slniecko Tvl to nekdy musim zkusit, jestli mi jeste nejakej napise. A asi teda na svy fotce na ig vypadam zoufale, vzdycky jsem myslela, ze vyhledavaj zoufalky![]()
Stěžovací vlákno
razorblade ja mám podobný problém na IG. Za posledné dva týždne ma začalo sledovať pár takýchto účtov a dostávam správy v ruštine
Pritom IG mám celý v angličtine. Naposledy ma začal sledovať nejaký ruský pilot, predtým nejaký lekár. Je mi jasné, že sú to fake účty. Asi bude najrozumnejšie si účet zamknúť.
razorblade Heh, souvislost jen lehká, ale zrovna mne pobavilo toto:

razorblade ja mam ucet zamceny a posledni tyden si me chtelo pridat asi 5 muzskejch, samej krasavec, pilot, vojak... ![]()
Sweet Potato Tvl ja kdyz mela 70+, tak jsem byla jak proutek. A myslim, ze moje kamaradka, co ma bezmala 190 cm a je spis hubena nez stihla, tech 70+ bude mit taky![]()
![]()
Lamicka ja uz ho mam taky zamcenejch. Ale vypada to teda na kobercovej nalet...
razorblade carries
američtí důstojníci!! Já si ty jejich profily celkem ráda prohlížím, je to vždycky takový vlastenecký a dojemný :)) Nereaguju, voni časem z toho profilu zmizí. Před cca rokem o tom byl v médiích článek, navážou vztah, naslibujou lásku až za hrob a pak tahají z důvěřivých žen peníze. Novodobí sňatkoví podvodníci.
bram Kazdou chvili vychazej clanky o tom kde jaka pani poslala statisice
myslim, ze od zacatku roku policie medializovala nekolik takovejch pripadu, clovek by cekal, ze uz se nemuzou nachytat. Muzou![]()
Kdyz jsem spravovala firemni profil, tak si ho opakovane davaly do sledovani stejne profily. Nazvala jsem si je "snazivci". Zacali nas sledovat treba 5x do mesice. Noname celebrity, modelky, zacinajici herci... lovci sledujicich.
razorblade forma nigérijského podvodu. Nadviažeš konverzáciu, najprv je to romantika sama a potom sa gentleman náhle dostane do problémov a potrebuje rýchlu finačnú pomoc.
Neni nic jednoduššího, než bejt rychlejší a vo prachy si říct jako první! ![]()
barbucha a uvidíš za gentlemanem ohnivou čáru, že ti vzplane ntb. ![]()
Hoří v Sovových nlýnech
Sweet Potato bože, já si říkala, kam asi jedou, když mi houkali pod okny ![]()
Sweet Potato Tak snad to bude dobrý, prý rozvaděč v technické místnosti.
Tak si tady taky trochu odlozim... dneska jsme se vratili po 14 dnech z chalupy, prijedeme domu, vitame se s nasima ( bydli v prizemi ), a mama najednou zacne brecet, ukaze zafacovane bricho s tim, ze ji minuly patek pustili po operaci z nemocnice. Od konce kvetna mela nejake potize se zazivanim, clovek do ni muze hucet horem dolem, ale k doktorovi proste nejde....ze se to nejak srovna. No, srovnalo... Den po nasem odjezdu se ji udelalo tak zle, ze ji odvezla rychla, na ct zjistili, ze ma neco ve strevech ( mozna nador, histologie zatim neprisla ), uz mela zadelano na sepsi, protoze ji to slo do dutiny brisni, takze akutni operace strev. Nam to rikat nechteli, aby nam nezkazili dovolenou. A ja se priznam, ze to vlastne ocenuju, protoze jsme tu dovolenou potrebovali jako sul. Ct s kontrastni latkou neukazalo nikde nic dalsiho, tak nevim, jestli se k tomu upinat... Kazdy rok resime nejakou jobovku a ja jsem z toho uz unavena.
Emerald to je teda návrat! Ať to není nic vážného a maminka je co nejdříve fit.
slniecko Tvl to nekdy musim zkusit, jestli mi jeste nejakej napise. A asi teda na svy fotce na ig vypadam zoufale, vzdycky jsem myslela, ze vyhledavaj zoufalky
Ale houby, proste idú po ženských účtoch v podstate zaradom, na to sú normálne "farmy", akože prídeš do zamestnania, sadneš si k počítču, pohľadáš nejaké očarujúce fotky (alebo ich rovno dostaneš) pozakladáš pár účtov a ideš po sociálnych sieťach a posielaš udičky....väčšina ťa zmaže, niekto nadviaže rozhovor, tam už máš finty, ideš. Keď raz za čas z niekoho niečo vytiahneš, ti to zarobí na zvyšok. Podľa mňa nemajú čas prezerať profili vopred a riešiť zúfalka/nezúfalka.
Emerald kdyz s takovou veci zvladla byt za 14 dni doma, tak to je teda frajerka. Drzim palce, at ma nalez v poradku.
Makara diky, ono to pry bohuzel vypada na ten nador, uvidime
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články