continuity mému muži jednou takhle v noci praskl meniskus. V mžiku bylo po vášni ![]()
Stěžovací vlákno
Si tady stěžujete na léto... tak mi právě přistálo v mailu:
edit, fotka pryč.
barbucha hory no, kde to je?
Hned bych někam jela.
Někde u Kiruny. Courat po sněhu by bejvalo bylo lepší v těch tropickejch létech, ne ausgerechnet letos ![]()
...tak oblečená je a pak si dají určitě něco dobrého![]()
Mohučanka mna raz (kedysi davno zamladi!) seklo v krizoch ![]()
![]()
barbucha hele, ono je na tom sněhu lepší, když do toho to sluníčko příliš nepere. Jednak je tam moc UV zárení a druhak to taje a to v lepším případě znamená, že se po tom blbě chodí. V tom horším, někde na ledovci, i nestabilní podklad.
barbucha Šmarjá, ještě i v létě snih, to né
Moc hezká slečna je to.
barbucha tvari se teda, ze by radsi lezela s drinkem pod palmou v Karibiku![]()
Já se jí nedivím ![]()
Jo a vylezli na nějakou horu Kebnekaise, přes 2000m. Dostala jsem ještě video, závěje sněhu až po bradu!
Myslim, že zřítelnice se slzou v oku vzpomíná na naše pobyty v Chorvatsku ![]()
barbucha Nějakou horu?!? Že tys nečetla Nilse Holgerssona? ![]()
Ale jinak to zní jako supr výlet...
Mám stížnost a můžu si jít stěžovat tak leda na lampárnu nebo Klímovi.
Jak jsem psala, táta byl do poslední chvíle, před tou mozkovou příhodou, neuvěřitelně vitální a bystrý člověk. Ve svém věku přeinstalovával windowsy všech verzí, všem okolo opravoval jakoukoliv it techniku, běžně měl ve své pracovně zapnuté minimálně 3 počítače, na kterých dělal různé kejkle se záchranou harddisků, sborka a rozborka krabicového pc v malíku, opravoval napájení, větráčky, paměti, prostě cokoliv se po..., mohla jsem jít za ním.
Ještě den předtím pomáhal kriminálce v trasování emailů v podvodu s cryptoměnou.
Po celé té loňské anabázi se celkem dostal do formy, ale v oblasti IT mu zůstala půlka dovedností, ale zrovna ta, co mě dohání k šílenství.
Zaregistroval se na spoustu různých podvodných e-shopů, vytvořil si snad 20 různých emailů, na které mu chodí samé pofiderní nabídky, on na to kliká a objednává všechno možný, skočí na každý podvod, iphone zadarmo, nebo zadejte číslo mobilu a každý měsíc zaplatíte 99 kč a za to vám do emailu pošleme další výhodné nabídky, jediný, že nemá kartu, tak nemůže platit on-line, ale na dobírku objednat může. Já to tedy musím pořád sledovat, ty objednávky rušit nebo směrovat dobírku na zásilkovnu, tam zajít a odmítnout to. Už jsem z toho unavená, občas mi něco uteče a pak mu přijde zázračný prostředek na hubnutí nebo mast na prodloužení penisu. Některý ty mejly jsem mu zablokovala, ale nemůžu mu zrušit přístup k internetu, on tím žije, nic jinýho už ho nezajímá, celý den si tam něco ťuká, kdybych mu to utnula, tak ztratí asi chuť k životu.
Ale hlavně jsem chtěla napsat, že je neuvěřitelný, jaký šmejdský praktiky se u těch podvodů používaj. To je hnus na entou. Tak normální člověk to rozpozná, ale starší a s počínající demencí nemá šanci.
Teď třeba si koupil nějaký vložky do bot, co ho zbaví všech bolestí a už týden mu tam vyhrožuje prodávající, že musí dokoupit i magnetický náramek, protože jestliže byť jednou na ty vložky šlápnul, rozběhl se proces na mitochondriální úrovni, který už se nedá zastavit, jedině tím náramkem a jestli ho nekoupí, všechny bolesti se zdvojnásobí a budou k nevydržení. A každý další mejl je víc nátlakovej, jako že neodvratné změny a odumírání organizmu začalo a náramek musí použít do 24 hodin, jinak konec.
No jak se proti tomu maj ty starý lidi bránit?
Já mu to mažu, ale i mně je z toho úzko.
hnus na entou, šmejdi zas*aný
barbucha No bude mít aspon hrdinský historky ![]()
Jennyfor to je šílený. Jinak některé veřejné emailové e-mailové služby to už docela spolehlivě třídí, nebo je minimalne možné je to naučit a padá to pak automaticky do spamu.
Asi bych si s ním o tom alespoň promluvila a zkusila domluvit nějaké pravidla. Případně našla náhradnou internetovou aktivitu než e-shopy.
barbucha odesílatele těchto výtvorů bych nekontaktovala v žádném případě. Ona s tím nic moc neudělá ani COIka, ta si doteď neporadila ani se smejdama, co prodávají hrnce a to se řešilo hodně.
Tihle vykukove mají registraci bůhvíkde v cizině, mají to osefovane. Škoda času, akorát si adresu označí jako aktivní, čímž u případného preprodeje jinému krivakovi stoupne na ceně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje