Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:57
Reakce na Potrefenáhusa:

viktorka_od splavu U nás je myčka nepruchozi, i u babičky byla... ale já si tam vetsinou vařila kafe/nandavala jídlo, tak jsem si to pro sebe umyla 

a není to tím, ze by jim to bylo fuk, ale fakt na tu špínu už nevidej 

​Tohle bylo i u mych prarodicu a byla to strasne tezka situace. Clovek se nechtel babicky dotknout, nedejboze ji urazit, ale caj pak pil z hrnku, ve kterym byly smouhy a na okrajich neco zaschlyho

A na to, jak tam pak v tech poslednich letech vypadal zachod, na to se mi ani nechce vzpominat... Jednou jsem to dokonce vzdala predem a sla radsi na zahradu do keru rybizu

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:57

viktorka_od splavu Myčku by nikdy nepřijal, ani by tam teda nešla dát, bylo to starý stavení a nebyly tam na to dělaný odpady. Já to dělala ideálně tak, aby to neviděl, a s něčím jsem se holt smířila, protože ten jeho psychickej komfort mi přišel mnohem důležitější než to, aby bylo naklizeno podle nějakýho navyklýho standardu. 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 17:58

Dadoo Já cizi ženský ve svy vlastní domácnosti snasim taky dost těžce 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:01

Potrefenáhusa Mne by se hodily, ale vsechny na me kaslou:-D:-D.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:01

Potrefenáhusa A to já zas návštěvy, co by se chtěly dostavit s luxem a vygruntovat mi, vyloženě vítám :-D.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:02

Potrefenáhusa Dadoo no asi bych nechtela byt primo u toho jak to luxuje, ale jinak proc ne, super

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:04

Karja Zina já znám jen takový, po kterých je ještě větší bincus :-)

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:05
Reakce na Potrefenáhusa:

Dadoo Já cizi ženský ve svy vlastní domácnosti snasim taky dost těžce 

taky mne to pekne dere, obcas tu tyden gazduje mamka, jako dam to, ale komfortni situace to pro me neni. 

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:05
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa Mne by se hodily, ale vsechny na me kaslou:-D:-D.

​Vid, ja bych proti pripadnym zajemkynim vubec nebyla - ale nejak se nedostavuji

Uvazuju tedy o pani na uklid...

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:05

viktorka_od splavu to je ucebnicovy příklad "rozporuplnych pocitů "

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:09

MP Marge Ja som si pani na úklid vyskúšala, a vzhľadom k tomu, že to nebolo vôbec podľa mojich predstáv tak to skúšať už ani nebudem. Som si po pár rokoch upratovania vybudovala akýsi štandard a nemienim ho meniť :D

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:10

Catherinne Ja te chapu, proc si to udelala, proste vas pozadal z nemocnice o pomoc, dojela jsi zaridit veci do nemocnice, vyzvednout veci domu a prislo ti blby, aby nemocnej clovek se vratil do takovyho bince, taky bych to udelala v tomto pripade. Ale uz na nej kasli, asi si to nezaslouzi, a nema cenu aby jsi z toho byla jeste nekdy roztrpcena. Fotky taky nechapu,ale v tvem rozhorceni to proste ujede raz dva. Uz se na nej ale vykasli, nezaslouzi si to. Odpocin si.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:11

MP Marge

Noo, neni to spatny, ale ja bych potrebovala nejakou co prijde obden na pul hodiny a ja predtim pulhodiny sklidim nas provozni binec.;-)

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:11

paktofonika To vis, ja jsem tady sama uklizela, jakozto chuda studentka na bakalarskem, a jakozto perfekcionistka jsem byla velice cenena a vydelavala jsem kolikrat vic nez mam ted jako terapeutka

Tak si rikam, ze nejaka pani na uklid, ktera ma stejny standard jako ja, nekde musi existovat!? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:14

MP Marge To určite, ale tých nepodarených pokusov kým ju nájdeš :D A mne už upratovanie nezaberá toľko času ako kedysi takže to už si radšej upracem sama a za ušetrené si dám pohár vína :)

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:15

Hele cizi bordel je cizi bordel a fakt bych ho neuklizela (mozna vyhodila shnile jidlo), tohle uz je dost kompulzivni jednani, bych rekla...Ok, pan otec je pekne neporadny, ale skodi maximalne sobe...Jestli Catrinne navic boli palec, tak to trpitelstvi nechapu uz vubec. Navic, jak poznala, co vyhodit? baltik Presne! A jeste mi to pripomnelo jednu scenu z Teorie tygra, kdo zna, tak si to vybavi. Nekdo ma doma bordel (treba ja a rikam tomu entropie ????) a je taky stastnej. 

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:17
Reakce na Karja:

Catherinne Ja te chapu, proc si to udelala, proste vas pozadal z nemocnice o pomoc, dojela jsi zaridit veci do nemocnice, vyzvednout veci domu a prislo ti blby, aby nemocnej clovek se vratil do takovyho bince, taky bych to udelala v tomto pripade. Ale uz na nej kasli, asi si to nezaslouzi, a nema cenu aby jsi z toho byla jeste nekdy roztrpcena. Fotky taky nechapu,ale v tvem rozhorceni to proste ujede raz dva. Uz se na nej ale vykasli, nezaslouzi si to. Odpocin si.

​Napsala jsi to i za me, dekuju

Mne na tehle situacich (a ze jich mam v praci hafo), vzdycky nejvic namichne, jak rodic, ktery zmizi na pul zivota, na vychove se nepodili, o dite najevi zadnej zajem, atd. se najednou zazracne objevi, kdyz zacina starnout a potrebuje pomoc

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:19

MP Marge Ja to neznam nastesti ani ze svyho okoli, je to fakt smutny.

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:19
Reakce na paktofonika:

MP Marge To určite, ale tých nepodarených pokusov kým ju nájdeš :D A mne už upratovanie nezaberá toľko času ako kedysi takže to už si radšej upracem sama a za ušetrené si dám pohár vína :)

​No, myslim, ze to u mne popadne stejne

Ja mivala v byte takovej poradek, kdyz jsem bydlela sama a nemela zvirectvo - a ted mi to porad nekdo kazi

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 18:21
Reakce na Karja:

MP Marge Ja to neznam nastesti ani ze svyho okoli, je to fakt smutny.

​Je, no. Ja to nastesti resim jen pracovne, v osobnim zivote me to minulo. Zato chudak sambo - ani mi nemluv