Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 12. června 2020 07:52

Garfie nedivis se ji, ze? Pro nekoho je I Praha daleko. Preju, at to deti  vezmou a moc neprotestuji.

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 12. června 2020 07:52

Garfie nedivis se ji, ze? Pro nekoho je I Praha daleko. Preju, at to deti  vezmou a moc neprotestuji.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 12. června 2020 07:57

Makara Nedivím se jí vůbec, to je jasné! Proto si ani nestěžuju, jen tak...to musím ze sebe dostat. 

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 12. června 2020 08:27

Garfie to je hrozne smutny ses statecna!

Offline JankaM
3100 příspěvků moje polička 12. června 2020 08:29

Kdyby se dávala dohromady i pozemní jednotka, nabízím kola od haklu, ale pouze k zapůjčení

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. června 2020 08:48

Garfie ja jsem zvedava na deti. Moje deti jen o zmince, ze by se mnou mely jet do Italie nebo Spanelska, chytaji hysaky

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 12. června 2020 08:51

Mrakoplas Přesně to se mi taky stalo! Teď jsem to ve vlaku prolítla a aspoň vím, proč moje dítě není studijní typ  To nechápu, proč ten tuk do mozku nemůže jít třeba z břicha? To by byl génius!

Jinak už jsou tu závažnější věci, tak všem držím palce rasaNori a Garfie

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 12. června 2020 09:08

Candance 

Já se ani nedivím. Vždycky, když tu Garfie píše o tom stěhování, tak je mi úzko.

Online Sweet Potato
40292 příspěvků moje polička 12. června 2020 09:11

Garfie Zrovna večer jsem na to vzpomínala, jestli jste se někam posunuli v přípravách. Mamince rozumím.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. června 2020 09:31

moonlight no ja som teraz docitala a teda rasaNori drzim palce a dufam, ze dnes uz je lepsie

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. června 2020 09:35

rasaNori hodně odpočívat a dlouhodobě užívat hořčík, aspoň pít Magnezii. To nám vždycky říkali, když si dcera přivodila otřes mozku. Na nehodu se nerozvzpomněla nikdy.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 12. června 2020 10:18

Dnes sme mali ísť môjmu bratrancovi na svadbu, ale pre blbú koronu nemôžeme ešte stále cestovať. Tak sedím doma pri práci a ľutujem sa. Že tam bude celá moja rodina a ja sa nemôžem zúčastniť. Zvlášť keď bratranec bol vždy ako môj mladší brat. Naviac sme po svadbe mali ísť s mojimi rodičmi na týždeň do Francúzska, to sa tiež odložilo na neurčito. Ale to ma neštve až tak, ako to, že tam dnes nemôžem byť s rodinou. Ach jo 

Offline Malenge
4839 příspěvků moje polička 12. června 2020 10:28

carries Rozumím a je mi líto, že v takový den nemůžeš být s rodinou, taky bych byla smutná. U nás trochu hrozilo, že nezvládnu svatbu svého jediného bratra, a to jsem z toho byla docela špatná.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 12. června 2020 10:34

Malenge Vďaka. Ja som to až doteraz brala v pohode. Dohodli sme sa, že sa všetci stretneme keď budeme môcť prísť na Slovensko a oslávime dodatočne. Ale dnes ráno mi písali rodičia, ako sa chystajú a potom bratranec, pretože im dorazil dar od nás, tak to na mňa nejako doľahlo.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 12. června 2020 11:02

Garfie ospravedlňujem sa za nemiestnu zvedavosť, ale čo spravíte, ak to deti nevezmú dobre?

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 12. června 2020 12:56

slniecko To asi budu řešit, až na to dojde. Ale já nečekám, že to vezmou vysloveně špatně, jim se tam posledně líbilo, mají tam už oblíbená místa, bonbony :-) a tak a jsou vlastně ještě malé, starší bude mít 12. Proto jim to chci říct, až budu mít nějakou představu, jak to tam bude vypadat, abych jim mohla vypíchnout nějaká pozitiva, třeba že budeme mít pokojíček navíc a kdokoli může přiletět na návštěvu, nebo že budou moct na každé prázdniny domů....nebo takového něco. 

Candance Jako že by měly jet nějak na dlouho? Naše jsou docela zcestovalé, pamatuju, jak syn ve čtyřech letech bavil celé okolí hláškami, jakože kdyby stála jeho milovaná Eiffelovečka v Thajsku, bylo by to idální!  Malej je (a chce být) cestovatel, až vyroste, chce někde v pralese zkoumat palmy....

Pro maminku je to těžké, je jí 78, jsou to její nejmladší vnoučata, bydlíme kousek a hlavně na syna je hodně nafixovaná, narodil se rok po tátově smrti a je to jedinej chlap v rodiněně (kromě přiženěnců, haha). 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. června 2020 14:11

Garfie minimum je rok a uz jsem to parkrat odlozila (ale vlastne se mi ulevilo) a ted resime kratsi obdobi ale vicekrat - tj 4 mesice kazdy rok.

U nas je to navic dane tim, ze muz urcite nepojede kvuli sve firme.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 12. června 2020 14:25

Candance Tak bez muže a s dětma bych nejela hlavně já  

Ale Itálie je úplně za rohem a Španělsko trochu horší, ale dá se to...

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 12. června 2020 14:30

Candance jeziš, to ti zavidím - tu možnost a odvahu o tom uvažovat.  I když možná není co závidět - dva domovy, kdyby jely děti s tebou, tak dvě školy a být ně sama, to si neduvedu moc představit. Myslím, že při těch časově omezených pobytech v cizině musí jeden rodič práci upozadit ještě víc. No máte to holky těžký.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. června 2020 14:34

Makara ja to taky vzdycky zamitla - protoze ja nejsem ten co u mas nejvic vydelalava

Uz to ale zamitat nechci, zvazuju i ze pojedu sama. Musim to proste zkusit