Karja čtu, zaznamenala jsem tvé pochybnosti o vlastní asertivitě, jsou na místě![]()
Potrefenáhusa a to to neumíš / nelze to říct v klidu?
Karja čtu, zaznamenala jsem tvé pochybnosti o vlastní asertivitě, jsou na místě![]()
Potrefenáhusa a to to neumíš / nelze to říct v klidu?
Zas tak husty to nebylo, myslim, ze bych udelala ostudu mozna tak sama sobe;-).
Mutziputzi nevim, podle mě ta klidná reakce záleží na vlastním pocitu, jak moc je ti to nepříjemný, já jsem na tyhle přislizlý dotyky strašně háklivá. Navrch ta situace mi přijde dost nekomfortní a třeba mě už tyhle konverzace hodně nutí opustit moji komfortní zonu při kontaktu s úplně cizím člověkem, takže jo, asi je fajn to říct v klidu, pokud to teda k něčemu vede, ale pro mě je už tohle hodně za hranicí situací, který bych uměla nějak v klidu řešit
Potrefenáhusa Já znám několik lidí asi v porovnání s místní kulturou přehnaně kontaktních, ale já to přežiju, vím že to neni žádná jak píšeš přislizlost ani hulvátství, nic negativního. Kdyby mi to vadilo, nemám komukoli problém říct, že jsem netykavka, mám ráda svoli privátní zónu, nevim proč, vadí mi intimní blízkost relativně nebo úplně cizích lidí, ale řeknu to naprosto v klidu, troufám si tvrdit, že jednoznačně a pokud budu chtít, ani se druhá strana nebude cíti trapně nebo dotčená.
Jinak jak ted posedavam po tech cekarnach, mam spoustu zazitku. je fakt zajimave, jak se porad najdou lidi, kteri si mysli, ze by meli mit prednost, protoze... dosadte si cokoliv. Ty sestry tady jsou fakt svate.
Vrycholem byla pani, ktera se domahala prednostniho prijeti sve matky dost neurvale celkem 3! a jeste v te narvane cekarne zabrala dalsi zidli svym kabatem a vubec ji netrapilo, ze nekteri pacienti musi stat. nakonec se ukazalo, ze tady byli celkem ve trech, dva jako doprovod. ![]()
Mutziputzi my měli na vejšce takovýho lektora, taky jiná kultura, která je mnohem kontaktnější než naše, ale na ženský tam chlapi nesahaj, dodneška si myslim, že to přislizlý bylo
continuity pokud se nepletu, jsi Slovenka? Takže máš slovenské rodné číslo, ale pokud jsi u české pojišťovny, máš zvláštní číslo pojištěnce, je na prukazce pojišťovny. Takže do kolonky rč se píše tvoje rodné číslo a do kolonky číslo pojištěnce patří to číslo z prukazky, kde to není úplně odvozené z data narození, je tam nějaká odporující číslice, proto těch "72 dni." Pro vyuctovani pece se do pojistovny odesila cislo pojistence, ale pokud neni vyplnene, odesle se rč, coz v tvem pripade pojistovna nechce.
Kokoska ja tomu rozumim, jak to u mne vzniklo, ja mela mamu na pojistovne leta. ono se to stane i u starych lidi, protoze kdysi se neresilo to pridelovani rodnych cisel uplne dobre, a jsou tam duplicity. Ale ja mela na te zadance vyplnene oboji a spravne. prave recepcni na odberech trvala na tom, aby obe cisla byly stejne, co nedava zadny smysl.
Edit: a kdyz uz teda na to ve spitale trvaji, tak at alespon pouci vsechnu administrativu, jak to ma vyplnovat. Toto byl opruz pro vsechny. 3x jsme kvuli tomu vyrusili lekarku, ktera ma tady plnou cekarnu, ja se celkem nabehala. Cela ta sranda mi zabrala pres hodinu, protoze je to z odberu do ambulance asi 500m. Ja tady musim pockat, nez tu krev v laborce udelaji, aby me vysetrili a je to vopruz na nekolik dost hodin i kdyz to vsechno bezi jak ma. Zatim se tady nahromadili lidi, takze tu nebudu sedet o hodinu ale mozna o dve a pul dele.
Potrefenáhusa já neřikam že nejsou mezi lidma nevychovalý prasata, ale ta "hysterie" co tady v reakci na Karji stížnost div nepropukla mi připadala přehnaná, pomalu jak nedávno s policajtem co trestal přecházení mimo přechod, to se taky hned ječelo a dělaly scény![]()
continuity hele, ja to mam naopak. Jsem z behani po doktorech uplne ko. Pritom si troufam rict, ze jsem objektivne stejne mlada a zdrava, jako cca pred mesicem. Ale pece o tehotne je opravdu dukladna, porad me nekam posilaji, odevsud si odnesu dalsi zadanky a spirala se roztaci. Jen tento tyden jsem byla 3x u doktora, je mi uplne vsechno, co cloveku muze v tehotenstvi byt. A uz si zacinaji i protirecit
Ale musim rict, ze uroven -ocima laika- je opravdu dobra, objednani na cas, vse vysvetluji a tak. Tak aspon neco.Ale teda uz si pripadam uplne umorena.
Mutziputzi policajta jsem taky nepochopila, ale aby číšník sahal na břicho cizí těhotný ženský a ještě u toho měl blbý kecy, to mi přijde fakt už zu viel
Gatita no to ja taky, se neboj. ve stredu jsem se doplazila domu asi ve tri a to jsem tady byla od rana. Praktickou jsem uz nedala, vcera vylet na gyndu, dnes jsem od ctvrt na osm zas v spitale. Praktickou uz asi nestihnu :D
Jedine stesti, ze se mi vcera udelalo lip a alespon jsem neco zvladla snist. Dnes rano jsem nesnidala vubec kvuli odberum, dala jsem si banan a jogurt a co a kdy vubec budu obedvat vi buh.
Gatita hlavne doufam, ze ti neni nic vazneho. At to dobre dopadne!
continuity dekuju, se to snazim brat sportovne a rikam si, ze je to spis vysledek prehnane pece... Taky drzim palce, at ti ty trable pominou.
continuity Připomnělo mi to, jak jsem se objednávala ke kožní a sestra mi říká, že přes letní prázdniny se neobjednává na konkrétní čas. Tak jdu hned ráno, ať to mám za sebou, sedělo nás tam pár a paní, co přišla poslední, byla zavolána jako první, protože byla objednaná. Byla to starší paní, důvodů mohl být milion, ale ráda bych taky někdy měla nějaké výhody ![]()
zelene.oko Já dneska v Motole na kožním, objednaná na 8, vkročila do plný čekárny v 7.59 a za chvilku volali pani Mutzi jako první, zdravotnictví 21. století dle mých představ![]()
Mutziputzi Good for you
Jenže já jsem takovej ten blbec, co když mu řeknou, že se neobjednává na konkrétní čas, tak tomu věří ![]()
zelene.oko zas jako abych s tim jednadvacatym neprehanela, tam sedet 10 minut, bojim se co chytim![]()
To nam zacala delat zubarka, kontrola jednou za pul roku je cajk, ale neda se objednat hned na dalsi, dnes nas odbyla se slovy zavolejte si po novem roce!
rasaNori A to někdo chce, být někde objednaný půl roku? To by mě ani nenapadlo požadovat. Naše zubařka objednává tak měsíc předem, a i to kolikrát vůbec netuším, jestli se mi to bude hodit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.