Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:09

continuity 

No jo, tak to je pak těžký. Myslela jsem, že ty hrnce nějak pořešili.

Offline Manuka
647 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:10

Jennyfor to je šííílený. Neumím poradit ale chápu a soucítím!!!

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:13

continuity dneska jsem s ním právě mluvila, ukazovala mu, že ty domény sídlí tu v Panamě, tu v Las Vegas, že si má na googlu zadat adresu z mejlu a hned mu vyběhne 50 reakcí, že je to podvod, že zrovna o těch vložkách do bot je iks článků, co to je za svinstvo, ať si to všechno prověřuje, že mu nikdo nedá iphone za 20 korun, jen z něj tahaj osobní údaje, který pak zneužijou, že když mu volá neznámý čislo, že se má podívat, jestli už na webu na to nejsou reakce...

všecno marný, ten iphone už na něj čeká naložený na vůz ve skladu a už jen zaplatí celní poplatek a zítra ve 14 hodin mu ho dovezou. Že jim nedal jméno ani adresu, jen mobil, mu vůbec není divný. A protože vyhrál jako první, má dopravu zdarma.

Je to fakt marný.

A spoustu těch adres jsem už samozřejmě nastavila do spamu, jenže oni to pořád mění, to je jen shluk číslic a písmen beze smyslu, stejný text, ale pokaźdý jiný odesílatel, na tom Seznamu to můžeš označit podle domény, jména odesílatele, ale nezablokuješ podle fulltextu v obsahu.

Offline whiskas
20796 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:14

Jennyfor Fuj, prasata, strašný . Myslela jsem, že tento nešvar už je docela podchycen, ale když čtu odpověď od continuity , tak se evidentně pletu. 

Asi je těžké tatínkovi tyto aktivity rozmluvit, že? Např., že by si objednával až po konzultaci s tebou? Jasně, zřejmě nereálné (soudím podle svého prostředí). 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:21

whiskas Hele, já třeba v sobotu seděla vedle něj, zazvonil mu mobil, šáhl po něm dřív než já, pokyvoval hlavou, mlčel, já naléhala, kdo to jako je, neodpovídal, načež tam začal něčím cvakat, zapnul hladitý odposlech, už jsem jen slyšela: zmáčkněte jedničku, to zmáčknul a pak se ozvalo: děkujeme za objednávku připravku na hubnutí se státním příspěvkem. V tu chvíli jsem mu to vyrvala z ruky, říkám mu, proč to pořád děláš, jsou to jen podvodníci a on mi na to řekne: Ne, tohle je se státním příspěvkem.

"Nechci slevu zadarmo...."

Offline whiskas
20796 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:23

Též si odložím:

V pátek jsem si objednala boty od Bati a dokonce jsem se aktivně zaregistrovala do jejich klubu za "odměnu" okamžité další slevy 5%. Přišlo mi potvrzení objednávky a později odpoledne další mail s omlouvou, že konkrétní zboží není skladem a že platba bude vrácena na účet. 

Ve starém domě v HD se ve sklepě objevil potkan . Byl zlikvidován, ale samozřejmě nebyl sám ... kolik jich tam tak ještě může být? Nesnáším myši.

Neprozřetelně jsem si na koupališti dala párek v rohlíku a doteď toho lituju. Kousla jsem do něčeho, co způsobilo, že mi vypadla korunka. Objednání k mé zubařce bylo na dlouhé lokte, tak jsem se objednala na blind do ordinace, která byla po ruce a jsem zvědavá na výsledek.

A na závěr, naše drahé kočičky se (zatím) stále nekamarádí a to neustálé zavírání všech prostor začíná být na hlavu.

Dnes jsem sebrala kotě a zbaběle odjela směr Praha (jemná nadsázka, nešlo u ústup před hlodavci, ale vzít kotě s sebou jsem původně neplánovala) . 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:24

Ono je to taky těžký, jak je sám, všichni kamarádi a příbuzní kromě nás dětí už jsou dávno v pánu, tak mu nikdo nevolá, nikdo nepíše. A tohle mu nahrazuje ten sociální kontakt. Raduje se, že tam má ráno 100 mejlů, že to bude vyřizovat celý den. Ma to jako "práci".

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:28

Jennyfor Neni nejaka parfumanie pro duchodce? Je mi to hrozne lito, vzdycky kdyz to ctu, tak mi prijde ze by tatinek tech opatrovniku potreboval vic a pomalu na plnej uvazek, je to zahul...

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:31

Jennyfor Hele musime mu tady neco spolecnyma silama najit, neco jako tu ,,praci,,. Nejakej postcrossing,diskuzni forum, poradnu, kde by odpovidal na ktazky, cim umyt olej na dlazbe....urcits neco existuje!

Offline whiskas
20796 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:33

Jennyfor vše jasné, každá rada drahá, co? Neexistuje třeba nějaký online spolek/skupina s tématy, která ho zajímají? Nestačily by mu každodenní maily se zpravodajstvím? 

Offline whiskas
20796 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:33

Karja Bylas rychlejší .

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:40

Karja No, on má ještě jednu kratochvíli a to je registrace na asi tisíc seznamek, to už ani nemám sílu ani chuť sem psát, to je taky strašný, tam si s nim dopisujou roboti, strašný pí*oviny, a on to bere, že mu píšou opravdový baby a vypráví jim, kdo je, kde bydlí, jak se k němu dostanou, to je dalśí černá můra. Já jen čekám, až budu někdy v práci, že ho tam někdo přijde domů klepnout bejsbolkou.

a jak se přihlásí na jedný, tak si ty kontakty předávaj, pak ho v mailu osloví zas jiná ta pofiderní seznamka a nabídne členství a on se raduje, jaký je o něj zájem.

A to si taky nedá vysvětlit. Teď nutí syna, aby ho odvezl, že pojedou na ubytovnu do Rudné, kde na něj čeká nažhavená kazachstánka.

Někdy už fakt nemůžu. Jediný mě uklidňuje, že sá neodejde, leda bos, boty si už sám neobuje. Ale otevřít může komu chce.

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:44

Jennyfor to je hrozná situace. Nemůžeš mu aspoň zablokovat kartu nebo účet, aby z něj netahali peníze? Ještě by nějaké té nažhavené poslal poslední korunu.

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:46

Jennyfor Ach jo. A horsi se to nejak postupne casem? 

A hele, jak jsi na tom ty? Ja bych takovyhle zivotni zaprah asi dlouho nezvladla. Jako ano, umim si predstavit, ze byla bych jen v praci ci doma, ale dle popisu tady, ty bojujes snad na vsech frontach a jeste neustale. 

Offline whiskas
20796 příspěvků moje polička 26. července 2020 23:49

Kokoska Tatínek prý objednává jen na dobírku. Což situaci stejně moc neřeší.

Jennyfor Jsi svatá žena. Obdivuji tě, jak to zvládáš, musí to být strašlivý zápřah a jak jsem pochopila, tak na oddech nezbývá prostor. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 27. července 2020 00:08

Karja Tak on byl napřed po návratu loni z těch zařízení na tom ještě o dost hůř, nezapnul sám mikrovlnku, injekce ze začátku taky nezvládl, ani se sám pomalu najíst, nemluvil, hygiena taky teda nula, celé to loňské léto jsem se nedostala na krok z domu, páč dcera těhotná a kluk v tramtárii, ještě že mi vyšli v práci vstříc a dělala jsem jen z domu.

A nacvičovali jsme, rehabilitovali, každým dnem to bylo lepší, na podzim zvládl wc, najíst se, když to měl na talíři a pak už i injekce a ohřát jídlo v mikrovlnce. A jak se zlepšoval tělesně, tak taky duševně, bohužel se to zaseklo v takové mezifázi, že založit mejl, kamkoliv se zaregistrovat, fikaně mazat historii prohlížeče, vymýšlet tisíce niků do různých těch seznamek, to zvládá jako profík. Poznat, že jde o podvod nebo že si povídá s robotem, to už nedá.

A celkem zvládá čist zpravodajství´ ale když mi to celé převypráví, tak kolikrát zjistím, že jemu to dává úplně jiný smysl. Ten mozek je prostě hrozně složitá věc.

No, jak sem píšu, někdy jsem dole a někdy nahoře, ale cítím´ že to vyhoření už je blízko. Teď teda doufám, že se mi zítra podaří zajistit ty večerní injekce a že budu moct taky někdy aspoň na chvíli vypadnout a vyčistit si hlavu.

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 27. července 2020 01:30

whiskas jo, a kdyby mu nejaka takova fiktivni plakala, jak je ve slozite situaci a blablabla, myslis, ze by ho neukecala? To by asi na dobirku nebylo. 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 27. července 2020 03:16

Jennyfor muzova babi nemuze nechat dedu doma samotneho, minule prisla z obchodu a on mezitim stihl prepsat plyn na jinou desne vyhodnou spolecnost... Dikybohu ze maji jenom televizi a radio. Ale pomoci ti neumim. Jen potlapkavam. 

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 27. července 2020 07:18

Jennyfor tak to mas hrozne tazke a tazko ti mozme pomoct len psych podporou. Je to narocne aj preto ze bol taky vykonny a aktivny predtym a teraz je vlastne tiez len uz inak. Ono moc sas tym robit asi nedaak mu ozaj nechces utnut internet ako posledny samostatnykontakt s vonkajskom. Navyse ked pises ze uz nema ani kamaratov. To poznam otec tiez uz tych rovesnikov okolo moc nema a co su sedia doma lebo nemozu zdravotne. Myslim ze toto ten zaciatok upadku ked stracas kontakty a spolocensky kontakt. Nemohlaby si kontaktovat niekoho co by od nebo nieco “potreboval”?. Opravit? Mohlo by ho to zabavit. Hned by som vam poslala nejaky pokazeny pocitac. 

Dievca potrebujes oddych

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 27. července 2020 08:14

Jennyfor taky bych mohla poslat akorát starou zavirovanou bednu, líbil se mi nápad s nějakým důchodcovským chlapským fórem, kde by ztratil spoustu času. 

Je toho na tebe moc, držím palce ať najdeš někoho na ty večerní injekce.