Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 00:09

Jiná Realita 

No, podáváš to drsně, ale asi s tebou nejde nesouhlasit. Pokud jsou podmínky v normálu a jeden z rodičů se rozhodne opustit a nezajistit své malé děti, to odsouzení si zaslouží. 

Já znám i rozvody, kdy se lidi perfektně dohodli a zůstali přáteli nebo byl muž aspoň štědrý, když odešel, tak nějak si představuju standard. 

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 07:02

Jiná Realita já s tebou souhlasím, nevidím na tom nic drsného, pro mě jsou ženy žijící s muži, kteří se zachovali hnusně ke své první rodině, nepochopitelné. Je to teda jiná situace, ale vzpomněla jsem si na to: kvůli jedné mé příbuzné opustil chlap ženu s čerstvým miminkem a batoletem. Nechápu, jak ho může milovat, jak může věřit, že jí to neudělá taky. Nechápu.

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 08:07

Pinot Noir ak mozem aj ja ked je to tu aktualne. Mali sme na byte susedovcov. Ona dve deti rozvedena a nastahoval sa k nej novy partner s ktorym cakala dieta. Zblizili sme sa v porodnici a ja som zistila ze on opustil tehotnu manzelku a rozostavany dom. Velmi tazko sa mi s nim potom bolo komunikovat ani ona uz mi moc nesedela ale deti rastli astali sa z nich kamarati tak clovek zatne zuby a je ticho. Parkrat som sa jej spytala ci jej to nevadi ze sa takto zachoval k prvej zene a ona ze to nie je jej vec. No tak ok. 

Ochorela a zistili jej nador v hlave. Nastastie sa dal operovat a ani to nezanechalo velke nasledky, jasne ze uz to nebolo uplne super ale zila chodila a relativne vsetko ok. 

Jedneho dna mi zazvonila as placom sa zverila ze ju podvadza a ze sa chce od nej odstahovat. No nemohla by som jej povedat ze sa to dalo cakat aj ked mi to blyslo hlavou. Cele to bolo narocne opustil ju nechal ju aj s detmi v byte ktory potom nevladala platit. Velmi sme sa snazili jej pomahat ale to sa neda do nekonecna a nakoniec sa odstahovala. Bolo mi zo luto a myslim ze najvacsi podliak je on . Vidam ho ale nepozdravim a ignorujem ho ako neznameho len raz som mu povedala co si myslim, ked ju deti umiestnili do ustavu. Smutny pribeh, moj muz povedal ze karma je zdarma a mne sa to zdalo krute. 

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:03

Pinot Noir Ten pripad Janulik03 je otresny. Ale beru to tak, ze do loznice lidi nevidime. Ono kolikrat to mimino je zoufalym samostatnym pokusem manzelky zastavit odchazejiciho manzela..

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:12

Karja mozno ano len ono tam boo okrem toho buduceho mimina aj rocny chlapcek. A tiez musim doplnit ze jeho rodicia nikdy neprijali tu moju susedu takze vztahy na nule a neviem teda ako je s tou poslednou jeho partnerkou. Ani nechcem vediet

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:19

Karja ale když to dítě vznikalo, tak u toho byl. Pokud se nechránili, měl s touto možností počítat a vzít za ni zodpovědnost, pokud to početí na něj narafičila, měl to řešit hned, však i rozchod je regulérní řešení, nikoliv čekat, až se objeví nějaká vstřícná. Máš pravdu, nevidíme do toho, ale mně jsou lidi, kteří ukončují vztah kvůli jinému vztahu, podezřelí. Mám známou, která se nikdy nerozešla, pro neshody, konec lásky, nespokojenost, ale vždycky jen kvůli jinému. A pak zpětně tvrdí, jak byla nešťastná, jak si nerozuměli... 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:19

Karja no jo ale za to dieťa nemôže. Ale je to naprd,keď si žena uzmysli, že chce dieťa a chlap je postavený pred hotovú vec. Mala som takého kolegu. Mladý chalan, začal si s jednou kolegyňou, pár krát sa spolu nezáväzne vyspali a ona otehotnela. Už jej tikali biologické hodiny a chcela dieťa. On ju nezaujímal, aj sa rozišli ale platiť musí. On je teda dobrák, o dieťa sa zaujíma ale ani by som sa mu nečudovala keby nie. Ona ho len využila na oplodnenie. A takéto prípady poznám dva, obidva z práce, neviem či si to tam tie ženy radili či čo

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:21

Karja No ja teda nevim, ale i kdyby dite byla bouda na chlapa, tak co ta nova zenska musi byt zac, aby ji to nevadilo! Ja jako vim, ze odpovedny ma byt ten chlap, ale pro me je to mrcha, pardon. U toho predchoziho pripadu aspon prisla nova partnerka po letech, ten chlap treba o minulosti skoro nemluvil a tak. 

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:21

Janulik03 Ošklivý příběh.

Vždycky si vzpomenu na známou, která mi fňukala: jak mne mohl podvést, vždyť mne tak strašně miloval, že kvůli mně odešel od manželky a od dětí.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:22

Janulik03 je to hrozne a tiež nechapem, že to novej žene nevadí ked má doma taký "charakter". A ju nenapadne, že to isté spraví aj jej

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:23

Mrakoplas na to byl určitě nějaký firemní kurz, Jak dosáhnout cíle rychle a efektivně, nebo tak něco. A ty sis místo toho určitě vybrala cizí jazyk!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:23

Sweet Potato no presne! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:26

Pinot Noir no vidíš a ja chodila na blbu angličtinu!

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:27

Mrakoplas ved to uz neviem ale mozno je uz pristary na dalsiu zmenu alebo ho drzi niekde alebo ho uz nikto nechce

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:27

Mrakoplas Ale tak nejsme ve stredoveku, copak jsou ti chlapi idioti a nechrani se nijak? A ve dlouhodobem vztahu...ja nesmim prasky, tak nevim, jak bych treba hypoteticky mohla JA udelat podvod s ditetem.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:29

Jos no v tom prípade kolegu mu ona tvrdila, že berie antikoncepciu. To je jednoduché. Viem, že dosť veľa chlapom kondóm vadí, tak to asi uvítajú.

No je to dobrák, na zradu ani nepomyslel. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:32

Janulik03 ja som to myslela tak všeobecne, že to tým novým ženám netrkne pokým neopustia aj ich

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:47

Mrakoplas veru 

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:48

Jos tak ženská to umí na chlapa zkoulet pěkně. Odpovědný pořád je, taky u nás na to zákony pamatuji. 

Ale je to jiná situace, nez když na dítě kyvne a pak zjistí, že to není ono a po roce vezme do zaječích. 

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:52

Mrakoplas já mám z počutia príbeh, keď jedna uprosila kamaráta, že chce dieťa. Vůbec spolu nechodili. Vraj nebude od neho chcieť nič. No dieťa ani ešte nebolo na svete, keď mu to celé dopadlo na hlavu. 

A ďalšieho znameho, ktorému zas nějak pani zabudla povedať, že je s ním tehotná. Zistil to až s odstupom, a dost ťažko sa toho dieťaťa domáhal. Ani neviem, ako to nakoniec dopadlo.