Ano, to je myslim problem v obou zemich, ze se lide proste boji... Taky jsem v Cechach slysela veci, zakonik nezakonik! Musim to zaklepat na drevo, ja jsem v praci tak stastna, ze mam nekdy az vycitky svedomi ☺
Stěžovací vlákno
On je to dokonce čistící krém na aknozní pleť! Ale nějaký lepší, ne tolik agresnivní, ale stejně. Měla jsem to namazené min. 3 dny v kuse, mazala jsem to na noc i ráno pod makeup po tom, co jsem použila ty agresivnější přípravky na akné. No sloupla jsem se jak had z kůže doslova.
Celý víkend to budu léčit, namažu se nějakými oleji, i když ty mi paradoxně lékařka zakázala, ale jinak se z toho asi fakt nevzpamatuju. Ještěže nejdu na žádný ples, protože odlupující kůže se skrýt nedá ničím:-D.
jdu si postěžovat na sebe, jak jsem blbá.
chtěla jsem kabát z manga. už dýl. ale vždycky na něj zapomenu. včera jsem so vzpomněla a ještě říkám black friday, super, 20% sleva. večer nešel net...a dnes už není.
ach jo. tohle mě bude mrzet dlouho.
au! ale zas když se had sloupne z kůže, tak pod tou oloupanou má novou hebkou mladou kůži... ne? ![]()
a nechcete jít třeba spolu do divadla na něco, na co byste třeba běžně nešli/bylo to drahé/hůř dostupné? já to vyřeším tak, hlavně jsem minulej rok probulela celý vánoce a dárek jsem šla vrátit, protože jsem se netrefila
Zoskok s padákom a niečo podobne originálne by tam nebolo?
Inak súcitím, každoročne túto dilemu riešim...
Ach jo, tak toto je fakt smola...
Držím palce, nech sa dáte čoskoro dokopy!
Chápu. Řeším totéž. Jako každý rok. Momentálně uvažuju o čtečce (před pár lety jsem mu ji ztratila)
Nojo,ale to není dárek,jen náprava ![]()
ježiši, Zajíc
kdysi dávno jsem si ho koupila a pak jsme se s manželem pokaždý chechtali, když jsme kolem toho obchodu šli.... fuj, když si na to vzpomenu... ta krabice byla snad nekonečná...
Po těch letech už to je dárek. :-))
Jinak asi nejlepší a nejvyužívanější dárky, co jsem mu dala v posledních letech byl taky kávovar a sodastream. Ten StarWars robůtek loni byl sice na pŕání a sklidil nadšení, ale skoro rok už se tu na něj jen práší.
pokud ten muž je blízký muž:-) tak mně se osvědčilo a) něco fakt osobního, jako třeba album se společnýma fotkama (papírovýma!:-)) b) něco co má rád a sní to/vypije/spotřebuje a nemusí to být drahý, spíš třeba špatně dostupný nebo tak
horší je to s těma ne moc blízkýma ale ne zas tak vzdálenýma aby stačila drahá lahev:-/ seskok padákem teda jen pro vybrané jedince, ale třeba lístky do divadla jsou taky fajn, na něco výjimečnějšího
jj pořádnej nářezák je ta velká mašina co mají v řeznictví, pro domácí použití nevimnevim zda něco takovýho existuje... ale jestli ne tak vidím mezeru na trhu!:)
já už taky byla zoufalá, tak jsem koupila lístky na operu do ND
ještě jsem uvažovala o individálním kurzu v lyžařské škole L. Bauera, ale pak jsem si to rozmyslela (manžel má poslední dobou dost problémy s koleny a bruslení na běžkách by asi pro něj nebyl nejlepší pohyb)
Tričko. S Darth Vaderem. Protože je to Darth Vader. (Na doma samozřejmě) Ale prej bylo hnusně namalovaný (mně se samozřejmě líbilo). Příště budu shánět tričko s Trautenberkem (kyselo je moc kyselý a bramborák moc bramborovej).
Loni jsme byli ještě v cirkuse na Lední Letný, to bylo pěkný.
Mě ty divadla přijdou jako dobrej dárek, i když se chodí běžně, zas člověk nemusí bejt pořád nějak prudce originální. Ale koupila bych lístky něco trochu výjimečnýho (já letos uvažuju o lístcích do kina na divadlo/operu/balet v kině)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje