Sweet Potato
šilkula
Bolí pořád. Napižlal si na kousky jabko a prý i to bylo tvrdé. Mě cukroví tak nasáklo ve vinném sklepě vlhkost, že jsem ho musela vyhodit
(variace na"za stálého míchání vylijeme do záchodu"![]()
Sweet Potato
šilkula
Bolí pořád. Napižlal si na kousky jabko a prý i to bylo tvrdé. Mě cukroví tak nasáklo ve vinném sklepě vlhkost, že jsem ho musela vyhodit
(variace na"za stálého míchání vylijeme do záchodu"![]()
Tak jsem se docetla, ze nebudu v prednostni ockovaci skupine
Muž zjistil, že v říjnu zapomněl zaplatit roční parkovačku. Přišel na to samozřejmě tak, že začaly chodit pokuty. První je z 25. října. Udělalo se mi úplně špatně, když si představim, kolik jich ještě přijde. Ach jo, to fakt není den aby něco ![]()
mazanajana Napadla mě k tématu otázka, která mi vrtá hlavou od té doby, co se to stalo. Zemřel jeden kamarád a jeho žena asi čtvrt roku poté mezi řečí zmínila, že nemá přístup k žádným penězům, ani na zaplacení notáře. Divila jsem se, jestli už nemá vlastní účet, a ona na to, že samozřejmě má, ale automaticky spadá do SJM a tudíž je také zablokovaný jako součást dědictví. Jak se to má tedy správně udělat, aby pozůstalý měl z čeho žít, než skončí dědické řízení?
gtea tak to je zvlastni.. sjm trva i po smrti? originalni:P
MP Meri Ježíš tlapkam ![]()
viktorka_od splavu Spadaji tam ty prostredky, to je logicke, stejne jako spolecne auto, dum atd....
MP Meri eltodo asi jezdi hodne, co?
nolita no to snad ne, kdyz gtea pise ze novy vlastni ucet mela vdova take blokovany
Mne ted volal reditel a ze mu vypadli lidi a jestli nevezmu urcitou praci, ted delam z domu, ale ze bych rano byla teda ve skole. Tak rikam ze jo. Pak voalal znovu a ze jestli nechci misto toho delat jinou praci a ze me vypadlo: Jezis zo ne, to je za trest!
Tak si prijdu nejaka takova drza a nemam z toho dobrej pocit.
Nejsem zvykla se ozvat.
viktorka_od splavu No ale vlastni ucet dle meho bez dalsiho neznamena vlastni prostredky, pokud si neupravite sjm, porad to tam spada...
Luna drza je dobre!![]()
MP Meri tak mě napadá, nešlo by je nějak ukecat na tom úřadě? Ono se to teda musi nejenom zaplatit, ale taky prodloužit, alespoň u nás.
viktorka_od splavu No ja vim, ale asi to slo rict nejak vic na urovni. Proste to ze me vypadlo.![]()
Luna Tal ale pokud tu práci dělat nechceš, tak je v pořádku se ozvat. Možná ta formulace mohla být uvážlivější
, ale pokud to fakt je hnusopráce (a nemáš ji ve smlouvě), tak neber.
Luna ja myslim zes udelala dobre:-) nj mozna v domacim prostredi je clovek vic uvolneny
nolita smrtí SJM nezaniká automaticky? jako že od tý chvíle, co nabydeš, už je jen tvoje?
andulka01 viktorka_od splavu No uvaźivejsi to byt mohlo. Jeste jsem se tomu pekne zasmala![]()
Jako ja vim, ze nema lidi, jsou urcite c+, ale prijala jsem praci za svoje kolegy a odmitla jsem jit na detasovane pracoviste.
Luna Mně to přijde v pohodě, pusť to z hlavy! :-)
viktorka_od splavu Ale ona nepíše, že "nový", já pochopila, že to je prostě osobní účet, který měla po dobu manželství. Jsou tyhle situace ale fakt děsný. :-/ A chápu to teda správně tak, že i můj vlastní účet spadá do dědictví a tudíž například z mých vlastních peněz jde část dětem? No asi je to logické, že jo, nejsou to "moje vlastní peníze".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.