Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:40

711990 plesniveho jidla půl velkeho pytle! Moje astma si včera fakt užilo...

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:42

Catherinne Tvůj úmysl je jasnej, ale tobě by se snad líbilo, kdyby ti v podstatě cizí člověk bez dovolení prolez byt a půlku z toho ti jen tak vyházel? (a je jedno jestli je to hromada časopisů nebo co, tvoje to neni, taky píšeš že je naprosto svéprávnej a příčetnej). Já bych takový narušení soukromí a nedostatek respektu teda nevydejchala

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:42

711990 no a co když ano a jsou jen "prasata"? kocoureksuggy no právě - pokud byl schopný to udělat sám, ale nechtělo se mu, tak přece nemůžeš někomu (příčetnýmu) nutit svoje standardy bydlení a úklidu.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:43

Catherinne Tak pro něj taky nic nedělej a je to ne

49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:44
Reakce na Klara:

Catherinne Tvůj úmysl je jasnej, ale tobě by se snad líbilo, kdyby ti v podstatě cizí člověk bez dovolení prolez byt a půlku z toho ti jen tak vyházel? (a je jedno jestli je to hromada časopisů nebo co, tvoje to neni, taky píšeš že je naprosto svéprávnej a příčetnej). Já bych takový narušení soukromí a nedostatek respektu teda nevydejchala

​jo máš naprostou pravdu a já bych k tomu v tomto konkrétním případě akorát přidala "a dobře mu tak!":-)) páč chápu že je catherinne naštvaná, jen ne to že by čekala to poděkování, to je prostě mimo:P

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:48

viktorka_od splavu 

Ale my s tchýní jsme je měly vpodstatě skoro stejný, proto jsem to zprvu nechápala. Pak zase on nechápal, že u něj nic nejíme ani nepijeme. 

49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:52

kocoureksuggy když mně celkově přijde že ti starší lidi na to třeba ani nevidí, už možná nemají ani čich, nevim.. a to teda nejsem žádnej puntičkář přes úklid, ale např. takový to zašlý ušmudlaný nádobí měla moje babi (zvyklá šetřit vodou a jar se zbytkem špíny utřít do utěrky), extchyně (která neustále uklízela ale nebrala si na to brýle) atdatd.. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:55

Klara viktorka_od splavu 

Ale on s tím úklidem souhlasil, prej jo, ukliďte to...proto bych čekala i to dík.

Tajně bych to nedělala.

Trochu mě překvapuje, že asi víc z vás by ho z té nemocnice nechala jít zpátky do toho bince, asi jsem blázen, ale to by mi nedalo. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:57

Catherinne ne většina by ho nenechala jít do bordelu, většina by to jenom neřešila po internetech

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:58

Ounz tak sorry, že jsem si postěžovala

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 15:58

Catherinne Mňa zaujíma čo mám doma ja a nie čo má doma (podľa tvojich slov) úplne cudzí človek. Videla som bohužiaľ horšie. 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:02

Catherinne ja to chapu a udelala bych to stejne, uklidila bych aspon z toho nejhorsiho. Cloveku to prece jen neda. Ale vickrat ne, on je rozdil zajet za nekym do nemocnice nebo udelat celodenni brigadu a jeste s vedomim, ze za 2 mesice to bude stejne.

Fotky mi nevadi, nikdo asi nevi a nepozna konkretni misto a identitu, ale casem bych to stejne smazla.

49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:02

Catherinne tos ale neřekla, že to chtěl uklidit. Ounz to mluv za sebe. já vůbec nevím a ani si netroufám říct, co "většina"

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:03

viktorka_od splavu Ja som to pochopila tak, že sa Catherine ponúkla a otec súhlasil a nie že to otec vyžadoval. 

49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:04

paktofonika tím "chtěl" nemyslím že si to naporučil (to asi ne), ale že o tom věděl, ne jak to vypadalo dvě strany zpět, že poslal catherinne domů pro nějaké věci a ta když uviděla jak to tam vypadá, vrhla se na úklid:-)

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:05

viktorka_od splavu no prave, prasata nebo uz si to neuvedomujou. Ja spis nechapu, kdyz tchan "omlouva" spinu tim, ze uz na to nestaci. Ale pomoc vlastnich deti, moji nebo nedejboze nekoho ciziho, odmita. A brzo dojde na to, ze ja uz tam chodit chtit nebudu a on to nebude chapat...

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:07

Catherinne udělalas, cos musela. Tvoje důvody úplně chápu. Vlastně jsi to dělala víc pro sebe, čemuž naprosto rozumím. Taky bych ho asi nedokazala z nemocní e, jako nemohouciho, nachat do toho vrátit.

Ale není tvou povinnosti dělat to opakovaně.

Fakt jsi dobrá, žes to preze všechno, co mezi sebou mate/nemáte, pro něj udělala.

A kdybys viděla stav vedlejší chaty, když jsme ji koupili, ve které dědek pravidelně přebývál, zdál by se ti ten původní binec jako luxusně vypulirovany bytecek. Potlapkavam.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:10

Catherinne Tak to je samozřejmě něco jinýho, z toho úvodního příspěvku jsem to pochopila stejně jako Viktorka

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:11

viktorka_od splavu No tak já to nevim přesně, že jo, jen mě zarazilo, jak si z toho dělá naprosto mylný závěry, tak sem napsala ten svuj, nemusíš mě hned utírat. 

vono taky postěžovat se dá různejma způsobama Catherinne , myslim, že mutzi to vystihla přesně. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:38