No budeme to mit spolecne, jako vsechno doposud;-)
Stěžovací vlákno
rasaNori já si asi sedím na vedení, ale nechápu, jak to s tím souvisí :)
já jsem u téhle kamarádky viděla dlouho, že je z těch dětí úplně hotová, víc než rok se se mnou chtěla sejít a nikdy jí to nevyšlo, a poslední dobou, nejen na základě této historky, možná chápu proč - protože je na ně v podstatě sama :(
rasaNori tak to by se mi taky nelíbilo na místě těch kamarádů. Jakože ty máš děti a tak za tebe budou ostatní dělat tvůj díl práce..to bych se asi taky ozvala.
Mulen Bolet ho tu může tak dva dny, pak o tom nebude vědět. Leda někdy po kontrole, kdy mu to utáhnou.
ice Sweet Potato oni trochu pominuli ten fakt, ze skoro kazde rano uklizim po nocnich party, protoze jsem dole s tema detma logicky prvni a tak to samozrejme uklidim. Tihle totiz vstavaji zasadne posledni a tak to uklizene rano nemaji sanci videt, protoze pak je vzdycky uz stejne vsechno rozbordelene.
My máme účet jeden a někdy podezřívám manžela, že si mě vzal hlavně proto, aby se o tyhle peněžně provozní záležitosti nemusel starat a mohl mi je hodit na hrb :o)
rasaNori A ozvala se a řeklas jim to, že uklízíš ráno, a ještě tak potichu, že si toho nemaj šanci všimnout? ![]()
Přesně v tuto chvíli nám tu nějací idioti odpalují rachejtle. to je fakt wtf...
Isca jasne ze jo, reakce byla ze to je prece samozrejmost, kdyz jsem dole prvni. Me to trochu prislo blby od nich. Samozrejme ze kdyz varime my, tak i sklizime a tak. Ale fakt me nenapadne uprednostnit uklid stolu pred rvoucim ditetem![]()
Evaeva Je to takový ubohý, od toho chlapa, že jo? Muž by měl být velkorysý!!!
No, měl by. Mohl by. Nebyl...
Dům, tři veteránské vozy, dva civilní vozy, dvě lodě. Si na to přece vydělal, nééé? Zatímco já platila ze svého nepoměrně menšího příjmu komplet domácnost. Nehodlá mi ani vrátit můj starožitný nábytek ani na mě přepsat mé auto (na které jsem platila leasing). Nakonec mě nařknul z krádeže když jsem si odvezla svoje drahé nádobí (dárky od rodiny). Blbá, třikrát blbá a naivní jsem byla!!!
rasaNori chod je ráno budit, ať udělají svůj díl prace.. kamarádi.![]()
tv mozna jim to budu fotit...
rasaNori no já nevím, mně to prijde trochu divné kritizovat kamarádku, za to, že nemá čas na úklid kvůli dětem a nepomoct ji
. Fakt bych se zamyslela, jesrli s takovými lidmi chci trávit volné chvíle.
andulka01 Strašný ubožák
Krehutka me to v tu chvili totiz prislo jako absolutni nepochopeni zivota s detma. Ze se na deti vymlouvame, kdyz po ctyrhodinove ceste v aute na spolecnou akci nechceme po vsech certech shanet treba limetku. Muz jim rekl ze to zkusime ale uvidime jak na tom budou holky. 3 a rok. Treba jim to s vlastnima dojde...
Krehutka Nojono, odešla jsem sama, to nečekal. Ego bývá hrozná věc.
rasaNori Ještě strčit to řvoucí dítě do náruče kamarádce nebo kamarádovi, a začít uklízet stůl..no, vím, trochu drastický vůči dítěti.
Karja s tou hypotékou mi to přijde jako blbost. My byt kupovalo ještě nesezdaní, hypotéka byla počítána pouze z platu muže, ale já jsem byla jeden z majitelů. Poradce neříkal, že bysme měli jiné podmínky, kdybych tam nebyla psaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my