rasaNori držím palce
Stěžovací vlákno
Jos nastesti ne, ale tim jak mel jet zitra pracovne na cely vikend pryc, a vubec si nevzpomina kam s kym atd, tak dat tohle dohromady byl teda orech.
rasaNori
Držím pěsti ať to všechno dobře dopadne.
kocoureksuggy No, konretne obleceni jsem tam nasla cca od zacatku 20. stoleti, rucne site saty a tak, ve vybornem stavu teda. Jedny jsem si nechala, potesilo me, ze mi sedi kousek, ktery asi moje pra- nebo praprababicka nosila, kdyz ji mohlo byt tak dvacet :-) Po této strane rodiny jsem zdědila tvar postavy.
Zbytek jsem darovala kamaradum, co delaji takove ty stylizace do urcitych historickych obdobi, byli z toho nadseni :-)
rasaNori Může mít i nějakou akutní stresovou reakci, musí odpočívat. Myslím na vás, bude to dobrý!!
Diky vsem, jste zlate![]()
rasaNori myslim na vas
mamu pred par lety srazilo auto, nepamatovala si nehodu a plno dalsich veci, ale postupne se to vratilo. Pry to byla obrana mozku pred stresem.
rasaNori Neboj, bude to dobrý. Vlastně už teď je to dobrý a paměť se vrátí.
rasaNori zní to hrozně, ještě že se nestalo něco horšího. Ono se to vrátí, jen to asi chce klid a nestresovat se, když si hned na všechno nevzpomene.
Usilovně držím palce, ať se dá všechno do pořádku!![]()
rasaNori no teda, ještě že tak, 5 metrů je ukrutná výška! Paměť se určitě postupně vrátí, držte se všichni.
rasaNori držím palce, nech všetko dobre dopadne a zase je všetko v normále
Ja som sa cudovala, ze sa nikto na nic nestazuje a ono mi to len vyplo upozornenia a tu novych 30 stran ![]()
rasaNori držím palce, když je CT dobrý, tak to půjde. Chce to asi čas.
rasaNori uf, držím palce
rasaNori držím pěsti ![]()
rasaNori to je děsivé, držím palce, ať je všechno brzo v pořádku. A držím palce i muži viktorka_od splavu , ledviny teda taky nejsou žádný med :(
rasaNori bude to dobry![]()
Pinot Noir dekuju
Není to úplně stížnost, jen takový povzdech. Včera jsem mamince řekla o našem stěhování do Japonska. Plakala
Děti to pořád neví, chceme jim to říct, až budeme vědět aspoň něco konkrétního o termínu, škole nebo bydlení...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články