Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 01. července 2019 16:15

viktorka_od splavu tak je super, že to má každý nastavené inak, nie? ja som za každého "lenivca" rada, aspoň mám tie hory viac pre seba

Mestská turistika ma síce baví tiež, ale stačí mi to 1-2× do roka... v horách by som bola najradšej stále. A taká ľudoprázdna pustina je úplne top, Chile a Argentína boli a to neni nič proti polárnym oblastiam, ktoré milujem úplne najviac. Ale ľudia si pri tom často ťukajú na čelo no...

Pre niekoho sú to "len" šutre

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. července 2019 16:19

MP Meri ja vzdy kdyz se takhle nekde vyskrabu tak si rikam ze sem debil a co z toho vlastne mam... Jednou jsme takhle vybehli ve Francii Ecrins, spali jsme ve stanech na nahorni plosine asi ve 3,500,zima v noci jak v psirne, a to jsem si nadavala dost. Nicmene panska cast vypravy vstavala ve 3 rano a sli az nahoru do 4 tis. To stejne prechod Pirinu a Rily, Rilu jsem dala celou, na Pirin jsem jim do toho hodila vidle, ze jedu do Recka k mori, klidne sama a stopem ze uz je mi to jedno (fotodokumentace z toho vyletu mluvi za vse:D). Jako zas me vetsinou nebavi ten vystup, jsem vzdycky zpocena a otravena, ale nahore shodim ten batoh, nadechnu se a rikam si jo jsem dobra:D asi rozpolcena osobnost... 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 01. července 2019 17:53

Wanda von Dunajew    mam to uplne stejne. A zavidim ty polarni oblasti. To musi byt krasa.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 01. července 2019 18:05
Reakce na dzizisketa:

viktorka_od splavu

TTo je asi pro vyznavače poučky, že cesta je cíl. Já tomu trochu rozumím, sice jsem dost linejsi a pohodlnější, ale v rámci svých možností mám ráda různé výstupy a sestupy treba jen pro jeden výhled. Ale když jich je cestou víc, tím líp. Super je na to Šumava, pro mě ideální kombinace i náročnější trasy a spousty krásných zákoutí. 

​přesně

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. července 2019 18:20

Takže zatim žádná bouřka, akorát je k tomu vedru ještě dusno, achjo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. července 2019 18:26

Ounz V Brně bouřka byla. Taková normální, nic strašného, trochu napšelo a ochladilo se z těch 37 na 24.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. července 2019 18:32

Renusatko no já už se na to těšim právě

Offline Potrefenáhusa
38866 příspěvků moje polička 01. července 2019 18:36

Ounz no ka vylezla z busu do pradelny, vlhko jsk v tropech, mokrej chodník a taky jsem to nevidela, furt je dvaatricet

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. července 2019 18:38

Potrefenáhusa no to vedro je děsivý, to dusno je takový vlhký, právě si myslim, že to spadlo jinde a k nám dorazilo jen dusníčko, ale pořád si maluju, že to bude lepší

Offline 999
19820 příspěvků moje polička 01. července 2019 19:40

Já jsem veskrze městský člověk, ale třeba skialpy miluju. Tam se mi setkává moje zaťatost s tím, že jsem estét a nakonec ten adrenalin .

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 01. července 2019 20:00

Nechcem teda rozpútať ďalší flejm cyklisti vs. vodiči, ale cyklista, ktorého som dnes Nezrazila (ale teda dalo to robotu), ma úplne dostal, lebo na dosť frekventovanej ceste nielenže viedol bicykel len jednou rukou, ale ako som ho obchádzala, tak som zistila, že preto, lebo tou druhou SMSkoval

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 01. července 2019 22:03

Na mravence mám skvělej tip. Objevila jsem to úplně náhodou. Většinou používám domečky, ale trvá to pár dní, než zaberou. Okamžitě je zlikviduje soda kitchen cleaner od Frosch. Stačí postříkat a je po mravencích. Měl by to být eko bio přípravek, tak mě dost překvapilo, jak rychle to na ně zafungovalo. Ale možná je to tou sodou, ta jim prý vadí. 

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 01. července 2019 22:15

slniecko mlčim ani nedutám. Jako sms je moc, to je fakt.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 01. července 2019 22:28

A moje stížnost. Byla jsem na prohlídce bytu co jsem o něj dost stála. Čekala jsem že to bude trochu díra, ale teda ne až tak... Za prvé, majitelky (stařičká paní s dcerou) nechaly odpojit elektriku, takže jsem si polovinu bytu nemohla prohlédnout, třeba koupelnu, prostě se nesvítilo. Po minulé nájemkyni byl zničený kuchyňský kout, když jsem se zeptala zda se to opraví, tak mi řekly že kvůli každýmu novýmu nájemníkovi přece nebudou dávat novou linku (takže jako já ať zaplatím bordel předchozí nájemnice?). Absence jakýchkoli světel kromě tak šedesát let starých stropních (prý: tady je elektrika, to si vytáhnete dráty a připojíte světlo... ehm, něco jako že tyhle věci může dělat jen elektrikář s razítkem, asi neví). Po otázce zda budu moci aspoň navrtat zrcadlo nad umyvadlo... prý až na zeď, do dlaždic opravdu ne (dlaždice končí do výšky 2.5 m). Nájem chodí vybírat osobně v hotovosti - jakože mě minimálně jednou do měsíce přijdou zkontrolovat? Prosím, řekněte mi, že to není normální!!! 

Achjo, jinak hlavní pokoj, docela hezký, lokalita perfektní. Mě by vůbec nevadila práce a čas který bych do toho vložila, ale s tím přístupem mě dámy zcela odradily. Jejich škoda, mohly mít opravdu loajální nájemnici, která by do bytu investovala a nevybydlela jej. Takhle se nemohou divit, že se jim tam střídaj existence.

Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 01. července 2019 22:35

andulka01  máš pravdu, není to normální. Nedovedu si představit nabízet byt v takovém stavu.  Vice štěstí při další příležitosti.

Offline Potrefenáhusa
38866 příspěvků moje polička 01. července 2019 23:14

eeny-meeny jenom bacha u nelakovanyho dřeva, ta soda ho vyžírá do šeda (myslím teda se to na tom i píše)

Offline Potrefenáhusa
38866 příspěvků moje polička 01. července 2019 23:17

andulka01 já teda nezpochybňuju, ze je to otřesnej přístup, ale ty lustry se takhle fakt normálně pripojujou, ne? Na to se nevola elektrikář nebo jo? To snad platí jen u elektrickyho sporaku, ze ho musí připojit certifikovanej elektrikář, ne?

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 01. července 2019 23:22

Zjistila jsem, že jsem prošvihla termín na vrácení bot, co žerou palce. Au, au, dvojnásobná bolest.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 01. července 2019 23:34

Potrefenáhusa Už teda prý ani ne lustry, jako laik bys neměla zapojovat, ani do čokolády. Jasně že to každej dělá, vo tom žádná, a taky mám kamaráda elektrikáře co by mi to v poho udělal.
Ale aby u nájemního bytu nebylo vyvedený světlo do kuchyňský linky? Nebo v koupelně nad zrcadlo? Hele já tam nechci Tiffany, jen sakra - oni prostě čekaj na nájemníka co to tak komplet vybaví! A nebo nejsou ochotný ke kompromisu - vybavím, ale holt (kompetentně) vyvrtám do dlaždic. Ony strašně chtěj spolehlivýho a dlouhodobýho nájemníka, ale vůbec pro to neudělaj podmínky. Já nevim... přece se nebudu rok přetahovat s majitelkou a žít rok jako looser? Třeba bez blbýho zrcadla v koupelně, nebo s linkou který se štítím - a to jsem jim nabídla, ať ji prostě zlikvidujou a já nainstaluju čistou, funkční. 

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 02. července 2019 02:03

andulka01 Normální to opravdu není, ale promiň, hrozně se musím smát. Tak strašně mi to připomnělo Irsko.... vlhké stěny included.

Přeju ať najdeš něco dobrého, určitě někde něco čeká, jen jsi to ještě neobjevila. Je to opruz, hledání bydlení je snad ještě horší než hledání práce, já jsem z obojího vždycky děsně na nervy. Držím pěsti, ať se správný směr co nejdřív vyjasní.