999 súcitím.
Mne tak raz "pristál" na ruke karamel, čo chystala mamina na griláž. Obrovský pľuzgier a do konca života keloidná jazva.
999 súcitím.
Mne tak raz "pristál" na ruke karamel, čo chystala mamina na griláž. Obrovský pľuzgier a do konca života keloidná jazva.
999 to proto, že to je plné vody ![]()
Na Slovensku se prodává Oravská slanina v perforovaných pytlících ( ne vakuovaná) a ta je úplně nejlepší. Tady ji mají např. v metru na Hradčanské na vahu, akorát cena je asi 2x takova.
Jinak tlapkam, ať se to brzo zhojí.
letosni leto je paradni, taky chci uz jen takove
999 au :( mne takhle skocila houba z rozpaleneho oleje na ruku a mela jsem tam strasny puchyr, tak doufam, ze te to nebude moc trapit.
Kde zijete? Ja mam dnes ze slunicka puchyre:-(. Ale mne se bohuzela asi rozjela nejaka alergie na slunicko.
Mne omylem studenti na vyuce poleptali predlokti kyselinou. Zhojilo se to dobre, ale ten cervenej flek jak padesatikorunu tam budu jeste hooooodne dlouho ![]()
![]()
999 Au, tlapkam a smeju se jen malo... Jeste, ze to nechtelo odborne osetreni, co by ti asi napsali do zpravy, atakovana slaninou...?
A s letem s tebou souhlasim. ![]()
continuity Oravská slanina
Jednu dobu ji dokonce mívali v Albertu, ale teď ji nemůžu nikde pořádně sehnat![]()
Při naší rodinné situaci a mém stavu a věku píšu, díky za tohle léto!
Mne tohle leto celkem vyhovuje a myslim, ze to tak byvavalo. Kdyz bylo 28, 29°, tak jsme byvali zdeseni, jake je vedro, 30 bylo malokdy. Ale pry ted v srpnu ma byt tepleji.
Díky všem, bude to dobrý, natřela jsem to hemagelem a dost to pomohlo. Akorát to vypadá, že mám na krku cucflek, což je v mém věku trochu trapný :-).
999 ale di ty drndo, děláš jako by ti bylo 80 ![]()
SunEclipse V 80 budu na cucfleky hrdá :-).
999 A teď ne? Hele buď ráda, že to tak vypadá, aspoň se tě nebude nikdo ptát, co se ti stalo. Ale zas je tady riziko, že chlapi budou potutelně mrkat - a to v lepším případě ![]()
Ale klidně bych je u té vášnivé noci nechala, lepší být za dračici než za nešiku ![]()
![]()
Kdyby se každý úraz dál svést na vášnivou noc.
continuity A kterej ne? :-)
999 já ti nevím, napadá mě jich docela dost. Ale víš jak to je tady infekční.
A popravdě dračice lepší než nešika, ale kdybych měla být za masochistku.... Asi beru nesiku. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.