Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 06. února 2020 08:15

continuityprípadne vstávať o 6

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. února 2020 09:27

Umřel Kirk Douglas

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 06. února 2020 09:32

Jsem totálně vytočená. Napíšu brigádníkům, že mám tenhle týden dovolenou, předám kontakt na kolegu a stejně mě denně tak dva lidi otravujou. Ne, nepomáhá jim opakovaně napsat, že dovolená. Teď, když mi jeden po páté volal, tak jsem ho sprostě sjela po telefonu. Já nejsem sociální pracovnice, opravdu mě nebaví řešit jejich pracáky, zálohy (hned na začátku jim říkám, že zálohy ne). Nejhorší je, že je to vždycky milion telefonátů a keců, jak nutně potřebujou pracovat a když mají přijít, tak stejně nepříjdou. Omlouvám se, potřebuju si ulevit.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 06. února 2020 09:41

barbucha Možná bych fakt vsadila na ten spánek :-D. Včera jsem testovala krém Caffeine od Inkey a ráno jsem tedy zírala. Už dlouho jsem neměla tak strašné pytle pod očima, jako po tomto krému .

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 06. února 2020 10:19

brrr Oddelit cisla, vyzadovat kontakt striktne na pracovni a v dobe nepritomnosti ho prenechat kolegovi by nepomohlo? Jinak potlapkavam, taky mi klientky i pres upozorneni psaly i na dovolenou a byla jsem dost vztekla. A nechtely ani nic resit, ale povidat si a uklidnit...

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 06. února 2020 10:23

Já když spím, tak spím jako zabitá, vedle mě můžou střílet z děla. Ale někdy mám problém usnout. Třeba když si můj mozek jede zcela zbytečný katastrofický scénáře čehokoliv, co aktuálně musím zařizovat.

Jak funguje tem melatonin? Musí se brát pravidelně nebo se může použít i nárazově, když se člověk hodinu převaluje v posteli a nemůže zabrat?

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 06. února 2020 10:24

whiskas 

Mně taky ani ten Roche Posay ani Ordinary nepomáhá. Jo, spánek je zatím asi jediný dostupný řešení... hele ale když se vyspím zas moc, tak ty pytle mam eště větší!

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 06. února 2020 10:50

barbucha prostě zlatá střední cesta.

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 06. února 2020 10:52

brrr je to blby, tlapkam, ale.. musis to zvedat? nebo co se stane kdyz ten telefon proste vypnes?

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 06. února 2020 10:57

Solathis A taky Ti píšou sms typu: "Sem vak gdi kolif dispozici"? Já vím, že za to ti lidi nemůžou, ale tohle je pořád. Většinou chybí oslovení, podpis (jak mám vědět, kdo to je, když mají pokaždé jiné číslo ). Když volají, tak se nepředstaví nebo volá někdo úplně cizí, aby se zeptal, jestli nevím, kde je pan XY. Fakt jsem dneska nas..ná úplně fest.

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 06. února 2020 11:09

Mohučanka Viděla jsem. Už těch herců staré hollywoodské éry zůstává minimum.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 06. února 2020 11:18

brrr To ne, nejsem levna a vetsinou si s nima pisu nna messengeru, tak aspon vim o koho jde :-D Jenze kdyz neodpovim, tak hned nekomunikuju a "pomoc, prestala nam dva tydny pred svatbou komunikovat vizazistka/fotografka, co mame delat?!". Jenze debaty jsou to s prominutim o ho*ne a na klidne tri hodiny behem predem avizovany (a nekolikrat zminovany i behem aktualni debaty) dovoleny. Grrr.

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 06. února 2020 11:38

Solathis Třihodinový hovory? Uff, ble. Pro mě i 5 minut je hodně.

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 06. února 2020 11:39

viktorka_od splavu Jasně, že jde mobil vypnout, mě jen štve jak jsou ti lidi zabednění a blbí (a že s nimi musím pracovat).

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 06. února 2020 11:41

brrr no prace s lidmi je strasny peklo, ja pred tim furt klickuju jak zajic ale uplne se neda no..

Solathis to by me zabilo

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 06. února 2020 11:47

coralline

Staci podle potřeby. To dlouhodobý brani je akorát o tom, že se clovek zklidni a přestane vysilovat kvůli jedné blbě noci. Ale já to taky neberu denně, nicméně, kolem úplňku i preventivně nebo právě v situaci, kdy si lehnu do postele a cítím, že ani ťuk.

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 06. února 2020 13:27
Reakce na Mohučanka:

Umřel Kirk Douglas

​Teď jsem někde četla, že si to dobře načasoval, pár dní před Oscary. A nebylo to míněno jako jedovatost. Pokud bude celý ceremoniál jen o něm, bude to zasloužené.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 06. února 2020 13:32

Ja jsem nikdy nemela oddeleny mobil soukromy a pracovni a tech hovoru typu oprena o kolo uprostred pole pod hruskou teda bylo! A kdyz jsem agendu predala definitivne kolegum, trvalo asi 2 roky, nez to nekteri klienti pochopili. Pak mi zas volali, ze jim kolega nevzal mobil a co teda maji.delat. Naposled me jeden zoufalec chytil na hrbitove v horske vesnicce v Portugalsku. 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 06. února 2020 13:34

Uz i nespani je tady nakazlivy? Od pondelka spim tak 4-5 hodin a jeste se behem te doby nekolikrat vzbudim. Stres, no. Obchazim s tatou doktory a blby to je. Dneska uz jsem uplne na srot, funguju na autopilota a kofein.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 06. února 2020 13:37

Solathis Myslim bys mela konzultace po telefonu zpoplatnit hodinovou sazbou (100% priplatek za dovolenou a vikend) a mela bys pokoj..