Ginevra taky si myslím
Stěžovací vlákno
Sambo chce tenhle tyden denne jezdit 6hodin v autě se 2 dalšíma lidma (pracovně). Já mu k tomu řekla svoje,tak si prý dá karanténu. Fajn. Jestli za 14 dní se 2 dětma na krku,karanténou a šíleným sambem nezcvoknu,tak už asi nikdy. Nebo jsem už paranoidni?
edit:karantenu mimo nás
barbucha na tebe jsem teda myslela, kdyz to tady holky psali se těmi hranicemi. Jestli tě rovnou nekleplo.![]()
Osobně vidím se školou o prázdninách ještě jeden problém. I když je teda hic už od května, červenec a srpen bývají nejhorší, to by se ty děti ve třídách uvařily. Pochybuju, že by se naučili něco extra. Už i škola v červnu je taková trochu pomalejší.
Hranice zavřené roky si absolutně nedokážu představit. Vlastně si moc neumím představit nic. Tady se nám to nějak podaří stabilizovat, odvolá se krizový stav a jakmile se objeví zase nějaký případ pojedeme na novo? Osobně si myslím, že už to dost lidí prodělalo mimo statistiky (viz příklad Pinot Noir ) a další to prodělají tak, že si toho nikdo nevšimne. Stejně to dostane většina, teď jde jen o to nějak ukočírovat ten nástup, ať se to rozloží víc v čase a není to tak velký náraz.
Ja nestiham moc docitat, mela jsem doted narvanej vikend, Ale v podstate co pises je strategie o ktere se mluvi nejvic. Uvolneni opatreni a zprisneni pokud se nekde vyskytne ohnisko. BC ma ted vzrust cca srovnatelny s Italii a zacatku, 5 mil obyvatel, 10 mrtvych, 17k testovanych a 1450 cca pozitivnich testovanych. To ze je to daleko vic rozsireny, nez co stihaj a chteji testovat je jasny. Kamarad z lekarskeho oboru tady rikal, ze ty testy jsou I docela finance a texhnicky narocne, taky jeden z duvodu proc to trva, nejen, ze jich neni dost.
Jo a kamosky segra v Londyne, ta lekarka, musi zpet do prace. To je na hlavu teda. Jeji tatinek je ophthalmolog a mel jit za 14 dni do duchodu. Misto toho mu delali fitting na ochranny oblek.
Jos tady taky akredituji doktory v duchodu. Ne vsechny, maji na to kriteria. Aby byli v zaloze. Tak snad maji ok system, docela Jim v tom verim.
O nemecku taky ted ctu. Myslim, ze dobre, ze pritvrdili na ty 2 a mene.
Tvl mega trapni sefkuchari co jim zavrou business. No comment jako!!
jinak Tady je link z 19 brezna, kde autor puvodniho clanku rozebira tu studii imperial college a vysvetluje proc doporuceni nestaci a je potreba narizeni. Dobre napsany to je, stejne jak ten prvni. Ten prelozili zahy do cz. Tento jsem zatim nenasla, kdyby nekdo jo tak prosim dejte ceskej odkaz.
https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-the-hammer-and-the-dance-be9337092b56
MP Marge Nema chytry telefon? Urcite by se dalo skypovat pres ten
Nema. Z nejakeho duvodu neni myslence, ze by si ho mohl poridit, vubec naklonen ![]()
Solathis MP Marge nebo videohovor pres whatsapp?
Viz vyse. Ale pry laptop uz zakoupil on-line a v pristich nekolika dnech by mu ho mel ajtak z radnice zprovoznit. Nevim teda, jestli se nekdo odvazi zajit k nemu domu ![]()
MP Marge tlak na prsiach a trochu kašľa mám už aj ja!
Držím tatinkovi palce!
No a ja taky! Ale u me to je tim, ze v praci porad neco drhnu chloroxem, ktery mi nedela dobre na prudusky...
A dekuju ![]()
Prosím, dejte link o těch kuchařich. Díky.
Dadoo zde:)) smeju se, pr. neco tak trapneho jsem dlouho necetla. Kdyz pominu pravni stranku (to uz je uplny canc)

Minimalne nekde vim, ze vyrazili vsechny, co to jen slo.
jinx Mně fakt trapně za ně...
999 napodobne, trapne az na pudu
Tady tomu Polreich nasadil korunu.![]()
Kdo nemáte předplatné, žádná škoda, nemá to hlavu ani patu. Druhá půlka je o tom, jak rozvážejí jídlo pro hasiče.
jinx díky, chlapci nezaváhali. Rychleji to už nešlo. Trapné, fakt. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.