Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34644 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 09:54

Mrakoplas ale to si dobre zjisti, jak je to s majetkem nabytym pred uzavrenim manzelstvi! Aby ses nevdala a pak stejne nic nezdedila

Offline Kokoska
34644 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:02

continuity a ja znam pribeh, kde zena nemohla mit deti a jako svobodna ani adoptovat. Tak premluvila kolegu, ze se vezmou, adoptujou dite a kdyz on se pak zamiluje do jine, ona mu podepise rozvod. Takze kdyz bylo adoptovane dceri asi 6 let, rozvedli se, holcicka z toho byla zhroucena, navic se ukazalo, ze neni mentalne uplne v poradku. Ta zena se pak jeste znovu vdala, ale zase to dopadlo blbe. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:04

Kokoska manžel/ka je spolu s deťmi v prvej dedičskej skupine. Nejakú poistku vraj na mňa má napísanú, ale či to nechce len vtacka lapat, tak pekne spieva

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:13

Mrakoplas poistku může napsat na partnerku přes tzv. obmyslenou osobu, to se pak nedědí standardně, ale jde to přímo naisto určení. Nemusíš se kvůli tomu vdávat.   

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:18

Kokoska zivot fakt nekdy prinasi smutny osudy.

Ale i dost lidi si zbytecne komplikuje zivot.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:27

continuity to bol samozrejme vtip. Sambo totiž chce svadbu, ja som mu na to kývla ale strašne sa mi ju nechce riešiť

Offline SunEclipse
3466 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:36

Mrakoplas tak ji neřeš..když ji chce, ať si ji zařídí

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:40

Mrakoplas u nás sme na tom podobne, já som teda furt nekyvla. A občasne to riešia už aj deti.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:45

SunEclipse no to by som dopadla s megasvadbou so stryckami z tretieho kolená, to fakt nie . Zatiaľ sa vyhováram na covid a malé deti :)

Offline SunEclipse
3466 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 10:53

Mrakoplas no pokud chceš malou svatbu, tak obrať covid ve svuj prospěch, vezměte se teď, dokud strýčky zvát nemůže

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 11:17

SunEclipse to má už tiež napadlo, ani by sa nikto uraziť nemohol, že sme ho nepozvali .  ale  rada by som si ju aj užila a potom dakam vypadla - bez detí . A to teraz moc nejde. 

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 11:42
Reakce na Pinot Noir:

Mám známou, která se nikdy nerozešla, pro neshody, konec lásky, nespokojenost, ale vždycky jen kvůli jinému. A pak zpětně tvrdí, jak byla nešťastná, jak si nerozuměli... 

​Ale tohle je asi normální? Já upřímně neznám nikoho, kdo se rozešel (myslím tím manželství s dětma) jen tak a neměl nikoho v záloze (co říká okolí je jiná věc). Vynechávám pochopitelně takové ty patologické případy jako alkoholiky, násilníky a podobně. To zpětné lakování na černo je taky dost typické...

Jinak teda můj nejlepší kamarád taky "spadl" do manželství, jeho žena byla o něco starší, dost tlačila na svatbu, znali se krátce. On se ženit nechtěl, rsp. ne hned, byl krátce v Praze, začal dělat kariéru, chtěl cestovat, vzít si ji chtěl ale později....ona údajně měla nějaké zdravotní problémy a téměř 100% nemožnost přirozeného otěhotnění. No tak byli spolu asi 8 měsíců, když se museli brát, teď mají děti naprosto přirozeně (a pokaždé neplánovaně) 3....myslím si o tom svoje a jednou jsme nad panákem to téma otevřeli, ale hrozně se mi líbilo, jak se k tomu postavil..."to víš, že mě napadlo leccos, ale nechtěl jsem naše manželství hned ze začátku postavit na tom, že bych ji z něčeho podezíral. Byla to prostě náhoda a basta!"

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 11:47

Mrakoplas continuity Vy víte, že jsem svatbu pro 40 lidí zorganizovala za týden, že jo?  A to si uberte, protože v pátek jsem byla požádána o ruku (po telefonu), na víkend jsme jeli na sraz bratranců 80 kilometrů mimo domov a svatba byla v pátek. 

Jinak teda, já když jsem zasvobodna opravovala byt a můj budoucí muž do něj sypal prachy, tak jsme měli normálně smlouvu, že v případě prodeje má předkupní právo a pokud ho odmítne, náleží mu (už nevím přesně) 30% prodejní ceny. 

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 11:48

Garfie Borec.

Rozvodů bez třetí osoby znám několik, vždy to tedy rozchod iniciovaný ženou. (Patologie nepočítám)

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 12:03

Garfie mně to normální nepřipadá. Spíš si myslím, že nedokáže být sama, tak je ve vztahu, který jí nevyhovuje a pořád vyhlíží lepší. 

Edit: a děti nemá.

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 12:12

Sweet Potato Fakt? Já se poctivě zamyslela a ač různých rozchodů znám dost, vždycky tam někdo byl, ne třeba úplně důvod, ale nějaká ta teplá náruč v pozadí...zvlášť u mužů teda, máš pravdu, že u dvou žen si nejsem úplně jistá, jestli někoho měly. 

Pinot Noir Aha, bez dětí mi to přijde víc pravděpodobné. Ale takových žen, co nedokážou být samy je dost, je to smutné :-( Vlastně i jednoho chlapa znám, nejlepší kamarád (od dětství) mého muže, 2x rozvedený, co nám občas vodí je skoro k pláči...už jsem si zvykla, že jsem za starou ošklivou škebli  ale nejhorší je, že už ani on není spokojený, jen prostě nedokáže být vůbec sám a nejlíp se mu loví mladé naivky... 

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 12:54

Ne,ja jsem chtela rict, ze osudu jsou mraky a ne vzdy je chlap odchazejici od mimina debil. A clovek to z vnejsiho pohledu tezko vidi. Jinak ty osudy co tady pisete jsou hrozne, to nerozporuji.

Nedavno jsem se bavila se znamou, jez ma tri deti a z toho ty posledni dve rok od sebe. Muz byl jednou nohou na odchodu k jine bejak kolem narozeni a prvni rok toho posledniho. Jako ja kdyz se na to ted podivam tou optikou, ze mam prave ted ty dve deti stejne stare, ja se divim, ze to ten chlap prezil, ja bych ho musela zabit snad. Fakt si myslin, ze zkrotit emoce nebo to vubec zvladnout psychicky musi byt hrozne narocne.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 13:37

Moje dobrá kamarádka, ve 40 bezdětná a už z toho zoufalá, že nemá ani muže a ani děti, si začala vztah s chlapem, kterej měl děti 4. Bohužel nejstarší byl v první třídě a nejmladší se sotva narodil. Z těch jejích keců, že manželka mu nerozumí a je to hysterka, že dělá scény, nezvládá sama děcka a nevím co ještě, mi bylo fakt blbě. Od té doby to kamarádka není. 

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 14:01
Reakce na continuity:

Mrakoplas u nás sme na tom podobne, já som teda furt nekyvla. A občasne to riešia už aj deti.

​ A když to tady čtu, všechny ty tahanice o peníze, tak se nikam nehrnu.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 10. ledna 2021 15:02

Garfie tyjo ten tvuj pribeh s trema detma zni jako muj kolega!!!!!!!