Máš pravdu, je pro 2-5. Asi jsme ale hráli v šesti.
Stěžovací vlákno
Hahaha, já si pořád stěžuju, že mi lidi chodí do práce nemocní, prskají na mě, kýchají, kašlou... Nojo, lékárna :-))
Ale na co si chci já stěžovat: před třemi týdny jsem udělala objednávku na Brastopu a ona stále nedorazila (a bojím se, že už ani nedorazí)... Přitom tam byla spousta věcí, co potřebuji: basic podprsenky, kalhotky a plavková podprsenka, ke které mám spodek doma a nemám ho s čím nosit, bůůůů...
A dělá se ještě Malcao? To tak báječně zalepilo pusu, páč jsem ho samozřejmě jedla suchý.
Ja teda nechápem ľudí, čo sa chorí valia do práce, nielenže ohrozujú kolegov nákazou ale aj rušia od práce, keď celý deň pokašlávajú a posmrkávajú... teda z finančného hľadiska to chápem, ak niekto sám živí 4-člennú rodinu, tak tých pár tisíc na výplate sa prejaví. Niektorí to u nás riešili čerpaním dovolenky, sick days proste neboli. Ja som teda poctivo zostávala na nemocenskej, zato som raz dostala pekného sprda od sestry u doktorky, že čo si jej tam dovoľujem kašlať, ona si nemôže dovoliť byť chorá... človek sa všetkým nezavďačí nikdy ![]()
A keď už som tu, tak sa posťažujem na vytrhnutú osmičku, po odoznení anestetika som myslela, že začnem liezť po stenách... našťastie sa do druhého dňa ukľudnila, akurát sa nemôžem poriadne najesť.
Vúdú máme, je to podle mě srandovní oddechová party hra, vhodná pro děcka i pro dospělé. I když teda my ji hrajeme jen samí dospěláci. :) Má hodně jednoduchá pravidla, je moc hezky zpracovaná a celá spočívá prakticky jen v tom, že se ostatním snažíte co nejvíc znepříjemnit život sesíláním kleteb, díky kterým pak celá herní skupina vypadá jak banda šišlavých-na jedné noze poskakujících-za hlavu se držících magorů. Ale existuje teda určité procento lidí, kteří tohle znemožňování se před ostatními nepovažují za zrovna příjemný způsob trávení volného času, takže to je asi potřeba brát v úvahu, naštěstí u nás se to setkalo v drtivé většině s nadšením a zarputilý hater této hry je v naší partě pouze jeden.
A ještě upozorním, že základní hra je pro 3-6 hráčů, tzn. nedá se hrát jen ve dvou třeba, ale s dokoupitelným rozšířením Nindžové a Lidojedi, které obsahuje kartičky pro další dvě kouzelnické školy a figurky navíc, je pak hru možné hrát ve 2-8 hráčích. No a v zahraničí už existuje i třetí rozšíření s pravidly pro hru ve dvojicích a obsahuje párové kletby, doufám, že brzo vyjde i u nás, to bude teprv blázinec. :)
Tak u nás paradoxne nie je vôbec žiadny problém ostať doma, keď sa niekto cíti zle tak proste ostane bez hlúpych poznámok kolegov alebo nadriadených. Nie je problém ostať doma aj nad rámec firmy povolených sick days (tých máme tuším 10). Napriek tomu sa ľudia vláčia chorí do kancelárie. A to nie su ozaj na to finančne odkázaní. Občas by som ich prepleskla. Hlavne tak o 3 hodine ráno keď sa zobudím na dusivý kašeľ... No nič, asi im to vrátim, budem chodiť chorá do práce a rozosievať bacily ![]()
To zní dost dobře, to by se nám asi mohlo hodit.
vydařená hra je i Infark, navíc je česká.
Nepřesuneme se s těmi hrami do správného vlákna?
Já bych klidně zůstala doma, problém je, že na mě teprve něco leze, na to neschopenku nedostanu :D
A nyní načneme zábavu z jiného soudku: nesnáším výrok "kdo nezažil, nepochopí".
Jojo, já si vždycky představím, jak lidi tyhle internetová moudra říkají nahlas ve společnosti, a je to ještě směšnější a trapnější než na netu.
hele, mám si nasypat popel na hlavu za ty auta ve městě? ![]()
Jinak já nesnášim "milá zlatá" takovým tím tónem
Kamarádka takhle jednou přivezla chřipku na potápěčské safari do Egypta. Lehli jsme skoro všichni, já to odnesla nejhůř, ze zaplacených 20 ponorů jsem jich odpotápěla asi 7. Nakopala bych jí...
A dělá to furt, minulou zimu přivezla na hory k dalším dětem nemocnou dceru. Ne že by to dítě onemocnělo až tam, ne, prostě ji tam přivezla i s teplotama. I když se jí ostatní snažili taktně naznačit, že by snad mohla malou nechat doma. No, holt hroší kůže a totální sebestřednost.
To si nepamatuju, asi to tam sedlo jako p*del na hrnec ![]()
no von to je sice argument smrti, ale zas na druhou stranu mě strašně vytáčí jedna kamarádka, která úplně všechno vztahuje jenom sama na sebe, jde o hovadiny, ale třeba je pro ni naprosto nepřijatelný nosit ve městě batoh a to mám taky chuť na ni zařvat, že až bude chodit do práce a z práce 5 km pěšky a nosit v tašce 10 kilo a krabičku s obědem, tak teprv pochopí, o čem je život :-D
Vďaka
Ja myslím, že je to hodne o tom, že ľudia nechcú mať absencie aby ukázali, akí su strašne zaneprázdnení. A tajne dúfam, že v normálnych reštauráciách zamestnanci s chrípkou alebo infekčnou chorobou ostávajú doma...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje