Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 24. července 2020 10:42

Pinot Noir já jsem letos mega šťastná. Jsme teď na horách a i tady už jsme se koupali. Není to na celý den u vody, ale to nás stejně neba. Zaplavat si na přehradě, oblíknout a jít, značka ideál :)

Je tu střídavě na triko a na mikinu, i když bylo 17 stupňů, už jsem si pripalila obličej.

Léto jako letos bych brala už napořád. Každej den koukám na předpověď a jen si jásám jo!jo!jo! :-) 

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 24. července 2020 10:46

Pinot Noir no, ja vim no... jeste se upinam k srpnu, jdu do prace, deti budou u prarodicu, tak si snad uziju hezka letni odpoledne a vecery.

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 24. července 2020 10:47

žluťásek presne :) kdybych to neslysela od kolegy kazdy den a necetla tady, tak bych neverila, ze existuji lide, kteri maji radi ta vedra nad 30 stupnu

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 24. července 2020 11:06

Letos je konečně normální léto!

Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 24. července 2020 11:06
Reakce na žluťásek:

Pinot Noir já jsem letos mega šťastná. 

Léto jako letos bych brala už napořád. Každej den koukám na předpověď a jen si jásám jo!jo!jo! :-) 

Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 24. července 2020 11:07
Reakce na baltik:

žluťásek presne :) kdybych to neslysela od kolegy kazdy den a necetla tady, tak bych neverila, ze existuji lide, kteri maji radi ta vedra nad 30 stupnu

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 24. července 2020 11:12

baltik to jsem ja, za 2 dny si zvyknu a pak je mi fajn. Muz vedra rad nema, tomu tohle leto taky vyhovuje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2020 11:20

Lamicka my to taky letos úplně nevychytali. Ta jediná dovolená, která mohla být víc koupací, úplně nevyšla. Ale měli jsme sebou i kola, na ty bylo skvěle. Minulý týden jsme byli se švagrovou a dětmi na chalupě a občas bylo i na tu bundu. Příští týden máme zase dovolenou, tak snad to fajn počasí vydrží, deštivé dny s malými dětmi v hotelu nejsou to, co chceš. Ale pro mě je po těch posledních letech každý den, kdy je pod třicet, výhra. Vedra se děsím víc než zimy, na tu se můžeš aspoň obléct.

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 24. července 2020 11:23

žluťásek přesně . Konečně po několika letech mám aktivní léto,  kdy nemusím být jen zalezla. Vedro mě vždycky úplně vyšťavý a bývá mi i docela blbě.  Takže letos super, jsem moc spokojena.

Offline slniecko admin
19554 příspěvků moje polička 24. července 2020 11:24

V tomto sú Tatry úplne geniálne. My máme všetko počasie. Len si každý musí vychytať tú svoju štvrťhodinku

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 24. července 2020 11:27

Evaeva jj  jsem vděčná za každý den, kdy není třicet.  Za těch posledních pár let toho bylo dost. Letos jsem se připravila.... nechala vyriznout díru do okna kvůli vydechu mobilní klimatizace a v chodbě nám stojí už od května.  A jsem šťastná,  že jsme ji nepotřebovali a že se dá v noci normálně spát .    

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2020 11:38

slniecko v Tatrách jsem ještě nebylaNapravíme to, až děti trošku povyrostou.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 24. července 2020 12:16

Taky ziju asi v jiným podnebnim pásmu, tady se vzduch tetelí, ze se snad ani nedoplazime do sousední vsi na limonadu, 30 km od Prahy, už včera děs

leto, ze snad ani víc bejt nemůže 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 24. července 2020 12:42

Emerald Moc me to mrzi. Hodne sil! Obavam se, ze takove ty reci, ze dnes je medicina dal a michaji "koktejly" na miru jsou jen utesovaci. Lze to snaset hur nebo lip, ale nikdy ne tak, jako by se nic nedelo. Vlasy asi nekdy zustat muzou, zalezi, co bude mit za preparaty. Mne vypadaly hned za 2 tydny. Oboci mi teda zustalo, jinak vsechno pryc. Radit nic nechci, kazdemu sedi neco jineho. Mne po prvni davce zdanlive nic nebylo, dokonce jsem nabehla do prace a tam jsem teda myslela, ze zemru. Okamzite vysoke teploty, pohotovost, kapacky a protocene panenky lekaru, ze co si jako dokazuju...Pak teprv jsem si nechala napsat nemocenskou, fakt jsem si naivne myslela, ze to zvladnu, pac jsem mlada, ze. Takze odpocivat a delat co nejvic pro ni prijemnych veci. Drzte se.

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 24. července 2020 13:05

Potrefenáhusa

TTu taky, hic už v devět. 

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 24. července 2020 13:13

Luna vsak jsem psala, ze i tak to neni jednoduchy. Hlavne aby to bylo ucinny, neda se delat nic nez vydrzet.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 24. července 2020 14:40

žluťásek Ja to mam s tim jasanim nad predpovedi stejne, jen teda ty odpoledni destiky v nejnevhodnejsi dobu me obcas nastvou, ale to jen kvuli programu deti;-)

Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 24. července 2020 14:54

Nezapomeňte, že v neděli sv. Anna - chladna zrána.

Taky jsem se ještě nekoupala, ale jinak jsem nanejvýš spoko, koupat se nemůžu, protože nestíhám práci, to je můj problém. Včera jsme měli večírek na lodi Avoid andulka01 a u tý vody bylo fantasticky, krásnej západ slunce a vše.

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 24. července 2020 15:30

Já mám plavky a ručník neustále v pohotovosti od 1. června, jsem schopná vyrazit v podstatě ihned. Včera jsem dotáhla nebohé batole k rybníku, ani kruh nebo rukávy jsem pro něj neměla, tak se houpal na vlnách v mé náruči. Byl tam teda pán, který házel psovi do vody klacek, což asi nadšení dítěte z koupání taky umocnilo. I když tenhle rybník zrovna není vyhlášená koupací destinace. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 24. července 2020 16:25

Já kopu za tým @rasaNori, tohle léto stojí za prd. Sandály jsem obula maximálně 7x. Jinak pořád tenisky. Jinak @Esmerald a její mamince přeji, ať jde všechno dobře. Moje nejlepší kamarádka se zotavuje po rakovině  a opravdu ji po chemu vlasy nevypadal. I celkové to snášela docela dobře, já na jejím místě....