Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 26. července 2020 10:42

continuity mému muži jednou takhle v noci praskl meniskus. V mžiku bylo po vášni 

Offline barbucha blogger
35494 příspěvků moje polička 26. července 2020 11:19

Si tady stěžujete na léto... tak mi právě přistálo v mailu:

edit, fotka pryč.

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 26. července 2020 11:30

barbucha 

..tyjo, to už je velká holka!, zajímavá  krásná slečna

(a pořád má Tvé oči...)

Offline continuity
42360 příspěvků moje polička 26. července 2020 11:31

barbucha hory no, kde to je?

Hned bych někam jela.

Offline barbucha blogger
35494 příspěvků moje polička 26. července 2020 11:46

continuity 

Někde u Kiruny. Courat po sněhu by bejvalo bylo lepší v těch tropickejch létech, ne ausgerechnet  letos

Offline barbucha blogger
35494 příspěvků moje polička 26. července 2020 11:48

Miru 

No jo, roste to. Snad tam někde nezapadne sněhem a nezmrzne.

V léte

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 26. července 2020 11:50

barbucha 

...tak oblečená je a pak si dají určitě něco dobrého

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. července 2020 11:50

Mohučanka mna raz (kedysi davno zamladi!) seklo v krizoch

Offline continuity
42360 příspěvků moje polička 26. července 2020 12:14

barbucha hele, ono je na tom sněhu lepší, když do toho to sluníčko příliš nepere. Jednak je tam moc UV zárení a druhak to taje a to v lepším případě znamená, že se po tom blbě chodí. V tom horším, někde na ledovci, i nestabilní podklad. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 26. července 2020 19:00

barbucha Šmarjá, ještě i v létě snih, to né  Moc hezká slečna je to.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. července 2020 20:33

barbucha tvari se teda, ze by radsi lezela s drinkem pod palmou v Karibiku

Offline barbucha blogger
35494 příspěvků moje polička 26. července 2020 21:00

razorblade

Já se jí nedivím

Offline barbucha blogger
35494 příspěvků moje polička 26. července 2020 22:30

continuity 

Jo a vylezli na nějakou horu Kebnekaise, přes 2000m. Dostala jsem ještě video, závěje sněhu až po bradu! 

Myslim, že zřítelnice se slzou v oku vzpomíná na naše pobyty v Chorvatsku

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 26. července 2020 22:47

barbucha Nějakou horu?!? Že tys nečetla Nilse Holgerssona?

Ale jinak to zní jako supr výlet...

Offline barbucha blogger
35494 příspěvků moje polička 26. července 2020 22:49

eM 

Nečetla!

Jinak super výlet je věc názoru (kterejžto máme se zřítelnicí pravděpodobně podobnej)

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 26. července 2020 22:51

Mám stížnost a můžu si jít stěžovat tak leda na lampárnu nebo Klímovi.

Jak jsem psala, táta byl do poslední chvíle, před tou mozkovou příhodou, neuvěřitelně vitální a bystrý člověk. Ve svém věku přeinstalovával windowsy všech verzí, všem okolo opravoval jakoukoliv it techniku, běžně měl ve své pracovně zapnuté minimálně 3 počítače, na kterých dělal různé kejkle se záchranou harddisků, sborka a rozborka krabicového pc v malíku, opravoval napájení, větráčky, paměti, prostě cokoliv se po..., mohla jsem jít za ním.

Ještě den předtím pomáhal kriminálce v trasování emailů v podvodu s cryptoměnou.

Po celé té loňské anabázi se celkem dostal do formy, ale v oblasti IT mu zůstala půlka dovedností, ale zrovna ta, co mě dohání k šílenství.

Zaregistroval se na spoustu různých podvodných e-shopů, vytvořil si snad 20 různých emailů, na které mu chodí samé pofiderní nabídky, on na to kliká a objednává všechno možný, skočí na každý podvod, iphone zadarmo, nebo zadejte číslo mobilu a každý měsíc zaplatíte 99 kč a za to vám do emailu pošleme další výhodné nabídky, jediný, že nemá kartu, tak nemůže platit on-line, ale na dobírku objednat může. Já to tedy musím pořád sledovat, ty objednávky rušit nebo směrovat dobírku na zásilkovnu, tam zajít a odmítnout to. Už jsem z toho unavená, občas mi něco uteče a pak mu přijde zázračný prostředek na hubnutí nebo mast na prodloužení penisu. Některý ty mejly jsem mu zablokovala, ale nemůžu mu zrušit přístup k internetu, on tím žije, nic jinýho už ho nezajímá, celý den si tam něco ťuká, kdybych mu to utnula, tak ztratí asi chuť k životu.

Ale hlavně jsem chtěla napsat, že je neuvěřitelný, jaký šmejdský praktiky se u těch podvodů používaj. To je hnus na entou. Tak normální člověk to rozpozná, ale starší a s počínající demencí nemá šanci.

Teď třeba si koupil nějaký vložky do bot, co ho zbaví všech bolestí a už týden mu tam vyhrožuje prodávající, že musí dokoupit i magnetický náramek, protože jestliže byť jednou na ty vložky šlápnul, rozběhl se proces na mitochondriální úrovni, který už se nedá zastavit, jedině tím náramkem a jestli ho nekoupí, všechny bolesti se zdvojnásobí a budou k nevydržení. A každý další mejl je víc nátlakovej, jako že neodvratné změny a odumírání organizmu začalo a náramek musí použít do 24 hodin, jinak konec.

No jak se proti tomu maj ty starý lidi bránit?
Já mu to mažu, ale i mně je z toho úzko.

hnus na entou, šmejdi zas*aný

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 26. července 2020 22:53

barbucha No bude mít aspon hrdinský historky

Offline continuity
42360 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:00

Jennyfor to je šílený. Jinak některé veřejné emailové e-mailové služby to už docela spolehlivě třídí, nebo je minimalne možné je to naučit a padá to pak automaticky do spamu. 

Asi bych si s ním o tom alespoň promluvila a zkusila domluvit nějaké pravidla. Případně našla náhradnou internetovou aktivitu než e-shopy. 

Offline barbucha blogger
35494 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:01

Jennyfor 

Posílej ty maily na ČOIku rovnou. A těm odesílatelům napiš, že jejich praktiky budou zajímat nejen čoiku, ale i policii (obtěžování, nátlak, vydírání...).

eM 

A rozhodně nezapomenutelný!

Offline continuity
42360 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:06

barbucha odesílatele těchto výtvorů bych nekontaktovala v žádném případě. Ona s tím nic moc neudělá ani COIka, ta si doteď neporadila ani se smejdama, co prodávají hrnce a to se řešilo hodně.

Tihle vykukove mají registraci  bůhvíkde v cizině, mají to osefovane. Škoda času, akorát si adresu označí jako aktivní, čímž u případného preprodeje jinému krivakovi stoupne na ceně.