Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 16:59

711990 Možná je to tím, že když dovolí někomu, aby mu tam uklidil, tak si bude muset přiznat, že na to doopravdy nestačí. Což může být něco jinýho, něž když to říká před váma. U nás ot teda tak bylo, táta toho zvládal fakt hodně a to byl zčásti invalidní, ale když po něm šel člověk něco předělat, třeba přemýt talíře, tak se hrozně vztekal a byl z toho nešťastnej.

Offline stes
9222 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:12

Koukam ze postezovat si tady je fakt terno.

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:26
Reakce na Ounz:

Catherinne ne většina by ho nenechala jít do bordelu, většina by to jenom neřešila po internetech

​Ja myslela, ze na to tady to vlakno je

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:31

MP Marge Jako na co konkretně? 

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:31
Reakce na stes:

Koukam ze postezovat si tady je fakt terno.

​Vid!? Mne to pripomina stare dobre casy na Pekle, kde se stezovaci vlakno tak zvrhlo, ze se tam nedalo napsat v podstate nic bez toho, aby se okamzite nekdo ozval, ze tohle prece neni zadny problem, protoze on to tak nema; pripadne ze si stezovatelka stejne za vsechno muze sama

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:33

Zina no presne tak to podle me je. Ale mrzi me to, protoze uz to tam je fakt zly a ja nevim jak to resit. 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:35

MP Marge Mne třeba přijde fakt silně za hranou vyvěsit na internet fotky ze soukromyho prostoru nekoho jinyho s tím, ze je to líný prase, jinak stížnost jako takovou chápu, i ze si c.stezuje vlastne na něco úplně jinyho, zažila jsem to samy, s tím rozdílem, ze můj táta už se z ty nemocnice nikdy nevrátil 

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:35
Reakce na Ounz:

MP Marge Jako na co konkretně? 

​Aby si clovek postezoval. Na cokoliv. Pokud mozno bez toho, aby se pak dozvedel, ze to "resi na internetech". Pokud si tady clovek nemuze postezovat, neb internety, fakt nechapu, proc tady to vlakno mame. 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:37

Zina tjo zrovna "přemývání talířů" po mně v mým vlastním domě/bytě by mě s.alo teda strašně. pokud by mi děti/vnoučata pomohly vybrat a nainstalovat myčku.. jo to by bylo super!

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:39

viktorka_od splavu U nás je myčka nepruchozi, i u babičky byla... ale já si tam vetsinou vařila kafe/nandavala jídlo, tak jsem si to pro sebe umyla 

a není to tím, ze by jim to bylo fuk, ale fakt na tu špínu už nevidej 

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:43

Pardon za generalizovani, vychazim samozrejme ze sveho okoli, ale mne to prijde jako reakce generace nasich matek - udelam neco, o co me nikdo nezadal, protoze podle me to tak ma byt i pres to, ze na to sama nejsem o moc lepe zdravotne, a pak jsem jeste nastvana, ze mi nedekuji a netleskaji, jak jsem obetava. Jako pojdme uz z toho vyrust.  

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:45

viktorka_od splavu a kdyz ten clovek mycku ma, ale pousti ji jednou tydne a na studenou vodu? 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:49

MP Marge Jo to sem nevěděla. Kdyžtak si to prosimtě přečti nejdřív celý. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:50

MP Marge Jinak teda zcela souhlasim s tim, jak to napsala Potrefenáhusa , víc k tomu nemusím dodávat.

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:51
Reakce na Zina:

711990 Možná je to tím, že když dovolí někomu, aby mu tam uklidil, tak si bude muset přiznat, že na to doopravdy nestačí. 

​Na tom něco je.

Nám teď pravidelně jezdí luxovat manželova dcera s vodním luxem. Jako vim proč, vím, že pro manžela je to potřeba kvůli čistější u vzduchu.

Ale stejně je mi to nepříjemné, přijde mi to, úplně iracionálně, skoro jak kdyby to bylo nějaké moje selhání, neschopnost. Naprosto nesmyslné.

Ona to udělá ráda, nakonec je to pro tátu, i pomoc mně. A stejně je mi to trochu blby

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:52
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge Mne třeba přijde fakt silně za hranou vyvěsit na internet fotky ze soukromyho prostoru nekoho jinyho s tím, ze je to líný prase

​Tak holt mame ty hranice kazdej nekde jinde, no. Ja bych to asi taky neudelala, ale tak pokud je nekdo nastvanej a jeste ho boli palec, tak se odreaguje, jak umi. 

Priznam se, ze jednou, to jsem byla na magisterskem, mi takhle ruply nervy. Mela jsem spolubydlici, ze ktere se vyklubala strasna krava. Po roce a pul spolecneho, celkem pohodoveho, souziti, jsem mela autonehodu a nekolik mesicu jsem stravila doma v rekonvalescenci. Spolubydlici byla zvykla, ze jsem porad pryc, takze to pro ni byl kulturni sok, ac jsem doma nedelala nic, co by ji rusilo nebo omezovalo (vetsinu casu jsem byla zavrena ve svem pokoji s laptopem a koukala na Akta X). Zacala me neuveritelnym zpusobem sikanovat. Mimo jine porad davala na Facebook takove pasivne-agresivni posty, jak je desne tezke zit s nekym, kdo nikdy neuklizi (tak jasne, s rozlamanou rukou v sadre jsem toho opravdu moc neuklidila). Byla i jinak tak hnusna, ze jsem jednoho dne zkratovala a vyfotila muj i jeji pokoj (muj normalne uklizenej, jeji napadne pripominajici byt otce Catherinne - tam nebyla pod navalem hadru, bot a bordelu videt ani postel, trebaze to byla king size ), a obe fotky jsem dala na FB s tim, at se pratele rozhodnou sami, ci pokoj vypada jako nekoho, kdo nikdy neuklizi! 

Normalne by mi neco takovyho taky prislo pres caru, ale v tomto pripade nemam dodnes zadne vycitky svedomi (jeste potom ve svetle dalsich veci, ktere se staly). 

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:53
Reakce na Ounz:

MP Marge Jo to sem nevěděla. Kdyžtak si to prosimtě přečti nejdřív celý. 

​No, z tveho postu to nevyplynulo. 

Vlakno jsem samozrejme cele precetla. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:55

MP Marge tak možná druhý kolo? 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:56

Potrefenáhusa presne tak, jeste to cele doplnene kolazi korunovanou tim vzorne naskladanym kufrem. A co nestane, potlesk se nedostavi ani tady. Jeste snad dokazu pochopit ten vztek, ikdyz bych se osobne zachovala celkove uplne jinak, ale vyvesit to tady i s fotkama, to taky o necem vypovida. 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:57
Reakce na 711990:

viktorka_od splavu a kdyz ten clovek mycku ma, ale pousti ji jednou tydne a na studenou vodu? 

​no jak jsem psala, sama bych rada vedela, kde je ta hranice