A co podávání alkoholu a tučných jídel - kolikrát by bylo dobré konkrétním lidem určitý druh stravy odepřít :-D.
Stěžovací vlákno
tak to snad neni povoleno nikde ve verejnych prostorach. boj proti narkomanii by mel byt imho konzistentni. zakazat v hospodach chlastat, to je teprv vyzva!;-))
tak to snad neni povoleno nikde ve verejnych prostorach. boj proti narkomanii by mel byt imho konzistentni. zakazat v hospodach chlastat, to je teprv vyzva!;-))
to bude další krok.
kéž by. ale tak blbí bohužel nejsou
zakazat v hospodach chlastat, to je teprv vyzva!;-))
... a jíst by tam ty lidi taky nemuseli!
ať si koupěj párek (od Babiše) a ohřejou si ho doma na plotně! ![]()
Je to naprosto nekoncepční! Jsem zcela pro legalizaci marihuany. U ní stejně jako u různých alkoholických nápojů (pivo, červené víno aj.) a kupidvu i niktonu je prokázán v kontrolovaném množství dokonce i pozitivní efekt na lidské zdraví.
Akorát, že při chlastání neopíjíš lidi kolem sebe, což u kouření se všemi zplodinami a jinými látkami, než je nikotin, je právě naopak.
continuity Ja nie som z lietania nijak odviazaná a závidím ľuďom, čo môžu spať v lietadle. Ja teda nie. Viem, že štatisticky je to najbezpečnejší spôsob, ale stále v pozadí mám taký abstraktný strach. Mne nevadí letieť s niekým, kto sa bojí, aspoň som ja tá odvážnejšia, keď sa toho človeka snažím ukľudniť ![]()
Sweet Potato Tak to je dosť dobrá historka. Letela odvtedy niekam? Či to vzala ako pokus, ktorý sa nevydaril a preto sa ho už nechystá opakovať? ![]()
přesně tak! a já nésu žádné ročild, abych dávala zadara čuchat všem okolo, a tak jsem z vrozené hamižnosti radši kouřit přestala:-))
ja tiež závidím ľuďom, čo môžu spať v lietadle. Teda, nie že by som sa bála, ja neviem spať posediačky ![]()
Ja tak nejak cítim každý záchvev lietadla, takže by som si musela dať asi tabletku na spanie alebo sa opiť ![]()
Jako prodavačka hlasim, ze jsem fakt velmi vděčná, že máme na svatky zavreno. Mozna totiz stihnu objet obe rodiny. Kdyby zavreno nebylo, nestihla bych to, protoze bych minimalne jeden den mela smenu (podotykam, delam v bizuterii, ta fakt den dva pocka). 28.10. jsem byla v praci a hadejte co? Kopala jsem se tam nudou do ****** ![]()
Budem hádať, pracujete v malom obchode?
Apropó, práve pre tú nudu si moja mama, odkedy sme si s bratom založili rodiny, začala tieto smeny pýtať. Nikde nikoho, za rovnaké peniaze si odsedí, niečo zaujímavého si prečíta (nerobí v obchode, ale v mestskej galérii) a ešte má dobrý pocit, že umožní mlaším s deťmi doma riešiť sviatky.
continuity sú tam na to dvaja, čiže tiež ide asi o menšiu prevádzku.
Ak som správne pochopila, tak ten zákon sa má týkať práve veľkých podnikov a nie malých firiem, zle to chápem? Čiže práve tam, kde sa to nedá riešiť príliš dohodou to absolútne nič nerieši.
Ono, o tom to tak trochu aj je, byť schopní si to v tej prevádzke vykomunikovať, vždy niekto ochotný je a niekto nechce, a práve vo väčších prevádzkach je ďaleko väčšia možnosť to poriešiť k spokojnosti, ak je záujem a schopný personálny management, hm. Alebo aspoň slušný majster, či vedúci. Takže si myslím, ž je to zase len ďalší populistický pohon na zlých zlých podnikateľov a veľké firmy.
And meanwhile in Slovakia:
http://cynickaobluda.dennikn.sk/2016/12/cesta-za-obdivom.html
moj manzel robi v nepretrzitej prevadzke a ziadne bitky o sviatocne smeny sa tam nekonaju. vianoce robi cele - nocne od piatku do pondelka rana, nastastie su tam dvaja, tak si to podelia, aby tam nemuseli visiet cele sviatky. a ten jeden den, co tam nepojde si musi vziat normalne dovolenku, pretoze narok na volno v case statneho sviatku nema. bud bude v praci, alebo dovolenka, alebo si to musi nadpracovat inokedy. takze ano, viem si predstavit predavacky, ktorym sa ulavilo, ze nemusia byt v praci, kvoli par opozdilcom, ktori zabudli kupit majonezu.
Odpovedám v príspevku pre Solathys.
Nechci být příliš konkrétní, nicméně firma je mezinárodní a obchod v obchoďáku, tzn. Jedeme 12 hodin denně, 7 dni v tydnu. Jsme tři prodavačky. V lednu budem čtyři. Od února asi zas tři. Sednout si nesmíme, číst si nesmíme, mobil u sebe vůbec mít nesmíme.
Edit: od updatu mi začaly naskakovat samovolně úpravy, pomoc!
rozbila jsem si oblíbenou skleničku na víno:-(a asi čtyři další a pořezala si ruku, ale tahle mě štve nejvíc:-(
Chápem. To je nepríjemné, ale riešenie je asi inde než v zákaze predaja cez sviatky. Mobil chápem, ostatné je šikana.
v letadle usínám ještě před vzlítnutím a hrozně mě to štve, protože se ráda dívám z okýnka ![]()
neštvite ma, ja som nezažmúrila oka ani pri desaťhodinovom lete z Kuby ![]()
Miluju letadla, miluju letiště, miluju vzlety a přistání a občasné přiměřené turbulence mě příjemně lechtají v břiše.
Jo, vlastně jsem ve vlákně na stížnosti... takže stěžuji si, že lítám méně než bych chtěla a lítám v economy.....ale tak, zase ty lidské příběhy,že....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.