Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 09:39

aha, tak to jsem se vyjádřila špatně. v současné době si člověk opravdu může vybrat, nejen teda osahat a vybrat konkrétní kousky, ale celkově vybrat, kam půjde nakoupit a co... přiklad: i v našem malým blbým lidlu mají asi osm druhů rajčat. od těch nejlevnějších, která nejsou mimo sezónu vůbec dobrá a někdy asi ani čerstvá, po maličká balená po 20 dkg, která jsou vždycky vynikající. ty velké bedny levných vidívám rozhrabané a probrané, zjevně si teda i ona své kupce najdou. jinak by je přece neprodávali? no a komu ani tohle není vhod a má čas nebo chuť, nakoupí jinde a ještě lepší. každý, kdo vzdychá nad tím co bývalo lepší a jak je teď zle, bych teda doporučila, aby si uvědomil, že MÁ MOŽNOST VOLBY.

btw nugeta v těch vaničkách mi nikdy nechutnala:P

ale ja vubec nereagovala na moznost volby v soucasnosti a ani ji nijak nezpochybnovala. Jedine, na co jsem reagovala byla ta veta v zaveru: to by si měl zkusit každej kdo si stěžuje na špatný ovoce a zeleninu v supermarketech

a s tou nesouhlasim, protoze mi to evokuje, ze bychom si jako zakaznici meli nechat libit mnohdy katastrofalni kvalitu  v soucasnych supermarketech a to jen proto, ze to v minulosti bylo jeste horsi. Mozna to tak nebylo vubec mysleno a ja jsem si to tak vylozila, nevim. 

No nicmene shodneme se, ze ta doba byl ciry hnus, ktery spolecnost neskutecne krivil. 

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:01
Reakce na Sweet Potato:

výtvarný potřeby jsou dobrý, to v tý naší je vietnamská večerka...ty kulatý výlohy na rohu

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:17
Reakce na Berta:

A nemáte na svém lístečku napsané, že vás se týká číselná řada např. 100-200? Tak  je to tuším na poště, kam chodím.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:28
Reakce na ionicera:

co jsem si vsimla, ta ciselna rada byva jen nekde. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:28
Reakce na ionicera:

A nemáte na svém lístečku napsané, že vás se týká číselná řada např. 100-200? Tak  je to tuším na poště, kam chodím.

Nemám, za tu  hodinu, co tam vždy čekám ho mám přečtenej ze všech stran několikrát!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:29
Reakce na Berta:

Nemám, za tu  hodinu, co tam vždy čekám ho mám přečtenej ze všech stran několikrát!

no za hodinu jeste aby ne  

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:30
Reakce na Berta:

ne, sorry, vim, ze je to vopruz, ja navic jsem vzdycky presvedcena, ze jina cisla a rady  vyvolavaji mne naschval a nemam to jak zkontrolovat 

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:33
Reakce na žluťásek:

Na merino fusekle zkuste lastingshop. Teda mám zkušenost jen s dětskýma, ale ty jsou tam super a levné. Třeba tam objevíte i něco dospělého.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:36
Reakce na jinx:

ne, sorry, vim, ze je to vopruz, ja navic jsem vzdycky presvedcena, ze jina cisla a rady  vyvolavaji mne naschval a nemam to jak zkontrolovat 

Přesně!

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:40

Potvrzuju, volal kolega, co si půjčil moje auto, že má defekt.

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:46
Reakce na Berta:

tak mně přijde, že to nejde, ne, aby šla čísla po sobě, když se nechodí ke stejným okýnkům? A já to většinou vidím, kolik lidí ještě přede mnou zhruba je, protože na tabuli většinou svítí nějaký číslo z řady, kterou mám.

Hrozný je, že se většinou na poště najde někdo, kdo to nechápe a prudí, jaktože jde před ním 435, když on má 27...

U nás ve všech poštách, kde to zavedli, po nějaký době chaosu došlo fakt k velmi velmi výraznýmu zlepšení (akorát teda člověk už nemůže ve frontě pouštět ty starý babičky a matky s malejma dětma)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Jenomže k tomu okýnku, co jdu já, chodí i lidé z různých číselných  řad, ne jen z té mé. 

Nahlas neprudím, ale ještě že nejdou číst myšlenky!

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 10:59
Reakce na Berta:

no...je to vždycky nervák a mě to dneska nebo zejtra čeká taky, protože mi poslali z eshopu jinou látku na vánoční ubrus, než jsem si objednala, takže ji budu poštou vracet...jsem si chtěla ušetřit hodinovou frontu v obchodě, kterou jsem si teda musela vystát v sobotu a koupit si tu správnou :-D

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 11:04
Reakce na MP Marge:

Chybi!!! A jak!!! Buchty ani knedliky nedelam, ale mam hrozne rada pomazanky a z mekkeho tvarohu jsou proste nejlepsi!!! Snazila jsem se v ceskych receptech pouzit cream cheese, ale vubec to nebylo ono... Anebo jen tak naslehany s ovocem, mnam! Takze to bude taky muset pockat na Vanoce!

Jinak vy jste snad moje spriznena duse - ja jak na sladke zase tak nejsem, tak Kofilu miluju a ano, take mi tu chybi

Ja na sladke prave taky moc nejsem, Kofila je cestna vyjimka. No a pak prave ty dezerty se slehanym tvarohem a ovocem, ach jo... Buchty (i povidlove) a knedliky chutnaly priteli a kamaradum, ale celkove nejvetsi hit z ceske kuchyne je jablecny zavin, ten se nastesti da udelat vcelku snadno - kdyz uz jsem se snad definitivne zorientovala v typech mouky, to byl ze zacatku trochu problem, ale uz jsem to vychytala... 

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 11:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Už se moc těším, až půjdu posílat cca 250 firemních PF. U nás na poště vždycky dělají ksichty a okázale si po každých deseti protahují záda, ruce a oční svalstvo. Fronta za mnou dává najevo, že bych si to snad mohla oběhnout sama. Na hlavní poště je u hromadných zásilek takový cvrkot, že čekám klidně přes hodinu.

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 11:18
Reakce na Kokoska:

no u nás teda naštěstí chodíme s hromadnýma zásilkama úplně mimo okýnko do reklamací, protože na tý naší strašný poště by to asi jinak zavánělo lynčem...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 11:22
Reakce na Kokoska:

Už se moc těším, až půjdu posílat cca 250 firemních PF. U nás na poště vždycky dělají ksichty a okázale si po každých deseti protahují záda, ruce a oční svalstvo. Fronta za mnou dává najevo, že bych si to snad mohla oběhnout sama. Na hlavní poště je u hromadných zásilek takový cvrkot, že čekám klidně přes hodinu.

A to se nedá hodit do schránky?  Třeba po 50 kusech během 5 dnů? Já jsem hromadně v takovém množství nikdy nic neposílala, tak nevím :-)

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 11:29
Reakce na Berta:

Asi by se dalo, ale zkuste u nás na poště chtít 250 známek :D