Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49181 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:42

Renusatko tak to je blbý. já bych to teda sama určitě provozovat nechtěla, ale ta naše chalupa byla na hezkém místě, i když bez jakýchkoliv atrakcí, tak lesy, klid.. no nevím jak jim to jde teda, teď asi špatný:-/

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:47

Jdu se poradit. Po té, co se u dcery před Vánoci ukázal zánět cysty v prsu, byla teď na kontrole a podle sona ji paní doktorka řekla, že tam má absces. Takže ji injekcí vytahovala hnis. Ale už ji nepozvala na další kontrolu ani ji nedala další antibiotika. Co si o to myslíte? 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:52

Evaeva Jo vnucování a takové ty tanečky okolo je moje noční můra dodnes. Jako dítě bych to nedala ani náhodou. 

49181 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:57

Ignis v minulém tisíciletí mě maminka poslala pro mlíko a dala mi k zaplacení stokorunu.. vrátila jsem se s mlikem. operace "jdi žádat zpět 98,- Kčs" mě budí ze spaní doteď

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 00:07

viktorka_od splavu To si umím představit. Ale radši nebudu

Offline Pinot Noir
29756 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 00:11

viktorka_od splavu ježiš, teď bych tě nejradši obejmula, tu situaci si umím úplně živě představit!

49181 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 07:29
Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:13

viktorka_od splavu jako matka bych tam šla s tebou, tedy kdyby ti bylo méně než 13

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:20

viktorka_od splavu Fuj, to je hrozný. 
Ono teda už ta stokoruna, když mléko stálo dvě.

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:24

viktorka_od splavu tyjo kolik ti bylo? 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:31

viktorka_od splavu to je neco. 
se mi volnou asociaci vybavila vzpominka jak mne asi jako osmiletou prodavacka v samosce narkla ze jsem neco ukradla (mela jsem v tasce nakup jeste z jine prodejny), nastesti jsem mela doklad o zaplaceni. Ten jsem ji ukazala a ona jen: dobre, jdi. Pote co tam na mne rvala a vytrhla mi tasku z ruky. Domu jsem prisla s placem a velkym pocitem zahanbeni. Fuj  

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:32

viktorka_od splavu to je strašný!!

49181 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:42

mnum jezis to je hnusny:-(

no chodila jsem bud jeste do skolky nebo do prvni tridy. bylo to jen pres ulici na sidlisti, kde byly male potraviny, ukazali mi to z okna. byly jsme tam na navsteve. ja byla echt stydlivy dite takze uz jen nakup v pultovce byl problem. a jak mi prodavacka ten pytlik podala, ulevou jsem ho jen uchmatla a utikala zpatky. no a maminka se mozna pred tou kamaradkou chtela trochu predvadet, nevim. zazitek desny no:P

jinak na nakupy do samoobsluhy jsem od te prvni druhe tridy urcite chodila, vetsinou v sobotu rano, bez problemu. pulka chleba, pytlik mlika, ctvrtka masla a bombicky do sifonu

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:49

Karja jak jsi vyresila ten svuj problem? Ja mam nejakou krizi ale fakt silnou. Uz si nechci ani stezovat manzelovi ani kamaradkam. A to je zle a nevim, jak si pomoct.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:51

viktorka_od splavu copak mliko,ale ja i nekdy chodila otci pro pivo do dzbanu.

Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:53

Tak já zas teda chápu, že tam maminka nechtěla jen tak nechat 98 korun... nebo jde o to, že měla jít s viktorkou?

49181 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:54

Zarinya jo to taky, jasne. do hospody u Šťávů:-) a kdyz si to tak uvedomim tak i relativne daleko. to je jak z Babicky, si pripadam stoleta:P

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:56

Candance Hele, napsala jsem jedne nezavisle kamaradce a uz pri tom psani se mi ulevilo. Ale jakoby mne nic neni, jen mne tizilo tajemstvi, ja rada veci sveruji a radim se. I jsem vedela, ze za par dni to bude lepsi. Na tvem miste bych mozna zkusila nejakeho psychologa. Ja tam sla, kdyz jsem se jen bala, ze zas budu mit nejakou poporodni depku, ono si tam hodne veci sama tak shrnes a mozna, kdyz to neni nic vazneho, tak si to vyjasnis v podstate sama hned! Drzim palce, jinak takove lehke krize mam ted od podzima furt, dny jsou stejny jako druhy, s detma se nic neda, vylozene vsude chcipnul pes, clovek nema kde dobijet baterky a pak se to odrazi vsude.

49181 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:59

Aranel no rekla bych ze asertivne vyridit reklamaci a podobne ma problem i cast dospelych, zadat to od cca 6-7 leteho ditete je docela drsne. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:04

viktorka_od splavu ja na takove drobne nakupy jako mala taky chodila. Pultovy obchod jen sikmo pres ulici. A ted se mi vybavilo, ze jsem kdysi taky dostala sprda, protoze jsem misto tri polozek udelala nakup za asi dve stovky (rok cca 91), takze jsem domu z penez neprinesla nic, ale dotahla jsem celkem plnou tasku :))