Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 18:54
Reakce na Ounz:

mysli si ze se jich to netyka. to je tak se vsim...

ja teda nejakou tu rymecku neresim, ale kdyz su opravdu nemocna, horecku... tak z postele nevylezu ani za nic a sick days sou na to skvely. k doktoru me ani nehne, sedet pul dne s horeckou v cekarne a chytnout ledacos dalsiho fuuuj

Offline Emerald
2661 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 18:59
Reakce na Sweet Potato:

Jak jsme si tu někde psaly o schovávání dobrot před rodinnými příslušníky... V pondělí jsem koupila jednotlivé, nikterak levné bonbóny dětem do adventních kalendářů (mají látkové), pečlivě spočítáno a vybráno, aby měly všeho stejně...

Teď jsem našla jeden obal na krbu...

No nezabily byste ho?!

Vy aspoň máte viníka, kterému můžete vynadat. Já se můžu jen užírat tím, že jsem snědla bonbóny do adventních kalendářů úplně sama. Já věděla, že je nemám kupovat s předstihem. Pro další várku půjdu až den předem.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 19:02

No, z rýmičky to mít nebudete, ale všechno ostatní je hazard

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 19:04

A jinak teda, já na neschopence byla, dlouho (kvůli něčemu jinýmu, než chřipka) a k praktický sem chodila opakovaně a žadný půldenní čekání se nekonalo, stačí tam nejít v pondělí dopoledne..čelala sem nejvíc dva lidi..

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 19:57
Reakce na Emerald:

koupila jsi, sežrala jsi - to je zcela v pořádku. 

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:10
Reakce na Torrah:

nalepte na to takový ty kancelářský nálepky s nápisem NEŽER TO !  :D

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:12

a abych byla v tématu, stěžuju si, že skoro každý večer u sousedů řve dítě, jako by ho vraždili.

48923 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:57
Reakce na Ounz:

no tak snad přece když to člověk ani o víkendu nezvládne vyležet a sikdaje nemaje, tak mu nic než jít tam v pondělí ráno nezbývá, ne?

samozřejmě u každýho dr. je to jinak, mívala jsem praktika se kterým byla supr domluva a stačilo ráno zavolat, on/sestra řekla např. "teď je plná čekárna a od jedenácti tu mám důchodce, přijďte v deset a bude tu volno. a bylo:-)

hloupý je mít lékaře, který (jako náš pediatr, ke kterýmu teda chodím protože je fakt dobrej, ale...) ordinuje od půl deváté do půl dvanácté a odpolední ordinace znamená do 15:00

Offline olte
731 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:59
Reakce na Ounz:

No a teda nejsem si jistá, jestli si všichni tihle přecházeči angín a chřipek uvědomujou, že na myokarditidu se umírá..a to tak, že docela dost.

já s myslím, že většina lidí přechází virózy.... chřipku ani angínu si fakt nedovedu představit přecházet, to snad ani nejde, jak je člověku zle...

48923 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:01
Reakce na Sweet Potato:

měla jsem doma exemplář, před kterým jsem fakt musela jídlo ukrývat do různých skrýší, grrrr

no a půjde aspoň koupit nový?

48923 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:03
Reakce na olte:

tak já třeba pokud mám teplotu ke 38 tak prostě fakt nemůžu - ale jsou hrdinové, co se potácí po kanclu i tak. druhá strana pak jsou chudinky, co "se musí vyležet" tři neděle, protože "pani doktorka povidala, že dokud nedoberu antibiotika mam bejt v teple" super dělat za takovýho lemráka

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:04

Noo, ale musíte tam naklusat hned ráno? Já nevím, anginu a chřipku sem měla naposledy na škole..jinak je to blbý no, vpčekat tam když je Vám šoufl, ale tak chřipku ani anginu nevyležíte ani za těch pár sickdays..to je na 14 dní..

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:04
Reakce na olte:

No lidi dělaj různý blbosti..

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:06

No, ale mám dojem, že to potácení po kanclu je jediný, co dělají krom vzdychání..práce jaksi ne, protože sou nemocný žejo..

48923 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:07
Reakce na Ounz:

jasněže nemusim, a když je mi fakt zle tak to ani nedělám, s tím dítětem teda, když třeba čék pak potřebuje jít do práce tak by si to rád odbyl hned ráno žejo.

chřipku opravdickou jsem snad ani nikdy neměla... angína je především na ty atb. jak zaberou a přejde horečka, tak su sice zesláblá, ale řekněme 5 dní stačí abych se mohla jakžtakž hýbat a přemejšlet atak

48923 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:08
Reakce na Ounz:

No, ale mám dojem, že to potácení po kanclu je jediný, co dělají krom vzdychání..práce jaksi ne, protože sou nemocný žejo..

bingo!:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:48

take nemam rada lidi co chodi nemocni do prace,ovsem jeste vic zamestnavatele ktery nuti nemocne chodit do prace.

V Nemecku je u hodne firem nemocenska, jizdenka na pracak.:-(

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 23:10
Reakce na Amun:

Bohuzel :( Te zname, co jsem tam posilala, jeste neni osmnact, tudiz tam pracovat nemuze :( Jsem si myslela, ze je na vejsce a ona na stredni :-D

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 05:53

Angínu jsem mela v dospělým věku jen jednou a bylo to fakt strašný,neschopenka na 14 dni plus jeste par dni předem,kdy jsem doufala,ze to vylezim.neslo si ani číst,ani koukat na TV,nic,před každým polykanim ziletek 5 minut odhodlavani...do prace by to fakt neslo

Offline Garfie
28023 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 06:57
Reakce na Sweet Potato:

Ano, sestro v nouzi, zabily!!