Emerald Držím palce, vím, že s rodiči to není lehké ..., drž se.
Stěžovací vlákno
Emerald držím palce! ![]()
Emerald Moc me to mrzi. Ja jsem presne pred rokem takhle cekala na vysledky histologie a za me neni nic horsiho, dokud clovek nevi. Preju vam strasne moc, at je to co nejlepsi zprava.![]()
Emerald Přeju dobré výsledky. My jsme dokopali dnes na první vyšetření se žaludkem tchána. Zhubl 10 kg. U něj to snad je jen špatným jídlem. V 80 letech ujede denně 20 km na kole a 10 km nachodí pěšky. Do toho skoro nejí, jak jsme dnes zjistili. Šetří, i když nemusí a prý nemá vůbec hlad.
Emerald držím palce, ať to dobře dopadne. ![]()
To je moc hezkej příběh ![]()
Jennyfor To je moc hezky pribeh, hodne optimisticky!
Emerald moc držím palce ![]()
Emerald držím palce, nech všetko dopadne čo najlepšie, veľa síl
Emerald drzim palce ![]()
Jeste jednou vsem moc dekuju, je fajn to nekde vypsat, kdyz se z toho zatim nemuzu nikomu vypovidat. Mama mi to zatim ulehcuje aspon tim, ze je sama pozitivni, ona vzdycky brala tyhle jobovky, ktere se tykaly primo ji, dost sportovne, i kdyz na zacatku ji ten sok vzdycky semlel ( pochopitelne ). Mnohem hur bere zdravotni problemy ostatnich v rodine, ale to je asi celkem normalni.
Emerald bude to dobré
pozitivní přístup je snad nejdůležitější
Lucia Salvatore a další - hlásím, že se nám nakonec úspěšně povedlo vybrat si náhradní zájezd v přijatelném termínu. Odlet by měl být za deset dní, tak snad se mezitím zase něco nezkazí. Ale když už jsem tu, jak jednu stížnost: včera mě zničehonič začalo strašně bolet rameno/šíje a nepřestává to. Vůbec nevím, co je příčinou, ráno jsem cvičila, ale bezprostředně po tom jsem nic zlého necítila a nevybavuju si žádný konkrétní pohyb, co by za to mohl být odpovědný. Bude to asi nějaký namožený sval či šlacha, ale já na podobné problémy moc netrpím a zkušenost nemám. Neznáte někdo nějakou dobrou fyzioterapii v Praze, kde by mě vzali akutně? Bolí to i v klidovém režimu, vůbec nic nemusím dělat a je to fakt dost nepříjemné...
Hwi fyzioklinika.cz
Nemohl tě ofouknout průvan? Tady na to jsou úžasné elektrické vyhřívají dečky
Hwi zkusila bych si vzít jeden Brufen a uvidíš co se stane. Mohlo te někde ofouknout, to by tomu odpovídalo. V tom případě to zas přejde samo. Drž to v teple.
Jinak fyzio, co berou na pokladnu, ti dají termín ten samy týden. Nevím jak teď v létě, ale stejně je dobré pár dní počkat,než ten akutní stav trochu odezní.
Hwi to ti moc preju
(tu dovolenou)
Hwi přeju, ať to klapne. My měli letět v srpnu do Černé Hory, ale nakonec jsme to zrušili.
Emerald Ja taky drzim mamince palce. Muj tchan mel nador tlusteho streva pred 6 lety. Chytli to vcas,takze byl jen tam,nemel chycene ani uzliny. Takze se odoperoval,byl bez vyvodu i bez chemo. Jen chodi na kontroly. Snad to podobne dopadne i u vas.
Díky moc všem, nevím, jestli za tu může průvan, vyloučit se to asi úplně nedá, ale že by to bolelo takhle moc... zobnu si ještě pár prášků a když to nepomůže, někam se objednám.
tv Kvůli čemu? Netuším, jaká jsou v Černé Hoře omezení teda...
Hwi mám pocit, že se situace může změnit ze dne na den, co se týče třeba karantény. Viz třeba Slovinsko před pár dny, kdy jsme najednou nebyli bezpečnou zemi. Nechce se mi to riskovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články