SunEclipse jenom plášť ;)
Stěžovací vlákno
Zaskočím o víkendu tady do leteckého muzeu, obšlehnu nějaké plánky a máme to!
Kokoska Pinot Noir Bezva plán
Budu teda za potížistu, ale ten plášť se odstěhoval s jeho majitelem. Ale mám tu nějaký nepoužívaný cejchy, bych spichla něco jako jako létající hadraplan ![]()
notna no co, každý převratný projekt nějak začínal! Vezmeme zavděk i hadraplánem. Doufám, že bude mít aspoň pěkný potisk ![]()
Pinot Noir Sakra, ani ten potisk nemám. Všechno bílé. Ale tak určitě někdo má zbytečné zásoby barev
Muzeme se realizovat nejen technicky, ale i umelecky.
Pinot Noir Nooo, kdybyste potřebovali plán, tak dítko asi ve třech letech vyrobilo plán a následný papírový model letadla. Byli jsme tehda nuceni podle plánu to letadlo vyrobit, ale chyběla nám pila, tak z toho sešlo, ale třeba by šel použít?
Když zemřel děda, tak se při likvidaci v útrobách gauče našly bedny s ostrými náboji a pár funkčních granátů
. Jako malá jsem na tom pérovém gauči moc ráda skákala
. Velký problém tehdy byl, kam s tím.
crazydaisy puma super, ale tohle je masakr.![]()
Pinot Noir co je časoprostorový tunel do deKalbu??
jinak my jsme po tatínkovi teď vyklízeli chatu, hromadič jak blázen, a kvůli nálezu krabiček s nápisem "to černý neotevírat" a originálně zabalených krabiček s nápisem "rozbuška 1979 ČSSR" jsme volali raději policii .. přijeli pyrotechnici a řekli, že by to v klidu mohlo urvat ruku ... ještě že nejsme vyhovači stylem "vyhodit/házet" :-))
crazydaisytak to je mazec, mně se dělalo špatně i z těch rozbušek a slznýho granátu v garáži (že tam jsou, jsme zjistili až při vyklízení, a doufáme, že nic nemá v bytě)
crazydaisy Magráta Už nikdy, nikdy, nikdy, nebudu tátovi vyčítat těch 30 ročníků Atletické ročenky a památeční maratonky z šedesátých let, z kterých jsem byla nucena vyklepat moly a pak je vrátit zpátky. Granáty bezpečně schované pod dovádějícím vnoučetem a krabice "to černý neotevírat" posunuly hromadičství na nový level. Magráta Hele, a nemyslíte, že se první obranná linie přesunula pak z chaty do bytu? ![]()
Když jsem po tátovi uklízela v dílně, našla jsem papírový sáček. Tak si říkám, že by něco cenného? (Sbíral staré mince a občas i bankovky). S lehkým podezřením jsem sáček otevřela a .... placatá přejetá usušená žába
.
Deda byl prvorepublikovej dustojnik letectva a za valky ( te druhe
) byl v odboji a shanel zbrane a munici. Tohle byl asi jeden z mnoha ukrytu, na kterej se asi uz davno zapomnelo. Kdyby gauc prosel dverma, tak mohl bejt darovanej i s pokladem. Jeste ze zil deduv kamarad a zaridil likvidaci. To by byl jinak v toce 1978 dost problem - pry to bylo plne funkcni, ale "nebezpeci" nam udajne nehrozilo
.
Liesel Tak to nema chybu![]()
Isca byt obývá jeho manželka a myslím, že ta zatím asi ani neuklidila (není ten typ :-))
jo a ještě jsme našli sušenou trávu (ale on z ní dělal masti, tak proto :-)) Jak přijeli ti policajti, tak jsem si říkala, ještě že se nešli podívat na kompost - v garáži výbušniny, na kompostu tráva a muž ještě začal kašlat a kýchat, to by bylo minimálně na podání vysvětlení :-)
Liesel Výborný ![]()
Neobjevili jsme nic raritního, ale když jsme vyklízeli babiččinu pozůstalost, v jejím opečovávaném albu s fotkama nebyla ani jedinná. Vůbec to nechápeme. Určitě je nikdo nevzal, protože babička měla už jen snachu, moji mámu, která se o ní starala a mě s bráchou. Koukali jsme jak puci všichni tři.
viktorka_od splavu Tohle je hrozne na nic, jak clovek nevi... at je mu brzy lip.
Lamicka dr ho nastesti vzala, crp 440, tak to corona nebude.. diky moc!
viktorka_od splavu to crp ![]()
Ať je brzo lip.
viktorka_od splavu
to je sila! Tak snad atb rychle zaberou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články