Garfie To zastavení všech plateb na účtu je jediná věc, kterou disponentovi dovolí. Pokud chodí dál např. Nájemné, tak je dobré, že chodí, důchodové Spoření např. dál platit nechceš, protože z něj třeba nic neuvidis:(
Stěžovací vlákno
Lamicka A zde bych poprosila přítomné právničky, aby to řekly všem svym kolegum:(
Lamicka Tak to by byla dobrá zpráva. Mnou popisovaná situace se stala před cca 2 lety.
Lamicka Super, to je totiž rozumné a logické. I když teda, pokud je tam nějaká absurdně velká částka, můžeš to čistě teoreticky vybrakovat a zmizet na Bahamách!!
(ale to se tady asi žádné z nás netýká...)
Garfie coz to ja bych treba i zmizet mohla, ale musela bych se pak rychle vratit ![]()
Pred lety vysel v Reflexu clanek Rok vdovou, bylo to dost poucne cteni. Pani nemela pristup k nicemu, nikdo ji nesdelil, co se ma platit, notar nefungoval, takze se to tahlo. Muselo to byt silene. Nakonec si myslim vzala pravnika a vse se hnulo. Takze kdyby se neco stalo, hodlam mit za zady pravnika.
Edit. bylo to v Respektu
Lamicka ten clanek si pamatuju, bylo to fakt davno, ale tak desivy, ze si to do dneska pamatuju!
JJen opravím, v Respektu. Někdy v R. 2013 nebo 2014.
dzizisketa Mas pravdu, bylo to v Respektu.
711990 Bylo strasny, pamatuju se, ze jsem z toho byla spatna.
Tak jsem to nasla: https://www.respekt.cz/tydenik/2014/34/rok-vdovy ale cist to znovu nebudu.
MP Meri Ještě nemusí být tak zle, v Praze lidem prominuli 57 dní za jaro, kdy nefungovaly modré zóny. Takže to taky může být až od prosince.
999 To mě taky napadlo. Napadá mě jedine zavolat tomu referentovi, jestli bude schopnej zjistit, kolik pokut na sambovo jméno tam "čeká" ve frontě. Otázka je, jestli to vůbec je reálné, aby to z toho spisu vyjel v tyhle struktuře dopředu. A pak by se vidělo, kdyztak bychom se pokusili o to sloučení. Jako za tu zapomnetlivost si zaslouží potrestat, ale ne několika desítkama tisíc ... nic, naposilala jsem to sambovi a ať si s tím holt nějak poradi.
MP Meri Těch 57 dní je na 100%, taky mi končilo parkování v říjnu. Volala jsem tam a oni mi řekli, že to automaticky všem posunuli. To bude dobrý, přes Vánoce se třeba nepokutovalo, tak ho vyfotili třeba třikrát, čtyřikrát a to ještě půjde. Navíc když si posype hlavu popelem, tak mu jako rezidentovi můžou část odpustit.
999 ale to posunutí udělali automaticky. Muž to měl taky, ale ty notifikace ze systému, že mu konci parkovaci oprávnení, chodí už s tím posunutým datem. To správní řízení asi bude cesta.
Candance continuity Já nepostřehla, že je ta pokuta ze října, to je divný. Protože pokud to měl do října zaplacené, tak by mu to jako všem měli o ty dva měsíce posunout.
MP Meri dej vedet, co jste zjistili a jak to dopadlo
Garfie Ano, trvalé příkazy pořád odcházejí. S tím válčila známá, dědické řízení se táhlo a peníze pořád odcházely a odcházely.
Ale urcite musi existovat neco pro zapomenute zaplaceni....
my jednou zapomněli a třetí den nám auto v noci odtáhli...![]()
Catherinne zase jste si vsimli 3.den
Candance ne, všimli jsme si hned ráno, ale bylo to třetí den, co to mělo být zaplacené. Tenkrát mě to strašně nasralo, protože to mohla vyřešit pokuta a ne odtah.
Platíš, stejně nemáš kde zaparkovat a pak jednou zapomeneš...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my