Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. února 2020 17:28

Stezuju si na sebe. Meli jsme dnes ve fitku sobotni akci, pet ruznych hodin cviceni a moje joga byla na zaver. Prihlasilo se mi nejvic lidi ze vsech hodin, mela jsem z toho radost a tesila jsem se a pak jsem to uplne pokazila. Na zacatku jsem spletla sestavu a pak jsem byla v nervu, placala jsem kraviny a vubec mi to neslo. Místo toho, abych si ziskala nove zakazniky, totalne jsem to zkazila. No nic, no, stane se..

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 08. února 2020 17:32

bram ach jo, to zamrzí. Zase na druhou stranu, já když jdu na cvičení, tak jestli přijdu znovu rozhodnou spíš sympatie než dokonalost cvičení. A taky si nejsem jistá, že bych tu chybu vůbec postřehla

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. února 2020 18:17

bram A hlavně když má člověk pocit, že něco zkazil, je k sobě mnohem kritičtější než okolí

Online Miru
16768 příspěvků moje polička 08. února 2020 18:30

bram 

...myslím, že můžeš být v klidu!.

A odpovím trochu nepřímo - 

když jsem chodívala na aerobic, měla jsem své oblíbence cvičitele a na jiné jsem prostě nešla

(resp. dojížděla jsem do jiného města, a když jsem přijela a zjistila, že cvičí místo nich někdo jiný, odjela jsem...).

Oni měli pro mě ten správnej drive, motivaci, byli mi sympatičtí nejen tím, jak vedou hodinu, jakou mají hudbu, ale jací jsou...

Jo, taky jednou za čas měli hodinu, která nebyla suprtrupr top, ale to jsem nikdy neřešila.

VŽDYCKY  jsem byla šťastná, že cvičím právě s nimi.!..

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. února 2020 18:30

INCOM1 Lama_z_Lana dekuju. :) Ted jsem mluvila s kamoskou a rikala, ze to vubec nebylo poznat a bylo to dobre. Trochu me uklidnila, ale i tak jsem mrzuta. To je tak, kdyz se clovek tesi a pak to neni podle jeho predstav.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 08. února 2020 18:33

bram Já si taky myslím, ze to určitě tak strasny, jak si myslíš, nebylo a navrch....chybama se člověk učí, kdo nic nedělá, nic nezkazi a žádný učený z nebe nespadl.....a příště to bude ještě lepší!!!

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 08. února 2020 18:36

bramMyslím, že to vnímáš hůř než zúčastnění, člověk je k sobě někdy příliš kritický.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 08. února 2020 18:38

bram Tyjo, to mi pripomnelo, jak moc rada jsem chodivala na jogu k jedne lektorce, ktera prave zacinala - a bylo to prave proto, ze to nemela jeste uplne v maliku. Vzdycky bylo videt, ze se na tu lekci pripravovala, ze nad tim dost premyslela, a diky tomu byly ty jeji lekce takove jine. Skoda, ze se po dostudovani vedeni lekci prestala venovat. 
Co tim chci rict, kolikrat je nadseny zacatecnik lepsi nez proflakly lektor, urcite si svoji klientelu najdes!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 08. února 2020 18:58

bram jeee jsem nevedela ze cvicis jako lektorka!!!! Urcite to bylo dobry a priste bude jeste lepsi:)))

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. února 2020 19:27

Miru Potrefenáhusa whiskas Myrtila 711990 dekuju za podporu Ja prave taky zacinam a tak jsem z toho porad takova nesva a obcas pochybuju, jestli jsem si nevzala prilis velke sousto. Ale hrozne me to bavi a tesi, tak snad casem ziskam vic sebevedomi a lidi budou chodit. 

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 08. února 2020 20:31

bram uvidíš, že noví klienti přijdou. Ok lepší je začátečník, který se připraví než rutiner, který si jede svoje. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 09. února 2020 13:17

bram Uvidis, ze budes mit tremu jen chvilku a pak uz to bude lepsi a lepsi. Presne na takovych malych zacatecnickych chybach se clovek hrozne moc nauci. Lidi prijdou, toho bych se nebala. 

Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 09. února 2020 13:22

bram Pro mě jsou taky najdůležitější sympatie ke cvičitelce a celkový styl lekcí než 100% dokonalost.

Takže nějaká zkažená drobnost je nic. Ať se ti daří.

Offline Tak Betty
6133 příspěvků moje polička 09. února 2020 21:04

bram já ti fandím, pujde to čím dál líp

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 10. února 2020 06:54

U nás se žení všichni čerti. Vůbec nevím, jestli děti posílat do školy

A to to mají 500m.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. února 2020 07:04

continuity Ja som bola vonku ráno o piatej so psami a dalo sa, teraz idem do prace a až na ten dážď sa to dá v pohode. Neodfúklo ma. :) Ale deti by som odprevadila,pre istotu.

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 10. února 2020 07:50

paktofonika tak u nás sa zrovna o tej siedmej fakt nedalo ani chodiť, na ulici boli dvaja ludia. Ale my sme taká veterná hôrka.

Už je to lepsie, odisli zabalené v nepremokavom odeve, tak snáď nebudú sediet pol dňa premočené .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. února 2020 07:54

continuity No je pravda, že i v rámci tej Prahy je to rôzne. Pri práci nefúka napriklad vôbec. Ja som za zobudila na vietor o 4 A dúfala, že strecha vydrží :)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. února 2020 13:00

Stěžuju si na ségru, vím, že to jak se chová, nedělá schválně, ale v dobré víře, ale jsou to takové drobné ostny, nad nimiž prostě jenom kroutím hlavou. Dneska se mě zeptala, jaký máme lux (máme roombu, drahou) a když jsem jí to napsala, tak odvětila, hm, kamarádka měla drahej lux a hned se jí rozbil, tak má teď něco za 4000, umí to i vytírat, to je ale super...Grr. Jako maličkost, člověk by mávl rukou, ale já mávnu rukou 9x a po 10. už pohár přeteče. Mám toho teď nějak hodně, přibyla mi práce, blíží se nějaké termíny a za pár měsíců se vracím na plný úvazek, tak jsem z toho nejspíš i trochu nervózní. Uf.

Dneska, totiž teď, mám ještě navíc něco sepsat, takový malý úkol od nadřízeného, odkládám to už pár dní, ach jo. Když to neudělám teď, tak budu muset po uspání, to je teda výběr...

Pardon za výlev.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 11. února 2020 17:07

Mohučanka tyhle poznamky nechapu. Jeste clovek doufa, ze jsou ty lidi jen socialne pitomy, ze jim to nedochazi....ale jeatli to tohle dela schvalne tak to je desny:((((