andulka01 ono to není denně, ale jsou taková období. Mám pocit, že to opravdu souvisí s nějakým problémem v práci, kdy chodí a v hlavě má PROBLÉM, funguje na autopilota, mha přede mnou, mha za mnou :D
Stěžovací vlákno
continuity když to jsou věci, u kterých by to vědělo čtyřleté dítě, kdyby se trochu zamyslelo.
continuity U nás opravdu hledá nejlépe z nás, ale je to tím, že nastupuje do akce až ve chvíli, kdy hledaný předmět schovávaná přestala bavit a dobrovolně vylézá z úkrytu!
můj kamarád hledal předměty tím, že na ně hlasitě volal: "ty srabe, vylez...!"
můj kamarád hledal předměty tím, že na ně hlasitě volal: "ty srabe, vylez...!"
To dělám taky, ale jen proto, že jinak hned zapomenu, co hledám ![]()
Pinot Noir zapomenu sice, ale kolikrat najdu neco jineho!
barbucha Na "kam mám dát" odpovídám v podobných případech "můžeš to třeba držet v ruce". Zajímavý, že si vždycky vzpomene. Horší je "kam jsi mi dala", přesto, že jsem tu danou věc snad nikdy ani neviděla.
S manželem žiju 17 let a když dorazí návštěva, je schopen klást otázky typu: "Máme skleničky na víno?", "Dal bych jim osušky, nevíš, kde jsou?", "Ubrousky asi nemáme, že?". Podotýkám, že máme všechno ve stejných skřínkách minimálně 13 let (od stěhování).
Dlouholetým zkoumáním jsem zjistila, že to fakt nedělá schválně, ale je schopen si zapamatovat jen něco, např. kde má vrtačku, žebřík, hřebíky, ... ![]()
Už se nerozčiluju, mě neubyde, když odpovídám a kvůli prkotinám se nemíním hádat.
Alena_In taky dobrý ![]()
Alena_In ja jsem nekde cetla, ze to maji geneticky. Zena potrebovala mit dobry prehled o vecech kolem sebe: kde jsou deti, kde boruvky a kde dobre drevo. Muz byl vic zaostreny do dalky ( taky do dalky lepe vidi) a ma lepe vycviceny orientacni smysl ( zato nevi, kde rostou ty boruvky).
continuity orientační smysl můj muž má, jenže kolikrát za rok to potřebuju? A se stopařem v mobilu k tomu...
Abych pravdu rekla, ted koukam na svoje a uplne nejjasnejsi vyhled to neni....
continuity Ty jo tyhle geneticky vymluvy nesnasim! Pritel to taky zkousi, ze jako neni geneticky uzpusobenej na neco, minule to vytahl v souvislosti s brzkym vstavanim s detma, jsem mu pak celej den prezdivala ,,gene,,....
MP Margenoo..ja jsem okna zvenci nemyla, co jsem v novym byte (4 roky) a uz me to stve
Kvuli tomu, ze se bojim. Mam velky "trojokno" pres celou jednu stenu bytu (3.patro) a otevrit jde pouze prostredni cast. Ty krajni bych musela myt necim na dlouhy tyci, ale to se hrozne bojim, ze z toho okna spadnu.
To bych se bala taky! To se ti, myslim, neda vycitat ani v CR, ze za takovych okolnosti nemyjes
Jedine si na to zjednat...
Karja tak na brzky vstavani asi neni uspusobenej nikdo, to neobstoji. ![]()
Karja continuity Já teda jo, miluju vstávání kolem šestý, bez legrace![]()
Alena_In Na zabití ![]()
Kokoska ale to neni chyba tveho muze, ze jeho silne stranky nevyuzijes.
Ja treba, kdyz nekam cestuji s muzem, absolutne neresim orientaci. Sama sice vetsiniu trefim, ale jemu to jde lepe a je to pohodlnejsi se spolehnout, navic umi vyborne vysvetlit cestu ![]()
Ale vsichni chlapi to rozhodne nemaji, uz nas takto kolega nalozil na autobus opacnym smerem, co mne dost vyvedlo z miry, pac na takove omyly nejsem uplne zvykla. Zas ma treba doma naklizeno ![]()
ja beru toho sveho, predstava, jak chlapa hledam po meste, pac se mi stratil ![]()
Vidím všude stejný, muž má taky tyhle zkraty. Jak onehdá, máme takový malý záhonek na dvoře, něco jsem tam zasadila, ani jsem mu to neříkala, protože mu to vždycky bylo úplně šumák. A druhej den koukám, sazenice nikde a muž sám, prý, hele jsem ti tam vytrhnul nějakej plevel. Jakože chtěl asi ještě pochválit ![]()
MP Marge Jsou končiny, kde se nepráší (Florida možná?), ale jestli je to případ vašeho kraje?
Sweet Potato Nejsem odbornik na praseni, ale nejak me nenapada, proc by mezi CR a Illinois mel but nejaky podstatny rozdil ![]()
A jeste mam potvrzene od doktora, ze tady prasi pole kukurice!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články