takze bych akceptovala snad I objednavani korespondencnim listkem;-)'
Jo, půl roku by byl pro Českou poštu akceptovatelný termín ![]()
takze bych akceptovala snad I objednavani korespondencnim listkem;-)'
Jo, půl roku by byl pro Českou poštu akceptovatelný termín ![]()
Pinot Noir :-D To by klaplo:-D
Mutziputzi ty sou někde na tom svym ostrově ne :)
Pinot Noir Já sem si doktora kvůli dovolenej přesouvala no :) nejsem stará, jen nemocná :)
Potrefenáhusa já ten vtip znam! (Dou dva malomocný do školy...?)
Pinot Noir takhle si musim zapsat do kalendare zavolat zubarce o termin a pak si zase zapsat ten termin a hlavne to nezasklit. To me treba toci dost, kdyby mi rekla ok hotovo tak termin za pul roku, zapisu rovnou tohle a mam klid. Takhle na to budu furt myslet:D
A boli me zuby...
Ounz ještě nějaký ostrov mají? Spinalongu zrušili někdy koncem 50. let.
Kokoska Nee, to byl vtip
Ounz :) obcas bych si mela poposednout
Kokoska Občas bych neměla bejt 'tak vitpná' ![]()
Ounz Potrefenáhusa ted to ale chci slyset cely!!
711990 Dou dva malomocný do školy a jeden říká druhýmu: "Tak co nám dneska asi odpadne?"
Potrefenáhusa
to miluju:D
Stěžuju si na e-shop C&A a taky trochu na sebe, že jsem neřešič. Před skoro dvěma týdny jsem tam synovi objednala kdo na jednu nečekanou jednorázovou akci. Nepřišel mi žádný potvrzující mail, ale to se mi stalo i u jiných e-shopů. Peníze z účtu se stáhly a pak se dlouho nedělo nic. Po víc než týdnů týdn teda napsala do CaA, kde se stala chyba a včera večer mi odpověděli, že jsem hrála špatnou adresu a PPL se nepodařilo doručit. Ze mam dopravce kontaktovat. Dneska tam volám a věc se má tak, že od odesílatele nedostali ani můj telefon a ani email, tak doručovali vlastně naslepo. Navíc uplynula doba darování v místním depu a balík se vrací zpět. Na zákaznické lince byli fakt milí lidí a snaží se balík zastavit. Čekám tedy na zprávu. Moc naděje tomu nedávám, už to trvá dost dlouho.![]()
A ja si stezuju,ze mi nejsou souzeny hadi boty.....neni to ono a pujdu je vratit a budu si pripadat jako totalni cvok.![]()
Zarinya :-D Tak kabelku si nechavas ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.