Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Maureen
příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 17:12

Zarinya A to máš za trestpáč mně se líbily ty první...promiň

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 17:17

Karja jo,kabelku uziju i tak

Maureen mne uz ani jedny.

zitra to vymenim za cernyteda snad me neposlou do haje.....

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 17:29

Zarinya Kdo rikal, ze se boji, jestli se tady už nenakazil?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 17:44

Potrefenáhusaje to tak tohle je fakt premiera....

snad to rychle prejde.Na tohle nemam nervy.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:03

Nutně si zde odložím 

Zjistili jsme, že otec, který s námi celý život nežil, flákal se od jedné ženské k druhé, je v nemocnici. Tak jsme ho jeli navštívit a chtěl něco přinést z bytu, kde žije sám. Po otevření dveří jsem utrpěla ŠOK!

Není to žádný nemohoucí pán, ještě loni chodil k důchodu i do práce. 

Absolutně nechápu, že takhle může někdo žít.

Včera jsme to ve třech uklízeli čtyři hodiny. Kufr oktávky plný . 7 pytlů bordelu. Ještě byl tak drzý,  že mi řekl, že ten den, co ho odvezli, to chtěl uklidit. Tak jistě...

Můj palec stále nezahojen, po včerejšku jsem naprosto KO!

Momentálně mám pocit, že toho člověka už nikdy nechci vidět, ale obávám se, že to nepůjde. 

Doufám, že mě za to neodsoudíte. A jak byste se zachovaly vy?

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:10

Catherinne solidni bincus, chapu sok a potlapkavam... a pod caru dodavam, ze bych asi nevesila fotky na net, to mi prijde malinko pres caru..

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:12

Catherinne - já asi stejně, nesnáším bordel, takže by mi to nedalo. A co se týče vztahu k otci, já jsem dala přednost smíření a klidu, on když přijde věk, tak nás potřebují, ale nikdy nebudu ochotna dělat pečovatelku na plný úvazek,  můžu odpustit, ale ne obětovat svůj život.  

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:15

Catherinne Byl tak drzý? Je to dospelej člověk, zatim svepravnej, muže mít u sebe bordel jakej chce, asi vás neprosil, abyste mu tam uklizeli? 
mne přijde dost neomaleny ty fotky vyvesovat na internet, já bych si to teda nedovolila 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:18

Pavlena tak lítáme kolem něho třetí týden, je 80km od Prahy, můj vztek je tak silný, že to asi muselo ven

Mám pocit, že veřejná ostuda je to spíš moje než jeho, ačkoli je to člověk co se na mě v mých 4 letech vysr..  

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:24

Potrefenáhusa ne, neprosil, potřeboval donést asi 10 věcí a fakt nevím, jak jinaj bych je tam našla. Bral to jako samozřejmost, ani nepoděkovat za ty tři výjezdy, co jsme k vůli němu dělali. 

Dovedl by si někdo představit ten bordel bez fotek?

Já pod pojmem, uklidila jsem byt, vidím fakt něco jiného...

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:25

Catherinne Ty jiný důvody, proč jsi na nej naštvaná, jsou úplně pochopitelný 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:27

Catherinne Popravdě po tom úvodu jsem to čekala horší. Starat bych se asi nějak starala, i jak se znám, taky by záleželo, jak by se ke mně počas toho starání choval. A fotky bych smazala.

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:29

Catherinne Jsi dost dobra, ze jsi za nim do te nemocnice zajela. Mam podobneho otce a v takove situaci bych se pravdepodobne ani nedozvedela, ze je v nemocnici, natoz abych tam jela (zije dal a takova cesta je pro me momentalne nerealna). Na uklizeni bych se na vasem miste vykaslala.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:31

Catherinne - ono ty fotky jsou opravdu přes čáru,  já bych uklidila, dala si pár panáků a brala to z rezervou. Je pravděpodobný, že ten binec tam bude za chvíli zas. Smázni je a neplácej se v tom, tak si pro něj něco udělala,  ber to jako dobrý skutek, do 4 let to byl táta. Život je krátký a tohle je prkotina. Tykám ti, snad můžu  jsem stejně mladá.  Nadhled a klid. 

.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:36

Catherinne na me se tata ve ctyrech nevykaslal, takze co bych delala nevim. co ale vim urcite, ze bych nikomu neuklizela, dokud by mne nepozadal. 

Pokud bych z deseti veci nasla pet, tak bych proste to zbyle dokoupila. 

Fotky bych smazala. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:42

Catherinne A na co si stezujes? Ze zije v bordelu? Tvuj zivot to prece neni... je to smutne, ale tezko to zmenis... zes to uklizela? Pochopila jsme, ze to po vas nechtel, chtel jen neco donest... pridani fotek nejak nechapu... 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:44

Catherinne naštvanost chápu, fotku bych neřešila, ale hlavně bych neuklízela, co tě to napadlo?!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 14:56

Catherinne fotky mi nevadi,stejne nikdo nevi ci to je,ale ja bych to neuklizela.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:02

viktorka_od splavu Tak jsem si řekla, že se do toho přece nemůže vrátit...přišlo mi to samozřejmé to uklidit, ale jen jednou, víckrát to dělat nebudem. 

nolita stěžuju si, proto tohle vlákno vzniklo, ne? 

continuity o tom, co všechno už jsme koupili jsem raději nepsala. 

jitřenka nadhled mi asi chybí, už přes měsíc hojím probodnutý palec, spousta pohybů je stále bolestivých, moc ho používat nemůžu a místo abych se alespoň o víkendu šetřila, tak uklízím po někom, kdo věci mrskne pod stůl místo toho aby je uklidil, umyl, vyhodil.  Ne, nadhled nemám, mám akorát vztek. 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:03
Reakce na Zarinya:

Catherinne fotky mi nevadi,stejne nikdo nevi ci to je,ale ja bych to neuklizela.