11
Ale zase mi to dávala číst s hodně potutelným úsměvem.
Stěžovací vlákno
Takhle jsem ty vzpominky tady chapala. Je mi jasne, ze vetsina vzpomina na detstvi, ne ze jim chybi ta doba. Pro mne je to tak, ze ja na tu dobu nevzpominam moc rada z zadneho uhlu a tak retro vlna pro mne nemuze fungovat.
...dcera je formát.!![]()
![]()
Vyspělá to dívka!![]()
Aha, tak to je mi líto.
Tak mě jako dítěti 'dietní' salám chutnal šunku sem vůbec nejedla ![]()
Ja teda nostalgii taky necítím,ta doba byla hnus a a jsem rada,ze je to pryč.vzpominky na ty obaly a potraviny jsou pro me vzpomínky na dětství,rozhodne si nemyslím,ze to tenkrát bylo lepsi.na druhou stranu mam proste pocit,ze ty šidící technologie a uměle náhražky proste jeste nebyly na takovy úrovni jako jsou dnes. Treba piškoty Opavia dneska nechce ani náš pes...
Zcela souhlasím..
Dekuju, ale asi to vyznelo hur, nez to bylo. Jen proste nepatrim k tem, co by se radi vratili do detstvi, kdy clovek plno veci nemohl ovlivnit.
![]()

uaaaaa! tohle jste mi neměla dělat...! škraloup a držková polívka jsou pro mě úplně nej blivajz (omlouvám se, ale nemůžu jinak) ![]()
Dršťková polívka mi chutná, ale jednou jsem to vařila doma a už to teda doma nikdy vařit nebudu, dát si ji v hospodě je asi tak milionkrát lepší a nemusí člověk větrat 4 dny.
Uááá! Dej to rychle pryč!
K dršťkové polívce jsem časem dozrála, ale tohle, huuuu!
právě proto ta omluva, protože chápu, že někomu držkovka chutná. já to nemůžu ani cítit, ani jíst navařené někým jiným...
no, dršťky, docela smrděj, ale já mám ráda takový ty kližkovitý gumovitý konzistence, takže v tý polívce mi to chutná. ale vařit to je fakt drochu drsný :-)
Já jsem si ještě vzpomněla, že existovala i Zora arašídová. Určitě jsem to někdy měla, ale vůbec si nemapamatuju, jestli mi chutnala. Takže asi moc neoslnila.
Dršťková, Mňam! To musíte kupovat ty nakrájené a převařené.
Mně doba taky nechybí, ale přesně jak píšeš, ty chutě a obaly jsou vzpomínkami na dětství a blízké, které už nemám.
A taky je příjemné je s někým byť virtuálně sdílet, s mužem si na to doma nezavzpomínám (narodil se do jiné doby) a s ostatními, co to zažili, nějak není kdy. Což mi připomíná, že to méně hektické tempo, které tenkrát bylo, bych jako jednu z mála věcí brala :-).
přesně! kližkovitý gumovitý konzistence, který smrděj...
myslím, že k tomu asi nedospěju nikdy - na to mám dost citlivý frňák. ale je, fakt, že se Bledule perfektně trefila a je to taková milá vzpomínka na solar ![]()
Dršťková, mlíková, játra, tři věci, nad kterými jsem ve školní jídelně brečela. Taky jste museli ve škole dojídat? To byl hnus, upřímně doufám, že do toho dneska už ty děti ve škole nikdo nenutí.
Tak s tim UD se teda vytahla :-D (ale neprijde mi, ze by byly lip pigmentovany, nez inglot, tak mam ten, dupes se daji normalne postavit, jsou na to i navody s cislama). Skoda, ze nejste v CR, tady se to mimo UD, Kylie a MAC (kterej mi taky neprijde lepsi, nez inglot) da podle me poridit do tri tisic vcetne stetcu. Ja mam na profi pouziti zn. BH cosmetics a jsou docela dobre (touzim teda po zoeve, ale od manzela jsem dostala k vanocum profi objektiv a sama jsem si koupila ZUCA kufr, co nutne potrebuju na vybavu, tak stetce nekdy priste - po druhem objektivu
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje