Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:26
Reakce na euridike:

A klasicky cesky mekky tvaroh Vam nechybi? Ja uz jsem vyzkousela ruzne recepty na domaci vyrobu tvarohu, ale porad to neni ono... Na nejake studene dezerty se da pouzit ricotta, ale do buchet nebo na tvarohove knedliky ne... Ale nedavno nam kamarad privezl tvaroh z farmy, ten byl vyborny, doma byly tvarohove orgie, jen ta farma je trochu z ruky, dobrych 70 mil... A taky jsem jeste nenasla adekvatni nahradu za Kofilu! :)

Chybi!!! A jak!!! Buchty ani knedliky nedelam, ale mam hrozne rada pomazanky a z mekkeho tvarohu jsou proste nejlepsi!!! Snazila jsem se v ceskych receptech pouzit cream cheese, ale vubec to nebylo ono... Anebo jen tak naslehany s ovocem, mnam! Takze to bude taky muset pockat na Vanoce!

Jinak vy jste snad moje spriznena duse - ja jak na sladke zase tak nejsem, tak Kofilu miluju a ano, take mi tu chybi

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Já nevim, jak to na tom číselníku maj, já už se tam bojím chodit :-))

Před krátkým časem na té Kafkově otevřeli ještě takový pošta krámek, jsemi si nějak naivně myslela, že zboží tam bude mít nějakou souvislost s poštou a třeba tam koupíte zajímavé pohlednice (lidi z Postcrossingu mají někdy dost divná přání).

No, tak spíš tam koupíte čínské panenky z plastu s ftaláty a vlasama jak z hororu, ohavný plyšáčky v barvách naprosto neodpovídajících barvě daného zvířete, čelenky s flitrama, devadesátkový pexesa a dopisní papíry s koňma. Takový to místo, kde byste jako děti na začátku devadesátých let chtěli utratit celý kapesný, ale proč to otevřeli teď a na poště??

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:28
Reakce na Sweet Potato:

Jo jo. Ta moc casto uplnych hlupaku, jimiz se lidi museli nechat ponizovat kvuli praci/detem/vecem. To podlezani tem samym hlupakum. Ta neuveritelna buzerace az sikana deti od ucitelu, kteri by normalne nemeli mit pravo pracovat s lidmi. Ta seda beznadej ci rezignace. Ta zavist.

Online continuity
43094 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:44
Reakce na :

Proboha proč? Vždyt stát v jedné frontě a pak jít k prvnímu volnému oknu je snad normální, ne?:D Když všichni dělají všechno

asi ze se teorie front probira az na vysoke skole a to jeste ne na kazde? 

nechapu, jenom hledam vysvetleni. v tomto elementarnim pripade by stacil i zdravy selsky rozum, jenom ne u vsech jedincu funguje a jsou i takovi, kteri jim pohrdaji. 

Offline whiskas
21078 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:44
Reakce na žluťásek:

Bohužel někdy není alternativa výběru a zbývá jen ČP. 

Offline whiskas
21078 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:46
Reakce na :

Tady se někdo vyzná . Snad si to zapamatuji. 

Offline whiskas
21078 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:47
Reakce na Sweet Potato:

Chudák manžel, to už bych asi nevydýchala .

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:52
Reakce na Sweet Potato:

to s tím zákazem tvořit jednu frontu měli na naší strašný poště než zavedli lístečky taky. Taky to nechápu. Ale lístečky zavedli před pár měsíci a je to neskutečná pohoda oproti tomu, co se tam dělo dřív

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:54
Reakce na žluťásek:

na tý naší strašný poště u práce je taky poštovní obchod, kterej vypadá stejně zoufale, ALE - mají tam opravdu hodně velkej výběr známek všech možných hodnot, takže na pohled se to potom dá pěkně vyskládat. Ale musí se o to říct, mají to v deskách v šuplíku.

Pro pohledy teda radši jinam. Sakra, asi zas něco pošlu...:-D

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 19:54
Reakce na :

Hezkyyy!!

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 20:00

A když jsme si tu tak svorně zanadávali na poštu, tak já bych s dovolením spustila další hejt. Snažím se už hodinu najít pánské merino ponožky.

Jak je možný, že pod názvem merino ponožky se prodávají fusekle s 20 % vlny a zbytek je akryl a polyester a bůhvíco?? Existují vůbec ponožky, které jsou jen z merino vlny? Chci normální ponožky do normálních bot na normální nošení, žádné lyžařské podkolenky nebo funkční fusekle se stříbrem, zlatem, kadidlem a myrhou.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 20:09
Reakce na :

To já se tu takhle neodhalím. Ono stačilo, že jednou jsem si o sobě na MP přečetla- aniž by kdokoliv věděl, že jsem to byla já. Naštěstí nic hrozného- ale fuj, to jsem se tenkrát lekla.

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 20:15
Reakce na žluťásek:

co takový? Osobní zkušenost teda nemám, ale google to vypliv hned 

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 20:15
Reakce na ionicera:

teď by mě to teda taky zajímalo úplně strašně...

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 20:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Tyhle jediné přichází v úvahu. Ty jsem našla, ale zdají se mi dost vysoké, neumím si představit, jak je to pohodlné, když ten lem končí někde v širší části lýtka.

Ale mají tedy naprosto největší podíl merino vlny ze všech, co jsem zatím proklikala. Stoprocentní merino jsem ještě nenašla.

Offline Sweet Potato
40358 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 20:24
Reakce na :

Proboha proč? Vždyt stát v jedné frontě a pak jít k prvnímu volnému oknu je snad normální, ne?:D Když všichni dělají všechno

Protože pošta?

Jedna možnost mne napadá: když ten jednofrontový systém vznikl, občas přišel někdo neznalý a "předbíhal", nevědomky se hrnul dopředu. Fronta hučela a hlučela, předbíhač bruhlal, jak to jako má vědět a co je to za novinky jako, prostě vznikaly občanskě nepokoje. Možná si i někdo stěžoval. Tož tomu pošta zatla tipec.

Offline Sweet Potato
40358 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 20:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Já se kroutila zvědavostí už na mp.