A mohla bych se zeptat na oblíbené e-shopy, kde je jisté, že to není úplný odpad? Nebo takle, já nemám na mysli nějaké superkvalitní oblečení, jsem chudý student, ale také často vidím ty expectations vs reality obrázky z čínských e-shopů.
Stěžovací vlákno
Na Asosu i v Dorothy Perkins se da vybrat, ale pozor, ne z tech nejlevnejsich kolekci, ty jsou vetsinou hrozny sunt! Mam rada i francouzskou La Redoute. Jinak ja mam vernostni (i kreditni) kartu Macy's, takze vetsinou radim tam
A pak jeste Loft, Limited, a Banana Republic, coz jsou kamenne obchody, ale tady u nas na "venkove" dost mizerne zasobene a ja nemam cas porad jezdit do Chicaga, takze to resim on-line.
No a samozrejme eBay! Ja moc nesleduju modni trendy; rada nosim, co se mi proste libi a co, podle meho nazoru, na me vypada dobre, takze rada "lovim" kousky, které uz v obchodech nelze sehnat.
Vzhledem k tomu, kolik lidí nám volá a nabízí všechno možné, tak si nedělám iluze, že se o někom něco utají. Když se ptám, odkud mají číslo, tak řeknou z rejstříku podnikatelů. A nejsou to otázky a pokusy "na blind", většinou se to nějakým způsobem týká podstaty firmy.
Na finančák se díky kontrolnímu hlášení posílají detailní údaje komu, za kolik a jaké číslo faktury jsme vystavili. Statistický úřad nás bez ptaní a bez našeho souhlasu podle zákona XY zařadil mezi sledované firmy a hlásíme měsíčně např. výši obratu.
Do výběrových řízení prokazujete málem tetičku z dědečkovy strany.
Takže fakt, už teď se o vás ví možná i to, co sama ještě netušíte ![]()
s tim EET souhlasim s Kokoska jsem za nizsi dane i za nizsi cenu prace, ale pro vsechny. a ne ze cast podnikatelu zdani to, co se jim hodi a cast zdani vsechno.
delam ve firme, kde musi byt rocni uzaverka overena auditorem a to jsou teprve palky. takze ano, vetsi obrat, obvykle znamena vetsi naklady na cele ucetnictvi a nejenom kvuli tomu, ze je tech ucetnich zaznamu vic.
Jo, a Asos je to samy, taky to chce vybirat, a jakmile je to nejak podezrele levny, tak pryc od toho! Ja od nich mam spoustu kousku, kde jsem se fakt trefila a uz je mam dlouho a porad drzi, ale taky uz se mi stalo, ze jsem si poridila sukni s rozparkem vzadu, kterej se zacal parat uz po prvnim noseni a nez jsem stacila se svadlenou vyresit, jestli to pujde nejak spravit, tak se to cele roztrhlo az nahoru k p... Podotykam, ze mala mi ta sukne opravdu nebyla, jen kvalita hadru na nadobi!
ja nechci delat z lidi ovce, ale nedelam si iluze, ze kdyby placeni zdravotniho pojisteni bylo dobrovolne, jako treba v Americe, jak by si ho jista cast naroda opravdu platila. ja tedy v tomto preferuji socialni stat, misto stavu, kdy se po ulici budou motat lidi se zloutenkou, TBC a buhvicim jeste, protoze nemaji penize, aby si zasli k lekari. moje mama delala na vyberu pojisteni a podnikatelu, kteri dlouhodobe onemocneli, pojisteni si leta platili z minimalni mzdy, pak zjistili kolik ze budou jejich davky v pripade dlouhodobe PN a najednou hrozne stali o to, aby si doplatili pojisteni z vyssi castky, byla cela rada. to jsou lidi, u kterych je predpoklad, ze by si to meli umet spocitat.
takze toto slevneni ceny prace pro podnikatele, kteri nezamestnavaji, s prominutim, zadny mozkovy trust, by zas odnesli ti, kteri dnes delaji za minimalni mzdu.
To jste mi připomněla ty svatební šaty s nahou pr*, co byly kdysi na peklu xD Mohla jste zavést nový módní trend xD
Jinak moc děkuju za tipy Marge i Amun!
Vidite, to jsem zavahala
No tak priste!
A neni zac
Dejte vedet, jak jste poridila!
sťažujem sa na príšerný zážitok pri dnešných raňajkách. Sypem si tak musli do jogurtu a zrazu odtiaľ vyliezol pavúk. Musli som rozsypala od ľaku po celom stole, pavúka našťastie zneškodnil môj chlap, a teraz som hladná.
Šmajrápano končím s müsli!
ja tiež. Včera bol posledný deň v mojom živote, kedy som musli jedla!
V piatok som si spomenula na reklamu Renault Clio Gerappa. Celý víkend mi to išlo v hlave, dnes pokračujem... gerappaaaá mmmm gerappaaaaá. gerappa
ježiš, to je blbý.....![]()
Tak na to teda klikat nebudu, stačí, že mi šrotujou v hlavě vánoční hity z adventního kalendáře ČT. "Trochu toho štěstíčka pro každého hrocha" už mi vyvrtalo díru do mozku a nechce přestat ![]()
Čo sa týka adventného kalendára, dnes mi skoro odpadla ruka. Musela som si dať pauzu. Chvíľu trvalo než som na to prišla. Ešteže sa dá dať pauza. ![]()
Co to bylo za značku musli? I když se tam mohla nastěhovat až u vás. ![]()
Tak na to teda klikat nebudu, stačí, že mi šrotujou v hlavě vánoční hity z adventního kalendáře ČT. "Trochu toho štěstíčka pro každého hrocha" už mi vyvrtalo díru do mozku a nechce přestat ![]()
uf! televizní adventní hit jsem neslyšela, takže vůbec nevím co je to zač, ALE jakýsi skřet v mé hlavě se kreativně této věty chopil a dál ji rozvíjí jako svůj vlastní popěvek. a nemůžu se ho zbavit! ![]()
a nebylo na musli krabici napsáno "s přidáním šestinohých proteinů"? ![]()
teda já to mám nějak divně nastavené - pavouky mám ráda (ne k jídlu ovšem), musli nesnáším...
však toto je to, že neviem, ako sa tam ten pavúk dostal. Mám musli v kancelárii, boli otvorené, ale zopnuté takou tou plastovou spinkou, takže radšej budem dúfať, že sa tam cez víkend prepašoval z nejakého zabudnutého nepovysávaného kúta kancelárie. Fakt dúfam, že nebol v tom musli od začiatku, takže hádam radšej nebudem šíriť paniku a značku nenapíšem :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.