Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 11. června 2020 10:44

Magráta jednou se MP Marge zdál sen, že byla u nás doma a v pokoji, kde byly odložené různé věci, objevila zrcadlo, kterým se dalo projít někam jinam. Tak o tom snu sem napsala a vtipné (a strašidelné trochu) bylo, že jsme přesně takové zrcadlo v toho času odkládacím pokoji (dnes už dětském) opravdu měli!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. června 2020 10:51

Liesel co člověka k něčemu takovému vede?

notna a neuklidila po sobě babička? Moje babi vždycky říkala, že musí probrat svoje věci a vyházet např. dopisy od milenců ap.

My jsme už cca šestá generace žijící v našem domku a až jednou budu uklízet, resp, vyhazovat, tak se asi budu divit. Poslední pokus byl, na matčino naléhání, když jsem byla na mateřské. Nechala mě na půdě samotnou a když se v pravidlných intervalem, těžce kyselá, objevovala na dvorku, musela jsem jí odůvodňovat každou vyhozenou položku, včetně oblečení po mně a prarodičích. Usoudila jsem, že to nemám zapotřebí a že si počkám.

Máte někdo ve stodole kompletní a funkční řemenovou mlátičku? Já jo! O zbraních a nábojích mlčím.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 11. června 2020 11:12

Při vyklízení bytu prarodičů jsme objevili číslo Zemědělských novin z roku 1947, časopisy pro pionýry z 60. let a pradědův diplom za vynikající práci v družstvu. Z bytu 1+1 jsme odvezli necelé půl tuny papíru

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 11. června 2020 11:48

Pinot Noir jo vlastně, to si vybavuju že psala...díky

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 11. června 2020 11:51

Bowle my jsme jeli několikrát do sběrného dvora... Nakonec jsme dostali od jeho vdovy vynadáno že jsme si dovolili sundat ze zdi vlaječky z roku 1982 (nevyhodili jsme je, jsou v krabici)... přitom předtím o to neměla zájem, o chatu, zahradu, o nic, a prý ať si to vyklidíme jak chceme ... 

Offline notna
9429 příspěvků moje polička 11. června 2020 11:53

Mirka Tohle byly fotky, které měla ráda a často jsme je prohlíželi. Pochybuju, že je vyhodila. Spíš mě napadlo, jestli si je nepozašívala do kostýmku, který měla nachystaný do hrobu, aby je měla u sebe.

Mlátička je super! To zapůjčíte do muzea a budete tam mít čestnou cedulku :-) Když už jsou v domě krámy, tak aspoň takovéto

Offline lysianthus
157 příspěvků moje polička 11. června 2020 12:05

A já si myslela, že není normální, když si tchán ze svého zaměstnání (kovošrot) přivezl domů na rozebrání (a roztřízení kovů) motor ze stíhačky .

Stál nám na dvoře několik let, teď mi chvilku bylo líto, že nemůžu přispět do letky .

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 11. června 2020 12:09

Tchánům se před barákem válí zlatnickej trezor. Tak kdyby bojová parfu letka neměla kam ukrývat žold a válečnou kořist...

Offline Malenge
4839 příspěvků moje polička 11. června 2020 12:22

Tak představa, jak si u dědy hopsám po krabici s granáty... nějak nevím, jestli  nebo , asi oboje! A bojová letka mě taky dost pobavila. Což mi připomíná, že mi táta kdysi na půdě ukazoval leteckou kuklu, jupiii, mám čím přispět.

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 11. června 2020 12:37

continuity Lamicka dik, nj, prechroustala ho zdravotnicka masinerie a prozatim vyvrhla zpet k domcimu osetrovani, chycene ledviny ale ne tak zle, aby se moc hadali kdyz nechtel zustat ve spitale, uuf:-)

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. června 2020 13:01

notna To by mě nenapadlo, že se přece jen dá vzít něco s sebou do hrobu.

Hlavně doufám, že už tu mlátičku nikdy nezprovozníme, protože to by musela být velká nouze. Z větší části bych to asi i uměla, lezla jsem kolem toho s dědou. Moje holky si umí tak max zapnout mikrovlnku.

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 11. června 2020 13:03

Malenge když se řekne letecká kukla, hned mě napadne mokrý celer (seriál Haló, haló)

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. června 2020 13:03

Letce nabízím dva echtovní kožené kabáty z padesátých let.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 11. června 2020 13:59

To jsou úžasný historky, skvěle se bavím!!

notna S albem je to zvláštní, asi babička a trochu jí rozumím. Ale je to škoda. 

Moje teta, když opravovala chalupu po babičce, objevila za trámem vzkaz od původní majitelky z roku 1850. U nás žádné pikantnosti asi nejsou, ale mám třeba dva kuchyňské kalendáře z roku 1912 a 1913 a jsou super, jsou v nich recepty a různé rady do domácnosti, v pubertě jsem je úplně milovala!

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 11. června 2020 15:57
Reakce na Pinot Noir:

Magráta jednou se MP Marge zdál sen, že byla u nás doma a v pokoji, kde byly odložené různé věci, objevila zrcadlo, kterým se dalo projít někam jinam. Tak o tom snu sem napsala a vtipné (a strašidelné trochu) bylo, že jsme přesně takové zrcadlo v toho času odkládacím pokoji (dnes už dětském) opravdu měli!

​Tim zrcadlem se dalo projit zejmena do stredoveku! 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 11. června 2020 15:59

Pinot Noir To ti byl stejne takovej zvlastni, zivej sen! Dodnes to to pamatuju. Zejmena to, jak jsme od vas tim zrcadlem cestovali. Clovek si pred nej stoupl a naklonil se, az mel tvar skoro u skla - a ono ho to vcuclo. Porad si pamatuju ten pocit. 

Offline Torrah
3382 příspěvků moje polička 11. června 2020 16:59

Letce nabízím několik těžkých zbraní. A taky pár kukel a starých brýlí, to kdyby místní letadla měla otevřený kokpit. U nás ve sklepích se taky najde kdeco teda.

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 11. června 2020 17:03

Už nám chybí jen McGyver, který nám ten útočný stroj sestaví

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 11. června 2020 17:23

Pinot Noir Já mu mohu dodat červenej nožík, ten mám

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 11. června 2020 17:30

Pinot Noir leteckého mechanika doma mám a mozna bude brzo bez práce.

Bych řekla, že výměnou za starou leteckou kuklu a bundu to sestaví. To teda klidně i odkoupim, asi by se po... blahem.