Pinot Noir Asi vyhravas ![]()
Stěžovací vlákno
Pinot Noir chtelo by to stojánek a dobrý ![]()
Pinot Noir máma je taky účetní
na zdech má rodinné fotky ![]()
Puma ![]()
Vzhledem k tomu, že se několik let nazad totálně rekonstruoval náš dům a babiččin prodával, máme probráno. U některých věcí mi to bylo fakt líto, takové ty věci z půdy, kam jsme u babičky mohly jen za odměnu, třeba prastrýcův vojenský kufr z 50. let ještě i s kartáčkem a práškem na zuby, atd. No, co se bohužel vyhodit nepodařilo jsou kvanta křišťálu, který nám teď hoví ve sklepě.
Utekly mi roušky ![]()
Pinot Noir Ta je krásná! Tu bych dala na čestný místo v obýváku a nad ni zarámovala tenhle vtip od Jiránka:

Pinot Noir Prosím Tě, kde se u vás vzala?
Super nápad!
Pinot Noir bydlí hned u vojenského letiště...![]()
muž má nějakej moribundus (horečka+kašel):-/ čich teda prej má. ale je mu jak psovi, tak nevim teda
brrr táta ji našel v lese v Jeseníkách, ještě než jsem se narodila. Jistý čas prý sloužila jako lampička
, což ale nepamatuju. Když se naši stěhovali na důchod pryč z hájenky s neomezeným prostorem, některé věci brát nechtěli a nemohli. Tak jsme si je rozebrali. Kromě pumy jsem si vzala zrcadla, co mají ten časoprostorový tunel do DeKalbu k MP Marge ,a ještě tento krystal, který jsme vykopali na zahradě (je velký jako dětská hlava). Ale přísahám, že nejsem hromadič ![]()

Pinot Noir krystal je parádní ![]()
Pinot Noir ale to jsou moc pěkné věci!
Pinot Noir Hele, a jste si jistí, že je ta puma už neškodná?
Pinot Noir Po zmínce o dětské hlavě trochu znepokojivá fotka -ptáček vpravo se opatrně přikrčil, protože krystal se (směrem doleva) něco chystá kousnout (vypadá trochu jako lebka bez horní části mozkovny). :-)
Po pár návštěvách solárka se mi na čele udělalo něco naprosto příšernýho. Po brachiálním zákroku to neni vo nic lepší ![]()
Pinot Noir puma vede! Vedle ni jsou ctyri konvice slabej cajicek. Ty jsou teda 100% nepouzitelny, a puma...?
Kokoska no, nevím no, použitelná asi není
Provází mě od narození. Že puma není běžnou součástí vybavení domácnosti si uvědomím vždycky jen v okamžiku, kdy se tomu někdo diví
. Ale jako můžu aspoň říct, kdo z vás to má?!
Pinot Noir dat dohromady tvou pumu, od dalsich podvozek dvouplosniku, kusy vrtule a plaste, mozna by se naslo i dalsi vybaveni, tak tu vznikne parfumaniacka utocna letecka jednotka ![]()
Pinot Noir a je to plášť z pumy, nebo celá nevybuchlá puma?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články