Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:08

Catherinne uklízela bych, pokud by šlo o nemohoucího člověka. ale jako akt vzteku to chápu. pokud za to čekáš vděk, tak to už je opravdu mimo, promiň. je mi to líto...

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:09
Reakce na Catherinne:

viktorka_od splavu Tak jsem si řekla, že se do toho přece nemůže vrátit...přišlo mi to samozřejmé to uklidit, ale jen jednou, víckrát to dělat nebudem. 

nolita stěžuju si, proto tohle vlákno vzniklo, ne? 

continuity o tom, co všechno už jsme koupili jsem raději nepsala. 

jitřenka nadhled mi asi chybí, už přes měsíc hojím probodnutý palec, spousta pohybů je stále bolestivých, moc ho používat nemůžu a místo abych se alespoň o víkendu šetřila, tak uklízím po někom, kdo věci mrskne pod stůl místo toho aby je uklidil, umyl, vyhodil.  Ne, nadhled nemám, mám akorát vztek. 

​Ale ty si to fakt uklízet nemusela. A věšet fotky na net mi taky přijde moc. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:13

viktorka_od splavu vděk? To slovo jsem určitě nepoužila.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:15

Catherinne my meli tohle s dedou a doted lituju ze se nam tam nepodarilo nasilne uklidit driv. A kdyz jsme po jeho smrti byt vyklizeli, teprve nam doslo, v jak hroznym bordelu a spine zil. Takze to chapu, i to rozhorceni.

Offline Antje
příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:15

Catherinne úplně a přesně rozumím , maminka si něčím podobným prošla, táta ji nechápal (měl stejný názor jako@nolita). 
Máte to těžké , ale je super že na to nejste sama. Je mi to líto.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:17

Ounz nemusela...jak se to vezme...asi nějaká morální povinnost 

Ale jak jsem psala, víckrát už ne.  Víckrát už nemusím. Tolik morální povinnosti v sobě zase nemám. Doufám.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:19

Catherinne Tlapkám a chápu tě i tvé rozhořčení...

49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:19

Catherinne no tak psalas bral to jako samozřejmost, ani nepoděkoval.. víš co, chápu že to je bolestivý téma a neumím si vůbec představit jak bych se zachovala, vidět bych ho asi chtěla, ale jinak.. nevím. s tím úklidem je to úplně z jinýho soudku, chápu to, ale nemyslím že je to správný

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:25

Víte co, já bych měla více pochopení, kdyby to byl nemohoucí stařík. Ale on do loňska ze své vůle chodil do práce, protože prý co doma,  ( no teď bych mu poradila) takže žádný chudáček o berličkách.

Prostě pro mě líné prase. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:27

viktorka_od splavu no vidíš, mezi vděčností a poděkováním vidím propastný rozdíl.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:28

@Maureen Antje 711990    děkuji

49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:29
Reakce na 711990:

doted lituju ze se nam tam nepodarilo nasilne uklidit driv. 

​škoda, že se nedá stanovit nějaká hranice podobně jako je tomu u dětí... kdy už člověk není schopný svobodně se rozhodovat a měl by to za něj udělat někdo jiný. osobně teda doufám, že to nebudu muset řešit, je to hrozný téma

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:31

711990 navíc, teda tady bydlí pouhé 2 měsíce... on není takový ten sběrač kdečeho, on jenom neuklízí sám po sobě...

49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:31

Catherinne já bych zas měla pochopení, kdybys bez jeho vědomí uklidila tomu nemohoucímu staříkovi.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:32

Catherinne Hele tohle je hrozný co píšeš, líné prase, i ty fotky. Pokud tě tak zranil a nedokázala ses přes to přenést, víš že byla chyba pouze ne jeho straně, máš ho poslat do hajzlu, ale tenhle boj? To neni taky nic obdivuhodnýho...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:33

Catherinne udelalas cos mohla,nekomu kdo si to nezaslouzi,ted si to musi se svym svedomim srovnat sam!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:36

Catherinne no za 2 mesice je to fakt slusny:(

viktorka_od splavu no prave, diskutujem tady o tom vecne zejo, ze rodice jsou svepravny. Akorat ze nekdy uz ne....ted vidim neco podobnyho u tchana, ale tam je uplne nerealny s tim neco udelat. Tam je to vcetne staryho a plesnivyho jidla.

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:37

viktorka_od splavu 

Ono je to strašně složitý. Když zemřela tchyně, tak jsem po nějaké době, když jsem viděla , že domácnost chátrá, měla snahu tam tchánovi uklízet. A on mi řekl, ať to nedělám, že se cítí trapně. Tak jsem to nedělala i za cenu, že jsem se štítila dojít si na wc nebo dát si kafe. 

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:37

viktorka_od splavu 

Ono je to strašně složitý. Když zemřela tchyně, tak jsem po nějaké době, když jsem viděla , že domácnost chátrá, měla snahu tam tchánovi uklízet. A on mi řekl, ať to nedělám, že se cítí trapně. Tak jsem to nedělala i za cenu, že jsem se štítila dojít si na wc nebo dát si kafe. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:38

Mutziputzi hele, to je člověk, co pro mě v životě nic neudělal, takřka cizí člověk. Žije jak prase? Žije. Tak co. 

Kdyby to pomohlo, aby to změnil, vyvěsím ty fotky na hlavním nádraží.