Catherinne uklízela bych, pokud by šlo o nemohoucího člověka. ale jako akt vzteku to chápu. pokud za to čekáš vděk, tak to už je opravdu mimo, promiň. je mi to líto...
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Tak jsem si řekla, že se do toho přece nemůže vrátit...přišlo mi to samozřejmé to uklidit, ale jen jednou, víckrát to dělat nebudem.
nolita stěžuju si, proto tohle vlákno vzniklo, ne?
continuity o tom, co všechno už jsme koupili jsem raději nepsala.
jitřenka nadhled mi asi chybí, už přes měsíc hojím probodnutý palec, spousta pohybů je stále bolestivých, moc ho používat nemůžu a místo abych se alespoň o víkendu šetřila, tak uklízím po někom, kdo věci mrskne pod stůl místo toho aby je uklidil, umyl, vyhodil. Ne, nadhled nemám, mám akorát vztek.
Ale ty si to fakt uklízet nemusela. A věšet fotky na net mi taky přijde moc.
viktorka_od splavu vděk? To slovo jsem určitě nepoužila. ![]()
Catherinne my meli tohle s dedou a doted lituju ze se nam tam nepodarilo nasilne uklidit driv. A kdyz jsme po jeho smrti byt vyklizeli, teprve nam doslo, v jak hroznym bordelu a spine zil. Takze to chapu, i to rozhorceni.
Catherinne úplně a přesně rozumím , maminka si něčím podobným prošla, táta ji nechápal (měl stejný názor jako@nolita).
Máte to těžké , ale je super že na to nejste sama. Je mi to líto.
Ounz nemusela...jak se to vezme...asi nějaká morální povinnost
Ale jak jsem psala, víckrát už ne. Víckrát už nemusím. Tolik morální povinnosti v sobě zase nemám. Doufám.
Catherinne Tlapkám a chápu tě i tvé rozhořčení...
Catherinne no tak psalas bral to jako samozřejmost, ani nepoděkoval.. víš co, chápu že to je bolestivý téma a neumím si vůbec představit jak bych se zachovala, vidět bych ho asi chtěla, ale jinak.. nevím. s tím úklidem je to úplně z jinýho soudku, chápu to, ale nemyslím že je to správný
Víte co, já bych měla více pochopení, kdyby to byl nemohoucí stařík. Ale on do loňska ze své vůle chodil do práce, protože prý co doma, ( no teď bych mu poradila) takže žádný chudáček o berličkách.
Prostě pro mě líné prase.
viktorka_od splavu no vidíš, mezi vděčností a poděkováním vidím propastný rozdíl.
doted lituju ze se nam tam nepodarilo nasilne uklidit driv.
škoda, že se nedá stanovit nějaká hranice podobně jako je tomu u dětí... kdy už člověk není schopný svobodně se rozhodovat a měl by to za něj udělat někdo jiný. osobně teda doufám, že to nebudu muset řešit, je to hrozný téma
711990 navíc, teda tady bydlí pouhé 2 měsíce... on není takový ten sběrač kdečeho, on jenom neuklízí sám po sobě...
Catherinne já bych zas měla pochopení, kdybys bez jeho vědomí uklidila tomu nemohoucímu staříkovi.
Catherinne Hele tohle je hrozný co píšeš, líné prase, i ty fotky. Pokud tě tak zranil a nedokázala ses přes to přenést, víš že byla chyba pouze ne jeho straně, máš ho poslat do hajzlu, ale tenhle boj? To neni taky nic obdivuhodnýho...
Catherinne udelalas cos mohla,nekomu kdo si to nezaslouzi,ted si to musi se svym svedomim srovnat sam!
Catherinne no za 2 mesice je to fakt slusny:(
viktorka_od splavu no prave, diskutujem tady o tom vecne zejo, ze rodice jsou svepravny. Akorat ze nekdy uz ne....ted vidim neco podobnyho u tchana, ale tam je uplne nerealny s tim neco udelat. Tam je to vcetne staryho a plesnivyho jidla.
Ono je to strašně složitý. Když zemřela tchyně, tak jsem po nějaké době, když jsem viděla , že domácnost chátrá, měla snahu tam tchánovi uklízet. A on mi řekl, ať to nedělám, že se cítí trapně. Tak jsem to nedělala i za cenu, že jsem se štítila dojít si na wc nebo dát si kafe.
Ono je to strašně složitý. Když zemřela tchyně, tak jsem po nějaké době, když jsem viděla , že domácnost chátrá, měla snahu tam tchánovi uklízet. A on mi řekl, ať to nedělám, že se cítí trapně. Tak jsem to nedělala i za cenu, že jsem se štítila dojít si na wc nebo dát si kafe.
Mutziputzi hele, to je člověk, co pro mě v životě nic neudělal, takřka cizí člověk. Žije jak prase? Žije. Tak co.
Kdyby to pomohlo, aby to změnil, vyvěsím ty fotky na hlavním nádraží.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články