Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 11:50

Pinot Noir já jo, u nás se to dělá uplně běžně, že mě zubař rovnou objedná na za půl roku a ještě mi den předem přijde smska

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 11:52

Pinot Noir tak já sem třeba objednana na rok dopředu, specializovaná poradna a ty lidi se tam musej nak poskladat, aby byly kontroly pravidelny a provoz plynulej. Zubař detto.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 11:58

Ounz Na endokrinologii jsem taky objednaná půl roku předem, ale štve mě to, skoro nikdy mi to nepasuje, musím vymýšlet kejkle, abych někde udala děcka, který třeba zrovna chtějí spát, nebo je někdo nemocný atd. Vůbec nemám tušení, co bude za půl roku. Pro mě je i ten měsíc moc.

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 11:59

mně se teda tou objednávkou rovnou hrozně ulevilo, jednak na to nemusim myslet a já k smrti nerada telefonuju, takže se vždycky odhodlávám, pak to odsunu, pak na to zapomenu.......

a poučena z minule, kdy jsem na ostříhání čekala skoro dva nekonečný měsíce, protože jsem se odhodlala zavolat, až když to bylo už moc strašný, tak jsem se teď objednala taky rovnou

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:02

Pinot Noir U nás se v práci objednává taky po půl roce. Jednou za rok na vyšetření a po půl roce pro léky. Když přijdou pro léky, tak rovnou dostanou termín na vyšetření. Máme termíny tak za 3 měsíce. Jak píše Ounz , aby se tam pacienti poskládali a měli pravidelně kontrolu.

Zubařka nám teda taky rovnou dává termín za půl roku. Zase když to vím, tak si tam nic neplánuju a pokud je to něco strašně důležitého, tak si termín přeobjednám. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:02

Pinot Noir Hm tak když seš tak plně vytížená žena, pro ty případy existuje ta možnost přeobjednat se, ale kdyby to tak dělali všichni bude v tom bordel, plus některy zapomenou..

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:06

continuity to je teda chyba té recepční, to je jasný. Měla by vědět, jak to funguje u cizinců pojištěných v Čechách. Tak držím palce, ať už to všechno dobře dopadne.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:07
Reakce na Mutziputzi:

zelene.oko zas jako abych s tim jednadvacatym neprehanela, tam sedet 10 minut, bojim se co chytim

​Tak když nebudeš přehnaně kontaktní, nechytíš nic..

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:12
Reakce na Potrefenáhusa:

a poučena z minule, kdy jsem na ostříhání čekala skoro dva nekonečný měsíce, protože jsem se odhodlala zavolat, až když to bylo už moc strašný, tak jsem se teď objednala taky rovnou

Jsem stejný případ. Přitom v práci telefonuju úplně běžně a normálně.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:14

Ounz snad by se malomocný případně ozval

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:15

Mutziputzi mně napad hroznej vtip, ale s ohledem na ty nekorektní vtipy o židech a tak to asi nenapíšu 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:17

Potrefenáhusa prosim tě, židovský nejsou nikdy nekorektní, jsou jenom debilní o židech

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:18

Ounz Tak zatím jsem se přeobjednat nemusela, vždycky jsem si to zařídila, ale jsem ráda, že to takhle mám jen na té endokrinologii, protože muset třeba při plánování dovolené nejdřív kontrolovat, jestli nemám v tom termínu doktora, na to si připadám ještě mladá

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:18

Mutziputzi Ty o malomocných jsou taky debilni:-)

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:20

Pinot Noir Já se teď zvladla preobjednat do termínu dovoleny tejden předem

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:30
Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:38

Pinot Noir terminy dovolene se vyresi nastupem deti do skoly, pak to vis rok predem minimalne.

objednavam se pul roku predem na zubni hygienu, hlavne kvuli tomu, ze chci termin hned rano a ty jsou pryc jako prvni. a vyhovuje mi to moc, otazka zni, jak by to vypadalo, kdybych mela v kalendari kazdy mesic nejakeho jineho doktora. 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:52

Pinot Noir Jde videt, ze nemate u zubare narvano. U nas je pul roku standardni doba. Ted me vzali asi po ctyrech mesicich, ale moc nadseni to nesklidilo;-).

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:56

Karja To asi nemá s narvaností co dělat, ne? Spíš právě s tím systémem. Pokud jsou všichni zvyklí být objednaní půl roku předem, pak můžou být čtyři měsíce problém. Pokud objednávají měsíc předem, pak si prostě musí každý vzpomenout a zavolat.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 13:01

Pinot Noir 

No to by si kazdej musel volat ten mesic dopredu a celkove by z toho byl asi bordel a zubarka jak telefonni ustredna, nase ma jen zdravotni sestru. Vedle maji I recepci, tam je jiny system.. Ja si ze zubare delam vzdycky prioritu a preobjednavam se pri nemoci ci pri dovolence. Ale jsem rada, ze chodim tam kam chodin, takze bych akceptovala snad I objednavani korespondencnim listkem;-)'