Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:37
Reakce na Edge:

jako že vám snad zajíc nechutnal?  Mně ten pohankovej chutná, ty ostatní jak který, ale myslím, že k těmhle rostlinným věcem se často musí člověk trochu projíst (tofu, řasy apod.)

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:38
Reakce na Amun:

a co mu koupit třeba nějakej kuchařskej kurz? Nebo nějakou společnou večeři na nějakém ne uplně bežném místě?

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:42
Reakce na Amun:

jo a taky kupuju každej rok štangli pravýho uheráku z mangalicy, to je vděčnej dárek, i když docela přízemní :-D

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:42
Reakce na Amun:

haha tak na chleba máme tenhle kráječ ovšem na salám to fakt neni. a naopak

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:43
Reakce na Amun:

no a hlavně Darth Vader mi kupuje úplně bezvadný dárky, co se mi přesně hoděj, jenže já o tom, co se mi líbí, melu pořád dokola většinu roku, žejo :-D Takže se mnou je to taky lehký :-D

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:44
Reakce na Potrefenáhusa:

nojo a máte k té štangli ten kráječ??:-))) mně by se teda s takovým dárkem taky každej zavděčil, ovšem krájený nožem si to pořádně nevychutnám... nad tenký plátky neni:-P

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:46

von ale ten špalíček do ruky teda taky neni uplně k zahození......

na ty tenký plátky máme v-krouhač nebo jak se to jmenuje, ale u toho salámu záleží, jak moc je mastnej a měkkej mi přijde, když je spíš měkkej, jde to líp nožem, takže jsem si na to sice hned vzpomněla, ale nedoporučila bych ho na to kupovat

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:47
Reakce na Amun:

tak v tom případě je přeci kuchařský kurz ideání dárek!:-))

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:49
Reakce na Potrefenáhusa:

do ruky, do ruky... to ale hned sežeru:-)) ty plátečky co se rozplývají na jazyku... vydrží dýl. chjo dneska jsem ještě nejedla nic fakt dobrýho, mě honí mlsná:P

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:49
Reakce na Amun:

No, já už mám v šuplíku hezkých pár šperků, nad kterými jsem si tiše zoufala. Sakra, zná už mne déle než čtvrt stoletía koupí mo TOHLE?!

Potrefenáhusa 

Jaká je Lední Letná? Nezmrzneme tam? Známe jen tu Letní.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 18:59
Reakce na Sweet Potato:

ona podle mě letos není, byla jen loni, nebo aspoň jsem nic nenašla. Šapitó stálo na Výstavišti a bylo docela vyhřívaný, žádnej hic, ale myslím kabáty jsme si sundali :-D Mně se to líbilo, ten soubor byl dobrej, hezký představení, i když tu letní atmosféru Letný to nemělo. 

(Ach jo, kdyby tak chtěl bejt Cirkus Cirkor v Praze každej rok, nebo aspoň ob rok nebo blíž než ve Skandinávii, jejich dvě představní se mi hodně líbily.)

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 19:03
Reakce na Amun:

Oni vám je vybrali právě proto, že jste takové ještě neměla! Přece! :-D

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 19:07
Reakce na Amun:

Ha, kytky a jejich výběr, to by bylo taky na dlouhé vyprávění. No jo no, jsem potvora nevděčná.

Offline williw
17 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 19:19
Reakce na Amun:

Amun, my mame doma krajac na chleba ktory v pohode nakraja aj salamu na tenucko - ale teda sunku som na tom nikdy neskusala... aj pri tom tenkom to nemame na najmensom. nevyhoda je, ze sa to netoci automaticky. je tam poistka ktoru treba stlacit aby sa to tocilo... ak by Vas to zaujimalo, pozriem coze to je zac. vyberal to chlap :)

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 19:37
Reakce na Amun:

A třeba můj muž má narozeniny na Štědrý večer, to se to vybírá. Kniha to většinou jistí, ale už byl i hvězdářský dalekohled nebo ukulele.

Potrefenáhusa U nás mělo triko s Darth Vaderem úspěch a to V. neviděl ani jeden díl SW

Offline coralline
2281 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 19:49
Reakce na Amun:

Já jsem své drahé polovičce oznámila, že jestli se nevymáčkne, co chce k vánocům, tak dostane fusekle.

A víte, co on na to?

"No, nějaký teplý by se mi hodily."