Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:49

Potrefenáhusa Jasně :-). 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:49

Dneska rano jsem se probudila a malem me kleplo... muj nocni stolek se zmenil v mraveniste. Hajzlove mi tam asi museli nalezt, kdyz jsem si ve tri rano dokoran otevrela francouzsky okno u postele. Takze dostali domecek od Raidu a kytky dostaly postrik proti msicim, ibisek dvojitej. A jestli ma msice nekdo ze sousedu (smejdi  lezli po omitce i na balkon nade mnou), tak vubec nevim, co mam delat. Rano jako dneska ale uz nechci zazit. Nastesti mi teda nenalezli do postele. 

(a taky mi zkazili image u sousedu, kteri si asi myslej, z jsem vstoupila do delnicky strany, protoze jsem v sedm rano rvala na celej byt "chcipnete vy hajzlove cerny")

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:53

razorblade Klid, bude to dobrý. Já tady vyšilovala nedávno, plná koupelna mravenců, tak jsem jim koupila bufet a do druhého dne byli pryč. 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:54
Reakce na 999:

Potrefenáhusa A já zase nemusím sedět na nejprofláklejším místě, abych si tam dala kafe :-). 

​no jako právě...ale když ten druhej moc moc chce (tak bych to asi přežila a krvácela u toho)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. července 2019 13:57

999 mne nejvic vydesilo to, ze se mi rojili kolem postele, asi je prilakal caj, kterej jsem na nocnim stolku mela:D jeste v pyzamu se zalepenejma ocima jsem zaklekla a jednoho po druhym jsem zamackla prstem, pal jsem je smetla na lopatku a vyhodila. zatim to vypada, ze to jejich pribuzne odradilo, ale pro jistotu uz dostali domecek.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:00

Ja zvladam zevling, turisticky proflakla mista, prochazky castmi mesta, kde moc turistu neni, i galerie zevnitr.... jidlo a vino included.... ale je fakt, ze pro me prodlouzeny vikend znamena ctyrdenni.... pristup MP Meri je mi taky naprosto cizi, ale tak kazdy to ma jinak....

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:03

Na hlavni turisticke tride kafe kdykoliv, jidlo prakticky nikdy:-)) to zpravidla nebyvaji dobre restaurace. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:04

Ja strasne rada rada vzpominam na nase super-lowcostovy vylety s mamkou, kdyz jsme byli s brachou mali. Penez bylo hodne malo, ale diky praci u CD jsme meli nejake ty "volne jizdenky" po Evrope (my jako deti teda omezene). Takze uplne nejlip nam z toho vysla vzdycky Italie - tak nas mamka na noc sebrala, ve vlaku jsme se vyspali a pres den prochodili co se dalo z Florencie/Rima/Benatek (rizecky v batohu included, ale jako dali jsme si i neco na miste) a pres noc zas domu. Fakt super to vzdycky bylo

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:05

Potrefenáhusa Když o tom tak přemýšlím, tak jsem vlastně strašně dávno nebyla v té situaci, abych tohle zažila. S manželem shoda, s kamarádkama taky, naše uměnovědné výpravy se spolužáky z VŠ po Evropě taky shoda. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:07

A priroda by me unudila k smrti. Kamaradka byla v Chile, uzasne fotky z treku do hor, resp. z vrcholu dolu do krajiny a na panorama. Ale! Cele dny vystupu fotky pro me uplne stejne - nic nez sutry, skaly, kopec, sutry, sutry... po peti hodinach vrchol beze zmeny pred nima a same sutry, dalsi den totez a totez... a uplne vsechno si clovek tahne na zadech, protoze tam logicky neni vubec nic. Ona nadsena, ja osobne ani kdyby mi platili. 

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:08

razorblade Já se málem rozbrečela, když jsem to viděla. Ale Janulik03 mi vysvětlila, že jakmile se nevrátí předvoj, další nepřijdou a měla pravdu :-),

Online Janulik03
20262 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:14

999 mravce? Zas? Nie ze mi ich zu zas pritiahnete! razorblade neboj zmiznu. Ale hnus fialovy to je

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:15

999 tady se clovek vzdycky vedomostne obohati, ze jo? :D

Jinak co do cestovani, ja mivam s jedenim a pitim problem spis co do nerozhodnosti. Je cas obeda a ja vidim peknou restauraci a vzdycky si reknu: ale co kdyz je ve vedlejsi ulici nejaka lepsi! Tohle si vetsinou rikam tak do 15-16 hodiny, kdy lita, jak blbec po meste hladova a vorvana, a to uz pak vlezu do prvniho, na co padnu. Teda krome Francie, kde me tezce vyfakovali, ze v tu dobu se nevari. :D

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:15

Janulik03 Ne, teď ne. Psala jsem o tom, jak jsem je měla před nedávnem v koupelně.

Online Janulik03
20262 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:17

Konecne som saodhodlala vypratat z pivnice stare kompoty. Stravila som tam hodinu, vyniesla tri bednicky skla a vsetko z poharov nechala nech to muz vynesie prec. Napriek chladku som satak potila ze az. Mam chut este vyniest tie vyliate kompoty, aby aa tu niekto nerozculil co zas vyvadzam a blablabla. Ja tu pivnicu nebudem mat upratanu nikdy

Online Janulik03
20262 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:19

999 no tak fajn, ja ze zas. Tusim si toto leto tym prejdeme vsetky

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:19
Reakce na 999:

Potrefenáhusa Když o tom tak přemýšlím, tak jsem vlastně strašně dávno nebyla v té situaci, abych tohle zažila. S manželem shoda, s kamarádkama taky, naše uměnovědné výpravy se spolužáky z VŠ po Evropě taky shoda. 

​máš to prostě dokonalý

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:21

razorblade To jo :-).

Moje ségra má kombinaci nerozhodnosti a vlčiho hladu, který ji mění osobnost . A to je teprve paráda...

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:22

razorblade Na tohle si nemůžu vynachválit Google mapy, tam si rovnou vyfiltruješ co má dobrý hodnocení a koukneš na fotky/menu/ceny :)

Online 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 14:24

Potrefenáhusa Já vím, že co se týká vztahů, byl ke mně osud štědrý . A nebo jsem ty ostatní úspěšně vytěsnila ze života...