Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 19:52
Reakce na Potrefenáhusa:

A už má Darth Vadera z Lega? U nás doma měl tento obří úspěch a po složení se dostal na česté místo, rozumějte na herní stůl hned vedle monitoru

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 19:56
Reakce na coralline:

jestli se nevymáčkne....

tak kvůli tomu jsme se doma nedávno pohádali. nechci si o dárek říkat, to si ho můžu jít koupit sama. chci vědět že se nad tím někdo zamyslel a chtěl mi udělat radost. dražší dárky mě samozřejmě potěší a u nich dávám přednost konzultaci to jo - třeba u šperku je ideální společný nákup. ale pak mám hroznou radost z drobností, o kterých jsem se třeba někdy zmínila že se mi líbí a pak je nečekaně dostanu. takové to úkolování - tak, hleď si vybrat co ti mám koupit - to je pro mě za trest.

Offline brrr
12338 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 20:31
Reakce na :

No, s tím ukulele to zas nebylo tak orginální, už měl kytaru, elektrickou kytaru, charango, takže to byl další logický krok :-)

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 20:33
Reakce na coralline:

A znáte tohle? Klub pánů z Ponožkovic

Online continuity
43054 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 20:45

nahodou loni jsem dostala sest paru tenkych merinovych ponozek, ona to neni zadna lace a jak dobry darek to byl. rekla bych si o ne znova, ale jsou to strasne drzaky. vidite, to bych mohla jeste poridit muzi.  

Online continuity
43054 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 20:50

ja jsem na nej vylitla ve chvili, kdy se me zeptal na darek pro mne hned vzapeti jak jsem dokoncila opis uzasne knihy o vesmiru, kterou bych si s gustem koupila, ale koupila jsem jinou pro dite. tak me uz fakt dozralo, protoze jsem mu 2x zopakovala nazev. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:15
Reakce na Dadoo:

Znám, ale jediný ponožky připadající v úvahu jsou černý. Možná tmavě modrý by prošly.

49312 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:15
Reakce na continuity:

no on to spíš trochu odskákal za různý podobný výpady od x-lidí v průběhu doby... třeba i babičky, který odmítají jakkoliv se podílet na dárcích pro děti krom finančního obnosu a dávají je úkolem rodičům:-( jinak spíš mě překvapuje že si pamatuje, aspoň zatim teda. no po deseti+ letech už to fakt nebudu čekat to je jasný:-))

49312 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:16
Reakce na coralline:

nenenenee víte jakej je pak problém je rozlišit po vyprání?:-)))

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:17
Reakce na Zarinya:

To je tedy silenost.:-(Myslim si,ze hodne lidi si neuvedomuje jaka je vlastne v Cesku svoboda.Taky me ze zacatku dost veci v Nemecku sokovala co vse je zakazane.

Ale do Anglie bych tedy nechtela kdyz Vas ctu.:-D

Ale tak znáte to, všude je něco. Mně se v Londýně i UK líbí, klidně bych tu i žila trvale, kdybych nemusela řešit finance. Některé věci jsou možná z našeho pohledu nepochopitelné ( někdy i z pohledu Angličanů ), ale podobné třecí plochy by se našly i v ČR. Pro děti je ten pobyt v UK ohromná investice do budoucna - jsou bilingvní, neřeší, jestli je kamarád bílý nebo černý, předpokládám, že tolerance k jiným rasám i kulturám je bude provázet už celý život ( sama se od nich mám občas co učit ). 

Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:20
Reakce na :

Pro chlapa, co všechno má a nic nechce, doporučuji prádlo (pro sebe) a nějaké další k tomu se vázající překvapení či pomyšlení, které není třeba obvyklé. Nejlepší Vánoce to budou fakt!

Ale někdo si třeba na hmotné dárky potrpí, nevím, ale kupříkladu u nás v rodině jsou všem chlapům ty dárky, co obdrží, tak trochu ukradený a nikdy to neřeší.

Online continuity
43054 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:28

nase babicky kdyz se zacnou podilet, tak to skonci nejakou katastrofou v podobe barbie auta a stolniho basketbalu. pak vejdou do pokojicku a konstatuji, ze ty deti toho maji strasne moc. ale ja jsem ta posledni, co ty kramy domu taha. posledni vanoce jsem za nas detem dala akorat mikroskop (protoze to byl drahy darek, starsi ho mela napsany dlouho, tak jsme se rozhodli, ze poridime poradny, at pripadne staci i do skoly). vsechno ostatni slo za babickama a tetickama - i kdyz jsem to ve vysledku honila ja. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:29

Já s tím souhlasím. Jenže co dát člověku, který všechno má (jasně, všechno nemá, ale na to, co nemá, už já zas nemám finance ) a NEZMIŇUJE, co by chtěl. Přemejšlím, až mám zavařený závity, a nevím.

A sama jsem ve stejný situaci, všichni z rodiny mě bombardujou otázkama, co chci k vánocům. Takže dostanu to, co jsem si osobně vybrala nebo si o to aspoň výslovně řekla. A taky mě to docela štve. Můžu si to koupit sama. Já bych klidně dárky pro dospělé zrušila nebo omezila na nějakou maličkost. Ale to by u nás neprošlo.

49312 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:31

no a já si vzpomněla na Eden a její úžasný stavby z magnetických kuliček a že už bych je měla komu dát... a nemám se koho zeptat kam na ně a na (na MP) slibovaný fotky dalších objektů... chjo stěžuju si že mi chybí.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:31

To je jeho problém

49312 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:33
Reakce na continuity:

"i kdyz jsem to ve vysledku honila ja. "

přesně tohle jsem vždycky nenáviděla. my už teda malý děti nemáme, ale ta doba, kdy jsem měla v jednom kuse honičku kolem dětí domácnosti práce... a do toho babičky, který na to mají čas mě ještě místo pomoci úkolovaly... 

Online continuity
43054 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:33
Reakce na coralline:

vidis, to mi pripomina, ze tady moje mama nechala ty penize a rekla, ze mam neco koupit pro kazdeho. pro deti jsme se i domluvily co (nebo tedy jsem mela v posteli krabici lega, kterou jsem ji jakoze prenechala), pro muze mam dva mensi darky - reknu, ze jeden bude od ni. no ja sama jsem se malem osulila!

hrozne bych chtela prehoz, deku na pohovku. ale nechci umely chlupaty plys a zas by nemusela vlnena stat 5 klacku. nevideli jste nekdo nekde neco?

49312 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:34
Reakce na coralline:

jakože si sám třídí fusky? no proč ne... ale i tak mě ty licháče štvou:-)

49312 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 21:34
Reakce na continuity:

no počkej... tak když to dostaneš darem, proč ne drahou:-) to je zas výhoda. a nešetři na sobě:P