Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. července 2020 16:27

Emerald

držte se

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 24. července 2020 17:31
Reakce na žluťásek:

Léto jako letos bych brala už napořád.

​Mám to stejně, díky za toto počasí!

Fuj, ta předchozí léta, kdy jsem se neustále unavená, lepkavá a s bolestí hlavy snažila přežít den a čekala na /ne vždy/ spásné noční ochlazení. V práci přechody mezi klimatizovanou a neklimatizovanou částí, takže zpocená do zimy a zpět. Auto v práci na venkovním parkovišti jak výheň. Doma sice bazén, ale nijak mi to nepomohlo.

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 24. července 2020 17:33
Reakce na Lamicka:

baltik to jsem ja, za 2 dny si zvyknu a pak je mi fajn. Muz vedra rad nema, tomu tohle leto taky vyhovuje.

​No jo, to ti můžu jen závidět.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 24. července 2020 17:47

Kokoska Jj, ja vim.

Jinak ja mam rada vedra, ale letos se mi to chladne pocasi hodi, pac se nemam opalovat. Tak aspon tohle teda s klidnym svedomim dodrzuju.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 24. července 2020 20:04

Luna ;-)To jsem rada.

A k tve stiznosti na kamaradky. Prvne jsem ti to chtela poslat v soukrome zprave, ale nejak se k nim pokazdy nemam. Ja si taky rikala pri tvem odmlceni na podzim kdovi jak se nemas, ze si konecne zacala chodit do prace, nemas uz tu ,,depku,, z materske, jses v jednom kole a stastna z zivotni zmeny. A ty tohle. Tak me to nekdy za sebe tak mrzi, ze jsem byla vedle jak ta jedle. Skutecne jak jsem te v tech beznych tematech tady nevidala, mozna jsi psala do parfu, ty moc nectu, tak jsem si na tebe skutecne castokrat vzpomnela a rikala si jalej si zijes hodobozovej zivot a na net nemas cas. Tohle by me nikdy nenapadlo, jsem rada, ze jsi v poradku;-)

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 24. července 2020 20:31

Karja Dekuju Ja jsem to tu cetla, ale nebyla jsem schopna psat. A do jiste miry mas pravdu. Po materske depce ( jako fakt jsem mela, vo tom zadna) jsem si nasla super praci, byla jsem strasne stastna a zila si hodobozove asi pul roku, nez se to po.... No a ted se snad dam nejak dohromady, abych se zas mela hodobozove. Nebo se o to aspon pokusim, nejde to hned, jak jsem si naivne myslela.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 24. července 2020 20:55

Emerald Přidávám se k držení palců .

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. července 2020 13:50
Reakce na Lamicka:

Pinot Noir za me klidne 25

Vim, vim, ze 2 posledni roky nebylo normalni leto, sucho, nedostatek vody, ale mne to strasne vyhovovalo. Konecne jsem mela zasobu slunicka na zimu. Letos je to des. Neustale zima, na dovolene jsme meli 15 stupnu. Rikala jsem si, ze letos budeme doma, uzijeme si leto tady, misto toho jsem vecne nabalena, koupala jsem se jednou, letni saty jsem mela parkrat a dost ted lituju, ze jsme se nerozhodli jet k mori. 

​Jo, tohle úplně podepisuju. Včera bylo konečně vedro a dnes zas bum, tady je pod mrakem a táhne studenej vítr. Jako na práci na zahradě super, ale koupala jsem se letos taky jednou ve vyhrejvanym bazénu a asi to bude všechno. Koupání teda úplně nepostradam, není to moje oblíbená kratochvíle a dítě je asi dikybohu v tomhle po mne. Ale chybí mi sluneni, vyhrejvat se na kameni jako ještěrka a akumulovat zásoby na zimu ...

Offline Janulik03
20224 příspěvků moje polička 25. července 2020 13:57

Pocasie vy mi vyhovovalo co sa tyka tepla, ale toe vecne lejaky mi uz idu krkom. Vcera sa tu prehnala riadna burka okapy nestacili brat vodu a ta valila ponad ne. Nastastie to netrvalo dlho ale stacilo

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 25. července 2020 13:59

MP Meri jj, ja si tu tvoji stiznost na pocasi, leto a cesty pamatuju a naprosto jsem se s ni tehdy ztotoznila :)  

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 25. července 2020 14:25

MP Meri kde je studený vítr? Hned tam jedu. Tady je počasí přesně k rybníku, ale dítě ma teplotu, takže jsme se zadebnili doma 

Offline Kora
příspěvků moje polička 25. července 2020 14:40

Letos je klasický český léto.  A já jsem ta něj strašně vděčná a už nikdy nechci jiný.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 25. července 2020 14:42

Kora

Taky jsme si muzem tento týden říkali, že letos super. 

Teď už je teplo moc, ale pokud budeme zdraví, příští týden je v planu voda. tam se to znese, akorát uvidíme, kdo dostane úžeh. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 25. července 2020 14:48

continuity Já se byla dnes koupat,  voda v rybníku jak kafe, přitom člověk nepadá vedrem a v noci se pěkně ochladí a dá se spát. Ideál. 

Když budu chtít tropy,  doletim si za nima.  Letos teda hůř,  pravda. 

Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 25. července 2020 16:30

Kora  kazdymu kdo by chtel importovat do ceska saharu doporucuju at se tam prestehuje. mne se tu libi tak jak to je.

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 25. července 2020 18:42

Tým je mi letos v létě zima.

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 25. července 2020 18:46

Dneska se mi stal tak bizarní úraz, že je to spíš k smíchu. Na rozpálené pánvi jsem opékala proužky anglické slaniny, najednou začaly prskat, nadskakovat a jeden vystřelil nahoru, přilepil se mi na krk a spálil mě tak, že tam mám puchýř. To nevymyslíš.

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 25. července 2020 18:46

My měli dneska ráno nevímproč dojem, že na koupaliště je chladno. Jak jsme se zmýlili! Tak jsme se uvařili na výletě na Kopanicích, a to jsme ani nakonec na ten Lopeník nelezli. 

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 25. července 2020 19:19

999 no teda! Au, au, foukám, ale trochu se směju ;) Ale ty mrchy umějí skákat vysoko, to je pravda. 

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 25. července 2020 19:26

Pinot Noir Díky. A smějou se mi všichni :-).