Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Hwi
743 příspěvků moje polička 13. července 2020 09:39

Lucia Salvatore Díky, mně na lokalitě nezáleží, akorát na Kosu už jsem byla třikrát, tak bych brala změnu. :D Potřebuju jen vhodný termín. 

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 13. července 2020 10:16
Reakce na Emi:

Lucia Salvatore To vyhodnocení se dělá po odeslání vyplněného formuláře a výsledky jsou známé ještě před nástupem do letadla. Kdyby tě to neobtěžovalo, můžeš mi napsat, kdy a komu jste ukazovali ty QR kódy? Zajímalo by mne to, znám jen základní pravidla, ale v praxi může vše vypadat jinak.

​Vylezli jsme z letadla, vešli do letištní haly, tam stál člověk, který nás požádal o kontrolu těch kódů, měli jsme je vytištěné, ale už si nepamatuju, jestli je kontroloval nějakým scannerem nebo se jen na něj kouknul, byl tam docela zmatek, pak nás poslali o kus dál za zástěnu na ty testy, to byl stěr jazyka odebraný za 3 vteřiny a pak řekli děkujeme a šli jsme si pro kufry. Takhle tam nahnali cca 50 lidí, ty, kteří vystoupili mezi prvními. Další si šli rovnou pro kufry, ale myslím, že ty kódy museli ukazovat úplně všichni. Jinak už je nikdo jiný nikde vidět nechtěl, ani tam, ani v Praze na letišti. No a pak nám delegátka řekla při transferu, že když budeme pozitivní, tak nás budou do 24 hodin kontaktovat. Každopádně jsme přijeli na hotel a od té chvíle volný pohyb, nikdo nás nijak neomezoval, takže jsme samozřejmě na výsledky nečekali nikde zavření na pokoji. Takže takováhle je aktuálně praxe na místě

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 13. července 2020 11:14

Tak uz jsem dnes po fasadnicich jecela i ja... To je takova banda nymandu aby svet pohledal!!! 

Online Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 13. července 2020 11:20

rasaNori fasádu budeme dělat v srpnu současně s rekonstrukcí koupelny. Ta firma už pro nás dělala tak doufám, že to klapne.

Jinak soucítím, je to opruz když to nejde podle plánu.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 13. července 2020 11:41

Lucia Salvatore Děkuju moc

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. července 2020 11:51

Emi nam QR kod kontrolovali v Italii pred vyzvednutim listku na trajekt,bez by nam ho nevidali.A pak po vystupu v Recku z trajektu.To tam stal celnik.Bez toho kodu sem nikoho nepusti.Ale pochybuju  ze nekdo neco vyhodnocoval.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 13. července 2020 11:59

Zarinya Děkuju moc, ty osobní zkušenosti jsou nejcennější. Kdy se vracíte?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. července 2020 12:19

Emi za 14 dni

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 13. července 2020 12:23

Zarinya Tak to je super dlouhá dovolená a podle fotek tvých fotek je tam nádherně. Užijte si to!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. července 2020 12:26

Zarinya já pořád váhám, jestli ty letenky do Řecka kupovat. Lačně okukuju tvoje fotky na instagramu lítáme s Aegean, cesta je dobrodružná i za normálních okolností (přestupy), natož teď. Sama bych se nerozmýšlela, váhám kvůli dceři.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. července 2020 12:35

Emi Dekuji

Mohučanka let!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. července 2020 12:38

Zarinya

Kdyžtak až v říjnu, ale obvykle mívám letenky koupené od května, tak jsem z toho letos nesvá

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. července 2020 16:06

Mohučanka tak to je tezko,predpovedet co bude.

Ja doufam,ze dobry. 

Taky sem nekolikrat letela s aegean a mam jen pozitivni zazitky. Lepsi nez s aeirberlin

A muz rikal,ze Reci jsou perfektni piloti.

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 14. července 2020 23:23

To snad není možné!

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mezi-uvaly-a-ceskym-brodem-se-srazily-vlaky-na-miste-jsou-raneni-112473

Jsem měla vždy cestování vlakem za bezpečné.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. července 2020 23:33

continuity To snad už ani není možný

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. července 2020 07:18

Musela jsem si zamknout IG profil, protoze v poslednim tydnu me denne zacly sledovat tri divny muzsky profily a zaroven mi psali zpravy. A furt mazu zadosti o sledovani. To je nejaka nova forma kybernetickeho utoku? Nikdy predtim se mi to nestavalo...

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 15. července 2020 07:40

continuity taky jsem si říkala, že je těch nehod nějak moc...

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 15. července 2020 11:15

razorblade a už sú to zase americkí dôstojníci, alebo stále ešte doktori riešiaci Covid, alebo majú už vymyslené niečo nové?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. července 2020 11:39

slniecko Ja nevim, neodpovidam tomu a zadosti o sledovani mazu. Dneska jsem uz smazala dva. Ale nechapu to, nemam v profilu zadny pro chlapy zajimavy fotky a nechapu proc najednou takovej kobercovej nalet. Jsem se lekla, jestli mi uz zas nekdo nehacknul ucet jako pred lety, kdy jsem zjistila, ze mam na profilovce pani v plavkach, ktera pozadala o sledovani tisice muzskych profilu a ja nedelala nic jinyho, nez jsem mazala samy ahmedy a omary az jsem nakonec smazala celej ucet, coz bylo nejrychlejsi

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 15. července 2020 13:13

razorblade forma nigérijského podvodu. Nadviažeš konverzáciu, najprv je to romantika sama a potom sa gentleman náhle dostane do problémov a potrebuje rýchlu finačnú pomoc.