continuityprípadne vstávať o 6 ![]()
Stěžovací vlákno
Umřel Kirk Douglas ![]()
Jsem totálně vytočená. Napíšu brigádníkům, že mám tenhle týden dovolenou, předám kontakt na kolegu a stejně mě denně tak dva lidi otravujou. Ne, nepomáhá jim opakovaně napsat, že dovolená. Teď, když mi jeden po páté volal, tak jsem ho sprostě sjela po telefonu. Já nejsem sociální pracovnice, opravdu mě nebaví řešit jejich pracáky, zálohy (hned na začátku jim říkám, že zálohy ne). Nejhorší je, že je to vždycky milion telefonátů a keců, jak nutně potřebujou pracovat a když mají přijít, tak stejně nepříjdou. Omlouvám se, potřebuju si ulevit.
brrr Oddelit cisla, vyzadovat kontakt striktne na pracovni a v dobe nepritomnosti ho prenechat kolegovi by nepomohlo? Jinak potlapkavam, taky mi klientky i pres upozorneni psaly i na dovolenou a byla jsem dost vztekla. A nechtely ani nic resit, ale povidat si a uklidnit... ![]()
Já když spím, tak spím jako zabitá, vedle mě můžou střílet z děla. Ale někdy mám problém usnout. Třeba když si můj mozek jede zcela zbytečný katastrofický scénáře čehokoliv, co aktuálně musím zařizovat.
Jak funguje tem melatonin? Musí se brát pravidelně nebo se může použít i nárazově, když se člověk hodinu převaluje v posteli a nemůže zabrat?
Mně taky ani ten Roche Posay ani Ordinary nepomáhá. Jo, spánek je zatím asi jediný dostupný řešení... hele ale když se vyspím zas moc, tak ty pytle mam eště větší! ![]()
barbucha
prostě zlatá střední cesta.
brrr je to blby, tlapkam, ale.. musis to zvedat? nebo co se stane kdyz ten telefon proste vypnes?
Solathis A taky Ti píšou sms typu: "Sem vak gdi kolif dispozici"? Já vím, že za to ti lidi nemůžou, ale tohle je pořád. Většinou chybí oslovení, podpis (jak mám vědět, kdo to je, když mají pokaždé jiné číslo
). Když volají, tak se nepředstaví nebo volá někdo úplně cizí, aby se zeptal, jestli nevím, kde je pan XY. Fakt jsem dneska nas..ná úplně fest.
Mohučanka Viděla jsem. Už těch herců staré hollywoodské éry zůstává minimum.![]()
brrr To ne, nejsem levna a vetsinou si s nima pisu nna messengeru, tak aspon vim o koho jde :-D Jenze kdyz neodpovim, tak hned nekomunikuju a "pomoc, prestala nam dva tydny pred svatbou komunikovat vizazistka/fotografka, co mame delat?!". Jenze debaty jsou to s prominutim o ho*ne a na klidne tri hodiny behem predem avizovany (a nekolikrat zminovany i behem aktualni debaty) dovoleny. Grrr.
Solathis Třihodinový hovory? Uff, ble. Pro mě i 5 minut je hodně.
viktorka_od splavu Jasně, že jde mobil vypnout, mě jen štve jak jsou ti lidi zabednění a blbí (a že s nimi musím pracovat).
Staci podle potřeby. To dlouhodobý brani je akorát o tom, že se clovek zklidni a přestane vysilovat kvůli jedné blbě noci. Ale já to taky neberu denně, nicméně, kolem úplňku i preventivně nebo právě v situaci, kdy si lehnu do postele a cítím, že ani ťuk.
Teď jsem někde četla, že si to dobře načasoval, pár dní před Oscary. A nebylo to míněno jako jedovatost. Pokud bude celý ceremoniál jen o něm, bude to zasloužené.
Ja jsem nikdy nemela oddeleny mobil soukromy a pracovni a tech hovoru typu oprena o kolo uprostred pole pod hruskou teda bylo! A kdyz jsem agendu predala definitivne kolegum, trvalo asi 2 roky, nez to nekteri klienti pochopili. Pak mi zas volali, ze jim kolega nevzal mobil a co teda maji.delat. Naposled me jeden zoufalec chytil na hrbitove v horske vesnicce v Portugalsku.
Uz i nespani je tady nakazlivy? Od pondelka spim tak 4-5 hodin a jeste se behem te doby nekolikrat vzbudim. Stres, no. Obchazim s tatou doktory a blby to je. Dneska uz jsem uplne na srot, funguju na autopilota a kofein.
Solathis Myslim bys mela konzultace po telefonu zpoplatnit hodinovou sazbou (100% priplatek za dovolenou a vikend) a mela bys pokoj..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články