Garfie Postezuj si, že ti opice zabírají místo v horké vodě a dej fotky, je to moc fajn, jak píšeš ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie těm makakům jsem vždycky záviděla vařící koupele, ale pak jsem si uvědomila, že bych jednou musela vylézt do té zimy, a hned mě to přešlo :)
Kora ja mam tedy taky furt zatazeno,opravdu miluju venkovni rolety,ale venku chci svetlo.....to si pak nasadim sl.bryle.![]()
Garfie prosim, fotky! Stezuju si zes nepridala fotky! Ja ti tak zavidim, to zni uplne uzasne
Garfie Per to sem! Vždyť mi to tady hltáme! :-)
Dvě (cizí) fotky jsem vám hodila přímo jako odkaz, až budu mít chvilku, tak něco najdu. :-)
Zarinya A vtipný je, že Mijagi, není žádné město, ale prefektura-a to konkrétně ta, kde jsme bydleli!!
Jiná Realita Víš co, ale zase to je většinou tak, že ty onseny jsou někde uvnitř pod střechou a můžeš vyjít i ven, to už jsi tak rozpařená, že je ti to spíš příjemné. Vysloveně jen venkovní jsou spíš rarita na někde hodně opuštěných místech. Ono se totiž do onsenů chodí nahý, takže pokud nejsou nějaké zabarvené sírou nebo tak, tak je všechno vidět, uvnitř jsou oddělené ženské a mužské sekce, ale venku to často úplně nejde. Ale mám krásnou fotku dětí, jak jsou venku pod vodopádem a padají na ně sněhové vločky. ![]()
Garfie děkuju za odpověď, zní to skvěle
Janulik03 Sněhuiglů je super!!
Nejhorší zpráva za dlouhou dobu.
Jitka77 Mne sice normálně šokuje, že někomu vadí světlo, ale jsem hrozně ráda, že to píšeš. Nikdy by mne to nenapadlo a teď díky tobě zas o kousek víc vidím, jak jsou lidé různí.
![]()
na osoby kterým prospívá teplota 35 C a více už jsem si zvykla, byť je to pro mě těžko pochopitelné, ale o lidech kteří preferují ve dne tmu jsem se dovzdělala až teď![]()
Garfie šest metrů sněhu? tyo a jak to řeší prakticky, aby se dostali domů atak?
A je po snehu. Prší ![]()
Jiná Realita hele neni ten snih 10? To jsem se totiz v rijnu vdavala
Candance jakože 2010? nebo jakých 10? :D
viktorka_od splavu No tohle je zrovna úplně super místo, které je protkané horkými prameny, takže třeba na silnici jsou co metr nebo dva vyvrtané díry do asfaltu a z nich stříká horká voda, takže na silnici sníh nikdy není. nebo se chodníky staví přímo na vedení horkých trube, ani tam se nedrží sníh...je to fakt zajímavé. A skoro každý vlastní frézu, dědci se v tom prohánějí jako u nás v traktůrku ![]()
Myslím, že tu první už jsem tu kdysi dávala-to je ta horká voda na silnici. Druhé je odbočka k supermarketu
, třetí silnice a čtvrtá cesta k hotelu.

Janulik03 Snehuligloo ![]()
zemřel hrabě Sternberg ...
Velmi smutné, ale diskuze pod článkem strašný, strašný! Četla jsem to muži a musela toho nechat.
Jiná Realita ano, rok 2010
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my