Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:51

razorblade kdyz pani posle prachy nekomu, koho zna jen pres internet, tak ji to skoro patri. 

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:52

Emerald Vy si to teda vyzirate :-( Drzim pesti, at je to dobre, drz se!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:55

Kokoska ona je spis blazen a s podobnymi prusvihy se snazi vyrovnavat po svem, takze ted tri dny plela zahradu. Proste si musi dokazat, ze to jeste neni tak spatny. Kdyz byla pred 20 lety po hysterektomii, tak hned po propusteni z nemocnice vyrazila na nakup a ackoliv nemela tahat nic tezkeho, prisla se dvema plnymi taskami. Mluvit si do toho nenecha. Jenze ted ji je 67 a zhubla 15 kilo, mela by se setrit. No ale to jak mluvit do dubu!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:56

Garfie diky!

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 15. července 2020 15:59

Emerald jo, znam takovy, co se i zlomenou nohu snazej rozchodit a vylecit hermankovym obkladem. Ale i kdyby ta histologie ukazala blbou variantu, jeste to nemusi nic znamenat, jestli dobre vybrali cele okoli. A kdyz ji ani nemuseli delat stomii, tak to je taky fajn.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. července 2020 16:02

Kokoska A nejcasteji to jsou sami zdravotnici - jako moje mama. Jinak ja jsem spis skeptik, takze se vzdycky pripravuju na nejhorsi variantu, mile prekvapena muzu byt vzdycky.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 15. července 2020 16:04

Emerald tak zdravotnici holt vedi, jaky vsechny komplikace muzou nastat, a bojej se dvojnasob Preju vam vsem, at to dobre dopadne!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. července 2020 16:06

Kokoska Diky!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. července 2020 16:08

Emerald No uf, drsnej navrat z dovoleny :( je mozna dobre, ze se dostala doktorum takhle rychle do rukou. S tim jak dostat sveho rodice s nadorem na streve k doktorum mam svy zkusenosti, u nas to trvalo pul roku sprajcovani se a skoncilo minus 30 kg a (nastesti docasnym) vyvodem. Mamince moc drzim palce, at je to jen neco neskodneho.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. července 2020 16:12

Kokoska Mne je tech zenskejch moc lito. Umim se vzit do toho, ze jsou treba dlouho samy, citi se nepotrebne, osamele, hnusne... a najednou jim nekdo zacne skladat komplimenty a slibovat krasnej zivot. Verim, ze slabsi povahy se k tomu upnou a nedokazou myslet realisticky, aby jim bylo jasny, ze kdyz ma o zanedbanou duchodkyni z Ceska zajem americkej general nebo dobre situovanej lekar, ze je to asi divny. Mozna v tom hrajou roli i ty debilni serialy a filmy o lasce, co hory prenasi, ktery jim vymejvaj mozky...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. července 2020 16:18

Emerald Zase já tomu rozumím, moje mamka si 3 měsíce před smrtí ještě pořídila komplet novou kuchyni, na zahradě (měla ji velkou a krásnou) dřela do poslední chvíle, i když už musela brát opiáty na bolest, člověk tím prostě tomu vzdoruje a pere se ze všech sil. Věřím tomu, že pak je větší šance to vybojovat.

Držím palce, ať  to dopadne co nejlíp!

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 15. července 2020 16:20

razorblade no to se stat muze, ze je pani v sedmym nebi, ale jestli je to vsechno jen pres internet, tak to poslani penez fakt nechapu. Spis bych rozumela naleteni takovymu podvodnikovi in natura, nez virtualni figure. 

Offline Makara
3637 příspěvků moje polička 15. července 2020 16:24

Emerald Jak píše Kokoska i blby nález můze mít úspěšnou léčbu. Tak držím pesti.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 15. července 2020 17:29

Emerald Byla jsem na jaře ve špitále na pokoji s paní, přes sedmdesát, byla tam s kýlou. Chvíli neposeděla, za tři dny šla domů. Těšila se na zájezd na hory na lyže, to ještě nebylo jasný, že to korona utne.
(edit: ty lyže jsem si tam asi automaticky dosadila já, nevím, jestli by to tak brzo po operaci kýly bylo možné. No každopádně mluvila pořád o zájezdu do Itálie na hory, tak nevím, co měla v plánu vlastně)

A ta mi ukazovala teda dost zjizvený břicho, v šedesáti jí našli nádor ve střevě, operace, komplikace, další operace, vývod. 
Doktoři jí doporučili, ať si dá do pořádku své záležitosti a rozloučí se s rodinou.

Tak jak se trochu zotavila po těch operacích, začala doma gruntovat, vyházela všechno nepotřebné, uspořádala doklady a napsala závěť. Jenže jí bylo nějak líp a líp, tak se na to umírání vybodla, pořídila si pejska a začala dělat na půl úvazku dozor v galerii. 
Po půl roce jí vývod odstranili, chodí na kontroly a už deset let je ok. A navíc vypadala tak o deset let mladší. Takže jsou i dobré konce. 
Držím palce, aby tomu tak bylo i u vás 

Offline notna
9425 příspěvků moje polička 15. července 2020 17:35

Emerald Držím palce, ať to má u mámy šťastný konec tahle lapálie. To čekání na výsledky jsou strašné nervy. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2020 17:57

Emerald něco podobného měla moje babička loni. Po kolonoskopii  ji prasklo střevo, nakonec se zjistilo, že je tam celkem velký nádor. Také měla vleklé potíže se zažíváním, její praktická to několik let nebrala téměř v potaz. Po operaci nakonec skončila s vývodem. Ten jí ale po další onko operaci nakonec odstranili. Nyní je už po dvou kontrolních onko vyšetřeních a je v pořádku. Přeju tvé mamince, aby byla v pořádku a tyto věci se úplně vyhly. Každopádně i horší nález nemusí nakonec dopadnout špatně.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. července 2020 18:39

Vsem dekuju za virtualni podporu. Ona toho ma za sebou maminka uz taky celkem dost, pred 20ti lety ozarovani a rok chemoterapie, pred 5 lety po padu ze stromu malem prisla o nohu a ted tohle. Uz by si to taky mohla vybrat! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2020 18:42

Emerald tak jsem dočetla zbytek diskuse a tvoje maminka má podobně tuhý kořínek jako moje babička, té už je skoro 80 a taky se všechno snaží rozchodit. Po této operaci to bohužel nešlo tak rychle a to jí psychicky deptalo, ale nakonec je skoro stejně fit jako dřív a plány má minimálně do 90:) Dobře to dopadne, i když bude třeba nález skutečně horší.

Offline Sweet Potato
40266 příspěvků moje polička 15. července 2020 18:44
Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 15. července 2020 19:03

Emerald držím palce a přeji hodně sil