Magráta jednou se MP Marge zdál sen, že byla u nás doma a v pokoji, kde byly odložené různé věci, objevila zrcadlo, kterým se dalo projít někam jinam. Tak o tom snu sem napsala a vtipné (a strašidelné trochu) bylo, že jsme přesně takové zrcadlo v toho času odkládacím pokoji (dnes už dětském) opravdu měli!
Stěžovací vlákno
Liesel
co člověka k něčemu takovému vede?
notna a neuklidila po sobě babička? Moje babi vždycky říkala, že musí probrat svoje věci a vyházet např. dopisy od milenců ap.
My jsme už cca šestá generace žijící v našem domku a až jednou budu uklízet, resp, vyhazovat, tak se asi budu divit. Poslední pokus byl, na matčino naléhání, když jsem byla na mateřské. Nechala mě na půdě samotnou a když se v pravidlných intervalem, těžce kyselá, objevovala na dvorku, musela jsem jí odůvodňovat každou vyhozenou položku, včetně oblečení po mně a prarodičích. Usoudila jsem, že to nemám zapotřebí a že si počkám.
Máte někdo ve stodole kompletní a funkční řemenovou mlátičku? Já jo!
O zbraních a nábojích mlčím.
Při vyklízení bytu prarodičů jsme objevili číslo Zemědělských novin z roku 1947, časopisy pro pionýry z 60. let a pradědův diplom za vynikající práci v družstvu. Z bytu 1+1 jsme odvezli necelé půl tuny papíru ![]()
Pinot Noir jo vlastně, to si vybavuju že psala...díky ![]()
Bowle my jsme jeli několikrát do sběrného dvora... Nakonec jsme dostali od jeho vdovy vynadáno že jsme si dovolili sundat ze zdi vlaječky z roku 1982 (nevyhodili jsme je, jsou v krabici)... přitom předtím o to neměla zájem, o chatu, zahradu, o nic, a prý ať si to vyklidíme jak chceme ...
Mirka Tohle byly fotky, které měla ráda a často jsme je prohlíželi. Pochybuju, že je vyhodila. Spíš mě napadlo, jestli si je nepozašívala do kostýmku, který měla nachystaný do hrobu, aby je měla u sebe.
Mlátička je super! To zapůjčíte do muzea a budete tam mít čestnou cedulku :-) Když už jsou v domě krámy, tak aspoň takovéto ![]()
A já si myslela, že není normální, když si tchán ze svého zaměstnání (kovošrot) přivezl domů na rozebrání (a roztřízení kovů) motor ze stíhačky
.
Stál nám na dvoře několik let, teď mi chvilku bylo líto, že nemůžu přispět do letky
.
Tchánům se před barákem válí zlatnickej trezor. Tak kdyby bojová parfu letka neměla kam ukrývat žold a válečnou kořist...
Tak představa, jak si u dědy hopsám po krabici s granáty... nějak nevím, jestli
nebo
, asi oboje! A bojová letka mě taky dost pobavila. Což mi připomíná, že mi táta kdysi na půdě ukazoval leteckou kuklu, jupiii, mám čím přispět.
continuity Lamicka dik, nj, prechroustala ho zdravotnicka masinerie a prozatim vyvrhla zpet k domcimu osetrovani, chycene ledviny ale ne tak zle, aby se moc hadali kdyz nechtel zustat ve spitale, uuf:-)
notna To by mě nenapadlo, že se přece jen dá vzít něco s sebou do hrobu.
Hlavně doufám, že už tu mlátičku nikdy nezprovozníme, protože to by musela být velká nouze. Z větší části bych to asi i uměla, lezla jsem kolem toho s dědou. Moje holky si umí tak max zapnout mikrovlnku.
Malenge když se řekne letecká kukla, hned mě napadne mokrý celer (seriál Haló, haló) ![]()
Letce nabízím dva echtovní kožené kabáty z padesátých let.
To jsou úžasný historky, skvěle se bavím!! ![]()
notna S albem je to zvláštní, asi babička a trochu jí rozumím. Ale je to škoda.
Moje teta, když opravovala chalupu po babičce, objevila za trámem vzkaz od původní majitelky z roku 1850. U nás žádné pikantnosti asi nejsou, ale mám třeba dva kuchyňské kalendáře z roku 1912 a 1913 a jsou super, jsou v nich recepty a různé rady do domácnosti, v pubertě jsem je úplně milovala!
Magráta jednou se MP Marge zdál sen, že byla u nás doma a v pokoji, kde byly odložené různé věci, objevila zrcadlo, kterým se dalo projít někam jinam. Tak o tom snu sem napsala a vtipné (a strašidelné trochu) bylo, že jsme přesně takové zrcadlo v toho času odkládacím pokoji (dnes už dětském) opravdu měli!
Tim zrcadlem se dalo projit zejmena do stredoveku!
Pinot Noir To ti byl stejne takovej zvlastni, zivej sen! Dodnes to to pamatuju. Zejmena to, jak jsme od vas tim zrcadlem cestovali. Clovek si pred nej stoupl a naklonil se, az mel tvar skoro u skla - a ono ho to vcuclo. Porad si pamatuju ten pocit.
Letce nabízím několik těžkých zbraní. A taky pár kukel a starých brýlí, to kdyby místní letadla měla otevřený kokpit. U nás ve sklepích se taky najde kdeco teda.
Už nám chybí jen McGyver, který nám ten útočný stroj sestaví ![]()
Pinot Noir Já mu mohu dodat červenej nožík, ten mám![]()
Pinot Noir leteckého mechanika doma mám a mozna bude brzo bez práce. ![]()
Bych řekla, že výměnou za starou leteckou kuklu a bundu to sestaví. To teda klidně i odkoupim, asi by se po... blahem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články