Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:19

slniecko Tvl to nekdy musim zkusit, jestli mi jeste nejakej napise. A asi teda na svy fotce na ig vypadam zoufale, vzdycky jsem myslela, ze vyhledavaj zoufalky

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:36

razorblade ja mám podobný problém na IG. Za posledné dva týždne ma začalo sledovať pár takýchto účtov a dostávam správy v ruštine Pritom IG mám celý v angličtine. Naposledy ma začal sledovať nejaký ruský pilot, predtým nejaký lekár. Je mi jasné, že sú to fake účty. Asi bude najrozumnejšie si účet zamknúť.

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:36

razorblade Heh, souvislost jen lehká, ale zrovna mne pobavilo toto:

Offline Lamicka
14177 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:39

razorblade ja mam ucet zamceny a posledni tyden si me chtelo pridat asi 5 muzskejch, samej krasavec, pilot, vojak...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:43

Sweet Potato Tvl ja kdyz mela 70+, tak jsem byla jak proutek. A myslim, ze moje kamaradka, co ma bezmala 190 cm a je spis hubena nez stihla, tech 70+ bude mit taky

Lamicka ja uz ho mam taky zamcenejch. Ale vypada to teda na kobercovej nalet...

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:43

razorblade carries američtí důstojníci!! Já si ty jejich profily celkem ráda prohlížím, je to vždycky takový vlastenecký a dojemný :)) Nereaguju, voni časem z toho profilu zmizí. Před cca rokem o tom byl v médiích článek, navážou vztah, naslibujou lásku až za hrob a pak tahají z důvěřivých žen peníze. Novodobí sňatkoví podvodníci. 

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:43
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:46

bram Kazdou chvili vychazej clanky o tom kde jaka pani poslala statisice myslim, ze od zacatku roku policie medializovala nekolik takovejch pripadu, clovek by cekal, ze uz se nemuzou nachytat. Muzou

Offline Lamicka
14177 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:49

Kdyz jsem spravovala firemni profil, tak si ho opakovane davaly do sledovani stejne profily. Nazvala jsem si je "snazivci". Zacali nas sledovat treba 5x do mesice. Noname celebrity, modelky, zacinajici herci... lovci sledujicich.

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:58
Reakce na slniecko:

razorblade forma nigérijského podvodu. Nadviažeš konverzáciu, najprv je to romantika sama a potom sa gentleman náhle dostane do problémov a potrebuje rýchlu finačnú pomoc.

razorblade 

Neni nic jednoduššího, než bejt rychlejší a vo prachy si říct jako první!

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 15. července 2020 14:15

barbucha a uvidíš za gentlemanem ohnivou čáru, že ti vzplane ntb. 

Online viktorka_od splavu
49280 příspěvků moje polička 15. července 2020 14:24
Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 15. července 2020 14:39

Hoří v Sovových nlýnech

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. července 2020 14:58

Sweet Potato bože, já si říkala, kam asi jedou, když mi houkali pod okny 

Online andulka01
12836 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:06

Sweet Potato Tak snad to bude dobrý, prý rozvaděč v technické místnosti.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:40

Tak si tady taky trochu odlozim... dneska jsme se vratili po 14 dnech z chalupy, prijedeme domu, vitame se s nasima ( bydli v prizemi ), a mama najednou zacne brecet, ukaze zafacovane bricho s tim, ze ji minuly patek pustili po operaci z nemocnice. Od konce kvetna mela nejake potize se zazivanim, clovek do ni muze hucet horem dolem, ale k doktorovi proste nejde....ze se to nejak srovna. No, srovnalo... Den po nasem odjezdu se ji udelalo tak zle, ze ji odvezla rychla, na ct zjistili, ze ma neco ve strevech ( mozna nador, histologie zatim neprisla ), uz mela zadelano na sepsi, protoze ji to slo do dutiny brisni, takze akutni operace strev. Nam to rikat nechteli, aby nam nezkazili dovolenou. A ja se priznam, ze to vlastne ocenuju, protoze jsme tu dovolenou potrebovali jako sul. Ct s kontrastni latkou neukazalo nikde nic dalsiho, tak nevim, jestli se k tomu upinat... Kazdy rok resime nejakou jobovku a ja jsem z toho uz unavena.

Offline Makara
3637 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:44

Emerald to je teda návrat! Ať to není nic vážného a maminka je co nejdříve fit. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:47
Reakce na razorblade:

slniecko Tvl to nekdy musim zkusit, jestli mi jeste nejakej napise. A asi teda na svy fotce na ig vypadam zoufale, vzdycky jsem myslela, ze vyhledavaj zoufalky

​Ale houby, proste idú po ženských účtoch v podstate zaradom, na to sú normálne "farmy", akože prídeš do zamestnania, sadneš si k počítču, pohľadáš nejaké očarujúce fotky (alebo ich rovno dostaneš) pozakladáš pár účtov a ideš po sociálnych sieťach a posielaš udičky....väčšina ťa zmaže, niekto nadviaže rozhovor, tam už máš finty, ideš. Keď raz za čas z niekoho niečo vytiahneš, ti to zarobí na zvyšok. Podľa mňa nemajú čas prezerať profili vopred a riešiť zúfalka/nezúfalka.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:48

Emerald kdyz s takovou veci zvladla byt za 14 dni doma, tak to je teda frajerka. Drzim palce, at ma nalez v poradku.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:50

Makara diky, ono to pry bohuzel vypada na ten nador, uvidime