A moje stížnost. Byla jsem na prohlídce bytu co jsem o něj dost stála. Čekala jsem že to bude trochu díra, ale teda ne až tak... Za prvé, majitelky (stařičká paní s dcerou) nechaly odpojit elektriku, takže jsem si polovinu bytu nemohla prohlédnout, třeba koupelnu, prostě se nesvítilo. Po minulé nájemkyni byl zničený kuchyňský kout, když jsem se zeptala zda se to opraví, tak mi řekly že kvůli každýmu novýmu nájemníkovi přece nebudou dávat novou linku (takže jako já ať zaplatím bordel předchozí nájemnice?). Absence jakýchkoli světel kromě tak šedesát let starých stropních (prý: tady je elektrika, to si vytáhnete dráty a připojíte světlo... ehm, něco jako že tyhle věci může dělat jen elektrikář s razítkem, asi neví). Po otázce zda budu moci aspoň navrtat zrcadlo nad umyvadlo... prý až na zeď, do dlaždic opravdu ne (dlaždice končí do výšky 2.5 m). Nájem chodí vybírat osobně v hotovosti - jakože mě minimálně jednou do měsíce přijdou zkontrolovat? Prosím, řekněte mi, že to není normální!!!
Achjo, jinak hlavní pokoj, docela hezký, lokalita perfektní. Mě by vůbec nevadila práce a čas který bych do toho vložila, ale s tím přístupem mě dámy zcela odradily. Jejich škoda, mohly mít opravdu loajální nájemnici, která by do bytu investovala a nevybydlela jej. Takhle se nemohou divit, že se jim tam střídaj existence.