Pavlena Myslím, ze přes ten messenger píšou, nejde o trihodinovy hovory, ne?
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Tak ono pokud sedim u messengeru nebo na telefonu je tak nejak jedno... jen me napadlo rychle reseni, myslim by fungovalo (pokud to neprekonatelne prudi. Pokud je to pro vztah s klientem nutny, tak to tak proste beru a zauctuji to do sazeb).
Ono to lidem nedojde asi, dokud se jim to nejak nenaznaci..
A u brrr teda jen tlapkam, protoze rozumim...
Tak stačí tu hru nehrát? (tím myslím ty 3 hodinový debaty po messengeru). na první zprávu odpovím "jsem na dovolené, vracím se toho a toho, pak to domluvíme" a hotovo dvacet?
Tak nějak. A ten telefon se dá i položit...
Solathis Známá, která je lékařka, tak mi nedávno povídala, že jí volala v neděli paní, aby objednala dítě na kontrolu. Na dotaz, proč jí volá v neděli, jí prý odpověděla, že v neděli má volání zdarma![]()
brrr tak a teraz vieš, na čo sú ľuďom dvojsimkové telefóny.
Potľapkávam.
clothilde super diky!
Marbuša Moje doktorka ma treba facebook a i mi to nekolikrat rikala, ze je na facebooku a behem Vanoc jsme si psaly. Mne to bylo teda vrcholne trapny a snazila jsem se vzdy komunikaci zkratit na minimum. Pritom ordinacni dobu ma dost rozsahlou, asi ji lidi moc neotravujou, tak si tu FB komunikaci muze jeste dovolit;-)
whiskas máš pravdu, prohrábla jsem to ještě jednou a zřejmě bůh nepořádníků se smiloval a byl úúúplně v nejzazším koutečku napěchovaný. ![]()
SunEclipse Dneska dcera ztratila nausnici, pri cca 10minutovem hledani jsem nausnici nasla. Ale jinou- a to tu, co ztratila o vanocich, pamatecni po jeji praprababicce, kterou jsme hledali mnohonasobne vic casu.
Nemuzu spat a manzel nahlas dycha ![]()
Keby som o tom melatonine vedela po prvom porode, ked som spala dve hodiny denne a vypestovala si na par mesiacov slušnú nespavosť ![]()
Kedysi som si nevedela predstaviť spat len 6 hodin denne. Dnes som vdacna za tolko spanku
.(ano, sama si za to môžem, ze v noci to tu citam)
Kedysi som si nevedela predstaviť spat len 6 hodin denne. Dnes som vdacna za tolko spanku
.
Přesně tak. A pokud jsem se v noci náhodou probudila, nic do mě druhý den nebylo. Teď zkoumám budík 4x za noc.
Dneska prisla druha dcera ze skoly a ma teplotu. Porazi me. Uz jsem doma skoro mesic. Dovolena, moje nemoc, dcery nemoc, moje nemoc a ted druha dcera...
Slaba, respektive zadna vule je na ho......
Pavlena Ja to dokonce uz mam i v ceniku, ale nikdy jim to pak nenauctuju - stezuju si tedy i sama na sebe.
Solathis Ja tomu rozumim. Delam to stejny s kolegy, dokola se necham otravovat na dovolene nebo neschopence. Vzdycky si rikam, ze kdyz ten ukol vyprasi po svem, tak nadelaji problemy zas jen me a tak donekonecna pomaham. A jsem pak na sebe nastvana.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články