Bonbony Pinz byly jedny z mých nejoblíbenějších. Pak jsem měla ráda Lekorky (plátek lékořice mezi dvěma barevnými plátky), jak v pytlíku, tak na váhu. Pořád se vyrábí, ale je to hnus - jakoby vyschlé, jen obarvený cukr. Lepší jsou od Hariba, i když chuťově je to hodně jiné (spíš do kokosova), než ty původní naše. A taky Pepermintky. I ty se vyrábějí dodnes, ale taky je to chuťově úplně jinde.
Stěžovací vlákno
já jsem teď brouzdala na pinterestu starýma obalama a narazila jsem na oplatky, který jsem strašně milovala a který si vůbec nikdo nepamatuje

Já, já, já si je pamatuju! Ty byly super.
Já si je taky pamatuju. A pak ještě nějaké oplatky z brynzy.
Lékorky pamatuju, nedokázala jsem se rozhodnout, jestli mi chutnají nebo ne :-D a pamatuju i fialky. A pamatujete sušenky Princezky? Vždycky jsem je rozloupla, snědla napřed tu sušenku a pak olízala tu náplň samotnou, mňam. Ještě jsem si vzpomněla na zelené bonbóny Klokanky, děda je míval v kredenci a říkal jim cukrátka...
Krycí jména mám objednaná . Tsuro vypadá dobře,ale nějak není dostupné.
Znáte a máte někdo vyzkoušené vúdú a nebo story cubes ?
Mám také dotaz, když čtu o těch hrách.Neměly byste tip na hru pro mladou dvojici- ale aby byla v angličtině?
Kamarádka dostala k narozeninám Cluedo Sherlock Edition.
Týý jo, Pinz, moje zamilovaný!! Byla jsem schopná sníst celý pytlík na posezení, pak mě trochu studilo v žaludku.
Dodnes jsem nenašla náhradu... :-(
Máme stejné chutě!
Za všechno jsem jakž-takž našla náhradu, ale za ty Pinz bohužel ne :-(
Díky, mrknu.
A jdu si taky postěžovat, jak jsme tu tuhle uklízely, tak jsem se včera odhodlala uklidit v šupleti se starýma účtenkama a našla jsem tam 5 let starou účtenku od fjallraveního Kankenu, kterej stál 1400,- - dneska ho u nás prodávaj za 2290,- - skoro jednou tak draho, co to jako je? Přitom třeba na Amazonu ho maj za cca 50 liber, což je těch asi 1500,-
Story cubes máme, je to super hra, pokud má někdo fantazii a vypravěčské schopnosti. Je extrémně skladná, takže se dá hrát opravdu kdekoli a dají se dokupovat další a další, různě tematické kostky. Dá se dobře hrát i s dětmi, hodně rozvíjí právě ty vypravěčské schopnosti. A když se u ní trochu popíjí alkohol, je možné slyšet opravdu povedené historky :-) A pro někoho může být příjemné, že to není soutěž, prostě se jenom vypráví....
ionicera Zrovna story cubes se dají hrát v jakémkoli jazyce, protože se pracuje jen s obrázky,
Teď jsem taky projížděla Pinterest a našla jsem nástěnku "Ked som bola mala..." a normálně to byl úplně návrat do minulosti. Minimálně půlku těch věcí jsem poznala :-) Takže si tímto stěžuju, že už jsem asi fakt dost stará :-D
Jo, Dalily a Vandy, po těch se mi dodnes stýská. A mejdlíčko je pěkný hnus, u nás se tomu říká "kachní mýdlo".
Ovšem nyní už si musím postěžovat: něco na mě leze, jsem furt unavená a stejně v noci nemůžu spát, zítra vstávám v půl páté, protože v půl šesté jedu do Telče, kde tedy setkání začíná až v půl desáté, ovšem my tam budeme už v osm, protože jinak se tam z Prahy dostat nedá, a naše lektorka na cvičení si našla novou práci a s náma pomalu končí, fňuk.
Stěžuju si s váma, především pak na lidi, co chodí nemocní do práce a já pak skončím na neschopence. Bolí mě v krku, mám pocit, že mě celou noc někdo válcoval a jsem naštvaná, že jsem zas doma.
Tak k tej sťažnosti by som sa pripojila. Najskôr ma pred dvoma týždňami v práci nakazili nádchou a keď som sa z nej dostala, nakazila ma kolegyňa nejakým kašľom. Od pondelka mám pocit, že mi priedušky vyskočia z krku. Ach jo. Snáď si to odbijem na začiatku zimy a potom už bude pokoj.
Pořád někde čtu, jak jsou rodiče sobečtí, že dávají děti do školky s nudlí u nosu a nechávaj bacily roznášet dál. Bohužel v dospěláckých kolektivech to není o moc lepší, někteří lidé to mají snad jako nějakou zálibu, trápit se v práci s rýmou, kašlem i teplotou. Přitom by často stačilo zůstat doma den dva a podchytit to v začátku.
Aha no tak to je možný..tak ale já to chtela ochutnat, naštěstí se bez toho obejdu, ale až budu v cizině, tak se poohlídnu ![]()
Možno potrebujú aby ich ostatní poľutovali :D Aj keď môj šéf väčšinou vyháňa chorých ľudí preč (nanešťastie nie je najvyšší, takže nemôže poslať domov všetkých...). Naposledy vynadal právnikovi, ktorý ťahal do práce svoju astistentku, ktorá chcela ostať doma s nejakým zápalom hlasiviek. Tak prišla na jeho naliehanie na jeden deň, nakazila pár ľudí a potom bola dva týždne doma. Ešte teda podotknem, že ju ťahal do práce nie preto, žeby mala tak strašne moc roboty, ale preto, že on nechcel byť v ich kancelárii sám... Tak potom bol dva týždne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje