Candance myslim ze sama je lepsi varianta nez sama s detma
Stěžovací vlákno
Candance tak to je podle mne dobré rozhodnutí! Přesně - zkusit to, at človek za 10 let nelituje.
Já mám asi o něco víc životních zkušeností /ne že bych měla tak pestrý život, ale narodila jsem se o pár let dřív/ a dnes lituju dvou věci, které jsem neudělala. Neodjela jsem po vysoké do ciziny (na začátku devadesátek se to ještě moc neumělo) a neodjela jsem z práce na opakovanou několika týdenní stáž, protože co by si beze mne ve firmě počali
.Takže tohle jsem si si připomněla při rozhodování, jestli odejít po 23
letech u jedné firmy jinam. No, šla jsem.
Candance zrovna jsem chtěla napsat, že za takové situace bych jela sama.
Garfie rozumiem, držím palce.
Garfie Vy to zvladnete a my se budem tesit na dalsi japonske pribehy a fotky
Maminku chapu, je to velka zmena. Nam nekolikrat "hrozil" presun do USA nebo Francie, vzdycky jsem se vylozene nadchla, jak by to byla super zkusenost, dokud byly deti male a ja zdrava. Ted nevim, jestli bych jela. Tak jsem se nad tim dnes zamyslela a prvni, co mi prolitlo hlavou bylo "OMG, co moje kontroly v nemocnici???!"
![]()
Luna No to zdravotní hledisko je vždycky nejhorší :-( Dcera si nahmatala bouličku v prsu, když jsme byli v JP, mohla jsem se zbláznit. Na dálku jsem to konzultovala s kamarádkou gynekoložkou, ale představa, že to řešíme na druhém konci světa....jako mně stačí, že mám stres s účesem! ![]()
Nakonec bys jela, zkonzultovala to s doktorama...třeba to ještě klapne. přijde mi, že v rámci Evropy už je to dneska všechno nějak na dostah, USA by byly horší.
Garfie Nestras s boulickama!
Zadny nemate a dost!
Vcera jsem zrovna byla v nemocnici a dobry, tak mam par mesicu zas pokoj, ale ta predstava, ze takhle budu spousty let chodit.
Ale ted nam zadne stehovani nehrozi a priznam se, ani by se mi ted nechtelo.
Luna Tak ty se potřebuješ hlavně hodit do pohody, všechno je, jak má být, neboj! ![]()
Som vyčerpaná, otcov zdravotný stav sa horší, mamin zdravotný stav sa horší, naviac moja mama je generál, ktorý chce stále šéfovať, aj keď teda už nielen jej telesná schránka, ale aj uvazovanie nie je to, čo kedysi.
Makara jaké to bylo odejít po 23 letech? Už jen výběrové řízení, životopis ap. pro Tebe asi byly nové . Taky jsem ve firmě přes dvacet let a neumím si to představit. Před pár lety jsem sice výběrové řízení absolvovala, ale jen interní.
letfenixa preju ti hodne sil ke zvladnuti takove naloze.
Makara ďakujem za povzbudivé slová
Well, u nas svym zpusobem dobry:) uz zase visi na telefonu a sefuje siremu okoli. V nedeli az ho pusti tak mu preventivne zlomim jeste nohu, abych ho udrzela doma![]()
Makara ja som odisla minuly rok po 30 rokoch z prace a nelutujem jediny den len ze som to neurobila skor. Chybaju mi iba ludia niektori. Takze nech sa ti dari ![]()
rasaNori docitam a ufff mate to huste. Tak hadam je uz dobre , mal asi z pekla stastie
Janulik03 vcera slavil nove narozeniny...
Mirka zivotopis byl to nejmensi. Sice jen jedna firma, ale vice pozic, tak to nebylo jen na tri radky. Pohovor I testovani odbornosti taky v pohode. To jsem si verila. Obavu jsem mela jen z AJ. Nikdy jsem v praci nepouzivala, tak jsem to povazovala za nejvetsi prekazku u firmy se zahranicnim vlastnikem. No kouzlo osobnosti bylo silnejsi, tak to muj budouci sef nejak zkousl.
Nejtezsi bylo rozhodnuti, zda to vzit, kdyz me vybrali. A pak odolat nabidce tehdejsiho sefa, abych zustala. To jsem nekolik noci moc nespala.
rasaNori sanedivim
Janulik03 ja tu praci menila uz pred par lety. A jo, zvladla jsem to a nelituju, i kdyz je to dost narocne a s vekem te energie fakt ubyva. Ted jsem to vzpomnela na podporu Candance - ze spis clovek lituje toho, co neudelal, tak at vyuzije prilezitosti.
Pred par tydny jsem mela v praci krizi a tak sem si vzpomnela na tebe, proc jsi vlastne odesla. Mozna jsem to prehledla, jestli jsi to psala, ale nejak jsem si mezi radky domyslela/vymyslela, jestli to nebylo vyhoreni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články