teda s tou leteckou výbavou jste mi připoměly dětství, když jsem chodívala za tatínkem do dílny do hangaru A, tu vůni kerosinu, mazadel, ředidel a motory v různých stadiích rozebrání ![]()
Stěžovací vlákno
continuity takže McGyvera máme taky! ![]()
Pinot Noir no asi tak, dodá případně i díly. Toto dnes přitáhl domu a teď rovnají se starsi na podlaze všechny stupně z kompresoru.

continuity obávám se, že od nás se kukly nedočká, leda přes manželovu tu, no... však víte. Zakopanou pod tratí třeba.
Lidi omlouvam se za naruseni vesele debaty, ale za jak dlouho muze ustoupit amnezie po padu tak asi z 5 metru?
Já padnu, tady by se fakt snad dal dohromady bombardér i s pilotem a municí ![]()
rasaNori jak jako z 5 metru? Proboha?
711990 no:(
rasaNoriti spadnul odnekud muz?:(
rasaNori a doprcic. Máte už nějaké vyšetření mozku?
rasaNori Ty blazne! No to by mel vedet spis doktor! Drzim palce, at je zdravej at je to kdo je to!!!!!
rasaNori Proboha! Tak to lze asi konzultovat jedině s doktorem...dělají se vyšetření mozku, lebky, a tak, mám dojem. Po takovém pádu asi vyšetření úplně všeho ![]()
rasaNori Nad dva metry uz se pad z vyse bere jako polytrauma, i kdyz se ,,nic nestane". Dela se CT mozku a patere, zabit se clovek muze i padem ze stolicky. Amnezie klidne par dni. Hele nepodcenovat.
rasaNori Jejda! Držte se!!
Ct v poradku, ale je uplne mimo a je to jak z 50x a stale poprve...
My jsme uz vic nez rok v procesu vyklizeni pozustalosti po jedne casti me rodiny, a je to teda mazec! Nekolik generaci hromadicu dovedlo zaplnit dum, chatu a 2 velke dilny. Spoustu z toho, co tu padlo, jsme nasli taky, do letky muzu prispet radarem na sledovani nepratelskych letadel. Uz jsme odsud odvezli 3 velke kontejnery, a to jsme se jeste nepropracovali k likvidaci nabytku.
Bylo tam teda i dost technickych a jinych pokladu, kosmeticko-parfemovou cast mi pomahala roztridit jedna zdejsi parfumaniacka. Mimo to jsme nasli treba sbirku protektoratnich znamek, osobni korespondenci nasich predku (ani jsme nevedeli, ze pradeda bojoval a byl zranen v prvni svetove valce), cele rocniky casopisu z 20. let a ruzne hudebni nastroje - citeru, saxofon, basovou kytaru, klarinet, heligon, heligonku, housle...
Je jenom skoda, ze vetsina z toho je na odpis uz jenom kvuli tomu, jak to bylo spatne skladovane. Treba u tech nastroju me to mrzi hodne, zachranit se daji jenom ty kovove.
Jaj, nez jsem to sem naklepala, je tu zavaznejsi tema ![]()
rasaNori Vydrzte, zitra uz to bude lepsi. Snad k tomu jeste nezvraci...Rada neni, klid pro pacienta a hromada trpelivosti pro druhou stranu![]()
rasaNori drzim pesti...
Myrtila
Také vyklízíme. Byt. Máma nic nevyhodila. Našla jsem tam svoje svatební šaty a ségry šaty z maturitního plesu. Vdávala jsem se v roce 1979. A mnoooho dalšího...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články