Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:14

Potrefenáhusa Naučit se dávat věci na svoje místo mi zlepšilo bydlici komfort o sto procent. Úklid nějak nemusím, ale jako skoro kazdej mám rada uklizeno. A když se člověk naučí po sobě uklízet hned, tak se to zautomatizuje a fakt je to pak strašně snadný udržovat. 

Jo a špína mi naopak nevadí. Ve smyslu ze okna klidně umeju až dyl jak po roce (ne ze bych třeba jedla ze spinavyho talíře).

Online viktorka_od splavu
49295 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:18

MP Meri tak zaprášený okna nejsou žádná "špína", špína je plíseň v kuchyni, humus na wc..

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:24

viktorka_od splavu Jo, tak jasne, humus doma snad nemam nikde :) Ale rozhodne kazdej den nevysavam a vytirani se podle me taky precenuje. Kazdej den beztak tohle delaj jen ve vymene manzelek. 

Btw uz mam vpravo reklamu na nanohoubicky, fofr teda.

49295 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:25

MP Meri já teda doma denně vysávala/vytírala právě v té době na mateřské kdy se děcka plazily po zemi a všecko rvaly do pusy:-) teď vysává robot a vytírám pouze koupelny

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:30

Lama_z_Lana Mam nieco podobné, v podstate hy som mohla byt nevidoma a všetky veci by som nasla. Dieťa mi to výdatne narusuje

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:34
Reakce na MP Meri:

Potrefenáhusa Naučit se dávat věci na svoje místo mi zlepšilo bydlici komfort o sto procent.

​já vim, no

snazim se

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:34

Kokoska Jak já ti rozumím! Já uz jsem si ale rikala, že udělám někdy pokus, že dva dny na nic nehrabnu aby se jasně vidělo, jak to vypadá! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:35

viktorka_od splavu Tak to vůbec, imunizace

49295 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:37

MP Meri tak mně třeba hodně padají vlasy (prakticky od prvního porodu doteď, se divim i přes ty svoje stížnosti že vůbec ještě nejaký mám:-) a ty malinkatý voslintaný ručičky omotaný černýma vlasama.. to fakt nechceš

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:43

Ja jsem od prirody bordelar, ale vic uklizeno jsem mela kdyz jsem byla porad doma na rodicovske. S detmi jsem presla na system nemit nikde nic, protoze rovnat 10x denne tri svicny na policce, to je tam radeji nemam. Take velikost, spis malost, bytu me donutila ze vse ma sve misto a tak jsem schopna z bordelu udelat behem pul hodiny uklizeno ve smyslu, ze se nikde nic nevali. Nejake dekorace, vazy, rostliny momentalne nemam, nebo alespon ne v dosahu deti. 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:44

MP Meri Hele já ted snížila vytírání na jednou týdně, vysávání jednou za 14 dní a žijeme:-D

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 21:56

Potrefenáhusa ty nas toho meho?

Edit: tak ne, ja to nam v kombinaci s Kokoscinym.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 03. listopadu 2019 22:21

viktorka_od splavu děti jsem to odnaučila celkem rychle, ty prázdné obaly jsem jim házela na podlahu v pokojíku. Se "starým kusem" je to horší, tak pak zvyšuju hlas, no.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 00:22

Potrefenáhusa mne pomohlo dite. Do ty doby nez se narodil, sem mohla prekracovat hromady veci a bylo mi to fuk. Tedka to nejak hur snasim a hlavne vidim, ze pak nemam silu to vsechno uklizet najednou a delam to prubezne. Dokonce i sambo najednou zacal automaticky likvidovat bordel, kterej by jindy nechal. Ale zas si nepredstavuj nejakou divocinu, milovnika poradku to ze me neudelalo:D jednou za 14 dni chodi pani na uklid a mezi tim jsem tedka nove schopna vysat a vytrit! 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 03:37

Hele, ted jsem si uvedomila zvlastni vec: Tady na Stredozapade se snad vubec nemyjou okna!?

Ziju tady od roku 2004 a v zivote jsem nezazila, ze by je nekde nekdo, at uz v dome, nebo v byte, myl! Ani kdyz se objednava profesionalni uklizecka, tak okna nejsou nikdy zahrnuta v pozadavcich.

WTF!?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 08:08

MP Marge a je cez tie okna vidiet?

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 08:28

MP Marge a ty okna myješ? :-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 08:35

MP Margenoo..ja jsem okna zvenci nemyla, co jsem v novym byte (4 roky) a uz me to stve Kvuli tomu, ze se bojim. Mam velky "trojokno" pres celou jednu stenu bytu (3.patro) a otevrit jde pouze prostredni cast. Ty krajni bych musela myt necim na dlouhy tyci, ale to se hrozne bojim, ze z toho okna spadnu. 

Nastesti jsem dost "svetloplacha" , tak to zaluzie jistej

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 08:47

Potrefenáhusa my mame tak mely byt, ze nam nezbyva nic jineho, nez mit malo veci, ktere davame na svoje misto ale ne, ze bychom sem tam nemeli nejaky ten odkladaci koutek...

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 08:50

paktofonika ja ti treba pani na uklid nemuzu vynachvalit, prestoze si uklidim sama nejlip. Jenze uklizet s detmi za zady je nekoncici boj. Takze jednou za cas udelam obri generalni uklid, pani na uklid to pak udrzuje.