Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 04. prosince 2016 23:05
Reakce na MP Marge:

A mohla bych se zeptat na oblíbené e-shopy, kde je jisté, že to není úplný odpad? Nebo takle, já nemám na mysli nějaké superkvalitní oblečení, jsem chudý student, ale také často vidím ty expectations vs reality obrázky z čínských e-shopů.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. prosince 2016 23:13
Reakce na Morrigan:

Na Asosu i v Dorothy Perkins se da vybrat, ale pozor, ne z tech nejlevnejsich kolekci, ty jsou vetsinou hrozny sunt! Mam rada i francouzskou La Redoute. Jinak ja mam vernostni (i kreditni) kartu Macy's, takze vetsinou radim tam  A pak jeste Loft, Limited, a Banana Republic, coz jsou kamenne obchody, ale tady u nas na "venkove" dost mizerne zasobene a ja nemam cas porad jezdit do Chicaga, takze to resim on-line.

No a samozrejme eBay! Ja moc nesleduju modni trendy; rada nosim, co se mi proste libi a co, podle meho nazoru, na me vypada dobre, takze rada "lovim" kousky, které uz v obchodech nelze sehnat. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 04. prosince 2016 23:23
Reakce na Solathis:

Vzhledem k tomu, kolik lidí nám volá a nabízí všechno možné, tak si nedělám iluze, že se o někom něco utají. Když se ptám, odkud mají číslo, tak řeknou z rejstříku podnikatelů. A nejsou to otázky a pokusy "na blind", většinou se to nějakým způsobem týká podstaty firmy. 

Na finančák se díky kontrolnímu hlášení posílají detailní údaje komu, za kolik a jaké číslo faktury jsme vystavili. Statistický úřad nás bez ptaní a bez našeho souhlasu podle zákona XY zařadil mezi sledované firmy a hlásíme měsíčně např. výši obratu.

Do výběrových řízení prokazujete málem tetičku z dědečkovy strany.

Takže fakt, už teď se o vás ví možná i to, co sama ještě netušíte 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 00:00

s tim EET souhlasim s Kokoska jsem za nizsi dane i za nizsi cenu prace, ale pro vsechny. a ne ze cast podnikatelu zdani to, co se jim hodi a cast zdani vsechno.

delam ve firme, kde musi byt rocni uzaverka overena auditorem a to jsou teprve palky. takze ano, vetsi obrat, obvykle znamena vetsi naklady na cele ucetnictvi a nejenom kvuli tomu, ze je tech ucetnich zaznamu vic. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 00:05

Jo, a Asos je to samy, taky to chce vybirat, a jakmile je to nejak podezrele levny, tak pryc od toho! Ja od nich mam spoustu kousku, kde jsem se fakt trefila a uz je mam dlouho a porad drzi, ale taky uz se mi stalo, ze jsem si poridila sukni s rozparkem vzadu, kterej se zacal parat uz po prvnim noseni a nez jsem stacila se svadlenou vyresit, jestli to pujde nejak spravit, tak se to cele roztrhlo az nahoru k p... Podotykam, ze mala mi ta sukne opravdu nebyla, jen kvalita hadru na nadobi! 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 00:07
Reakce na Guinea Pig:

ja nechci delat z lidi ovce, ale nedelam si iluze, ze kdyby placeni zdravotniho pojisteni bylo dobrovolne, jako treba v Americe, jak by si ho jista cast naroda opravdu platila. ja tedy v tomto preferuji socialni stat, misto stavu, kdy se po ulici budou motat lidi se zloutenkou, TBC a buhvicim jeste, protoze nemaji penize, aby si zasli k lekari. moje mama delala na vyberu pojisteni a podnikatelu, kteri dlouhodobe onemocneli, pojisteni si leta platili z minimalni mzdy, pak zjistili kolik ze budou jejich davky v pripade dlouhodobe PN a najednou hrozne stali o to, aby si doplatili pojisteni z vyssi castky, byla cela rada. to jsou lidi, u kterych je predpoklad, ze by si to meli umet spocitat.

takze toto slevneni ceny prace pro podnikatele, kteri nezamestnavaji, s prominutim, zadny mozkovy trust, by zas odnesli ti, kteri dnes delaji za minimalni mzdu. 

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 00:25
Reakce na MP Marge:

To jste mi připomněla ty svatební šaty s nahou pr*, co byly kdysi na peklu xD Mohla jste zavést nový módní trend xD

Jinak moc děkuju za tipy Marge i Amun!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 01:01
Reakce na Morrigan:

Vidite, to jsem zavahala  No tak priste!

A neni zac  Dejte vedet, jak jste poridila! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 08:27

sťažujem sa na príšerný zážitok pri dnešných raňajkách. Sypem si tak musli do jogurtu a zrazu odtiaľ vyliezol pavúk. Musli som rozsypala od ľaku po celom stole, pavúka našťastie zneškodnil môj chlap, a teraz som hladná.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 08:42
Reakce na betsey:

Šmajrápano končím s müsli!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 08:52
Reakce na Sweet Potato:

ja tiež. Včera bol posledný deň v mojom živote, kedy som musli jedla!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 09:06

V piatok som si spomenula na reklamu Renault Clio Gerappa. Celý víkend mi to išlo v hlave, dnes pokračujem... gerappaaaá mmmm gerappaaaaá. gerappa

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 09:09
Reakce na paktofonika:

ježiš, to je blbý.....

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 09:19
Reakce na paktofonika:

Tak na to teda klikat nebudu, stačí, že mi šrotujou v hlavě vánoční hity z adventního kalendáře ČT. "Trochu toho štěstíčka pro každého hrocha" už mi vyvrtalo díru do mozku a nechce přestat 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 09:57
Reakce na Kokoska:

Čo sa týka adventného kalendára, dnes mi skoro odpadla ruka. Musela som si dať pauzu. Chvíľu trvalo než som na to prišla. Ešteže sa dá dať pauza. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 10:00
Reakce na betsey:

Co to bylo za značku musli? I když se tam mohla nastěhovat až u vás. 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 10:11
Reakce na Kokoska:

Tak na to teda klikat nebudu, stačí, že mi šrotujou v hlavě vánoční hity z adventního kalendáře ČT. "Trochu toho štěstíčka pro každého hrocha" už mi vyvrtalo díru do mozku a nechce přestat 

uf! televizní adventní hit jsem neslyšela, takže vůbec nevím co je to zač, ALE jakýsi skřet v mé hlavě se kreativně této věty chopil a dál ji rozvíjí jako svůj vlastní popěvek. a nemůžu se ho zbavit!

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 10:15
Reakce na betsey:

a nebylo na musli krabici napsáno "s přidáním šestinohých proteinů"?

teda já to mám nějak divně nastavené - pavouky mám ráda (ne k jídlu ovšem), musli nesnáším...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. prosince 2016 10:36
Reakce na ionicera:

však toto je to, že neviem, ako sa tam ten pavúk dostal. Mám musli v kancelárii, boli otvorené, ale zopnuté takou tou plastovou spinkou, takže radšej budem dúfať, že sa tam cez víkend prepašoval z nejakého zabudnutého nepovysávaného kúta kancelárie. Fakt dúfam, že nebol v tom musli od začiatku, takže hádam radšej nebudem šíriť paniku a značku nenapíšem :-)